Hlavní obsah

Je tohle dokonalá žena? Hollywoodské zlatíčko Blake Lively je módní ikona, která umí hodně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blake Lively se může zdát bezchybná. Má dokonalý vztah s mužem i se slavnými kamarádkami, je pečující máma, která chrání děti, její podnikání prosperuje, navíc má dokonalý módní vkus a letos jde do kin její nový film. Co nás ale potěšilo nejvíc, je skutečnost, že když udělá chybu, tak se omluví. Jako nedávno v souvislosti s Kate Middleton.

Článek

Blake Lively proslavila seriálová postava, kterou šlo pouze nenávidět, či milovat. Serena van der Woodsen byla hrdinkou televizní show Super drbna, dívka z bohaté rodiny, která patřila mezi smetánku Upper East Side, nosila ty nejvíc trendy outfity, žila na vysoké noze, nebála se alkoholu a drog, využívala ostatní a uměla zradit i kamarádky. Ale ve skutečnosti měla i dobré srdce a uměla milovat.

Její představitelka s ní má společný dokonalý módní vkus. Blake Lively je hollywoodské zlatíčko, a když se na ni snažíte vyšťourat nějaké skandály a pikantérii, naštve se na vás i vyhledávač. Je snad opravdu dokonalá? Zdá se, že ano. A nejdokonalejší na ní je, že když přestřelí a ujede jí necitlivý vtip, nedělá mrtvého brouka jako mnozí jiní slavní, ale posype si hlavu popelem.

Manželství plné lásky i pranků

Málokterému vztahu v showbyznysu věříme tak jako vztahu Blake Lively a Ryana Reynoldse. Jsou krásní, jsou vtipní, dávají si najevo jak lásku a respekt, tak si ze sebe střílí jako málokdo.

On sdílí nepodařené fotky své ženy s ironickým komentářem, že neexistují nedokonalé snímky jeho dokonalé ženy, ona si dělá legraci z jeho výchovných metod. V jednom z nejemotivnějších proslovů na počest svého muže Blake v roce 2022 řekla, že ona a jejich děti jsou pro Ryana domov a ať je kdekoli, vždy spěchá za nimi, což je vlastně mnohem víc než celá herecká kariéra. Jemu se dojetím leskly oči.

Foto: Profimedia.cz

S manželem, hercem Ryanem Reynoldsem, mají harmonický vztahFoto: Profimedia.cz

Dopřává dětem soukromí

O mateřství mluví Blake Lively s nadšením, prý se jako matka cítí nejvíc sebevědomě v životě a miluje své tělo, které dalo život čtyřem dětem. O svých dětech ráda mluví, ale v posledních letech jim velmi hlídá soukromí. Matkou se počtvrté stala v loňském roce a dodnes se vlastně neví, zda je čtvrtý potomek dívka, nebo chlapec.

A jestli půjdou v jejích a manželových šlépějích a stanou se hvězdami stříbrného plátna? To si v dospělosti rozhodnou samy, ale rodiče nemají v plánu je strkat před kameru. Slávu jim zatím zaručuje přítomnost v textech „tety“ Taylor Swift. Zpěvačka je totiž rodinnou kamarádkou.

Módní ikona s jedinečným vkusem

Blake nesleduje trendy, ale trendy sledují ji. Její unikátní módní vkus je nenapodobitelný, působí jako dívka odvedle a femme fatale zároveň. Svůj styl nesvěřila do rukou žádnému odborníkovi, ale styluje se sama.

Hvězdou módy a inspirací byla už jako seriálová Serena, ale zůstala jí i po natáčení seriálu. Ať už jde o outfity na módní přehlídky nejslavnějších návrhářů, šaty na věhlasné Met Gala nebo na finále SuperBowl, kde spolu s Taylor Swift fandila, vždy je dokonalá.

Foto: Profimedia.cz

Její originální róby na velké akce jsou nenapodobitelnéFoto: Profimedia.cz

Vzkvétající byznys

Kromě toho, že se i jako čtyřnásobná maminka pomalu vrací před kamery a letos bude mít premiéru film Námi to nekončí, je i úspěšnou podnikatelkou. Založila značku Betty Buzz, pod kterou produkuje limonády s nízkým obsahem kalorií a alkoholické koktejly s  myšlenkou, že tak, jak se snažíme dobře jíst, měli bychom i dobře pít. A tzv. ready to drink koktejly navíc šetří čas, což tahle zaneprázdněná žena ocení.

Když udělá chybu, omluví se

Milovnice dobrých vtipů nedávno trochu přestřelila…

Začátek roku se v médiích nesl ve znamení článků na téma, co se děje s britskou princeznou Kate, kam zmizela a proč… Konspirační teorie podpořil i nekvalitně upravený snímek vévodkyně Kate a jejích tří dětí, ze kterého si mnozí dělali legraci.

Včetně Blake. Ta nasdílela fotku s drinkem v ruce a zvětšeným palcem a doplnila ironickým textem, ve kterém vtipkovala, že teď už její sledující vědí, proč byla nezvěstná… Poté, co ale britská královská rodina zveřejnila video, ve kterém se Kate svěřila s diagnózou rakoviny, Blake fotku stáhla a připojila pokornou a veřejnou omluvu kvůli nevhodnému obsahu.

Načítám