Hlavní obsah

Profesionální nevěsta JLo: jaké šaty oblékla na své poslední svatbě a ve kterých se vdávala předtím?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kde jinde vzít svatební inspiraci než u Jennifer Lopez, která má vdávání v malíčku. Vdávala se tento víkend popáté a ve filmu hrála nevěstu už dokonce devětkrát! Jaké svatební róby vynesla v průběhu let?

Článek

Dvacet let od prvních zásnub si Jennifer Lopez (53) s Benem Affleckem (50) vyměnili tento víkend už podruhé svatební sliby. Opravdu podruhé? Ano, ostře sledovaná dvojice uspořádala svatební party a tentokrát pozvali kamarády i rodinu. Zpěvačka a herečka má se svatbami mnoho zkušeností, a to jak v reálném životě, tak i na stříbrném plátně. Před kamerou se totiž vdávala dohromady devětkrát! Jaké šaty oblékla ve filmech a jaké v reálném životě? Pokochejte se!

S Benem poprvé

V červenci se Jennifer Lopez provdala za Bena Afflecka jen za přítomnosti svědků v Little White Chapel v Las Vegas. Na obřad oblékla šaty, které si schovávala ve skříni mnoho let, jak sama uvedla ve videu na sociální síti. Jednoduchý bílý model s květinovou texturou je dílem značky Alexander McQueen.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Tyto neokázalé šaty si prý zpěvačka schovávala mnoho let a právě v nich řekla první ano Benu AffleckoviFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Proč mít jen jedny svatební šaty, když můžete mít dvoje? Po obřadu se nevěsta převlékla do krajkových šatů od Zuhaira Murada (51) ze svatební kolekce na jaro 2023. Jen je škoda, že se JLo nepochlubila vícero fotkami z obřadu i oslavy!

Foto: Profimedia.cz, Archiv firmy

Fotografie, jíž se pochlubila JLo na sociálních sítích, a oficiální fotky šatů Zuhaira MuradaFoto: Profimedia.cz, Archiv firmy

S Benem podruhé

A proč mít jen jednu svatbu, když můžete mít dvě! Honosná svatební oslava proběhla tento víkend. Všichni hosté byli v bílé a sama zpěvačka oblékla oslňující róbu od Ralpha Laurena (82), která byla navržena jen a jen pro ni. Šaty obepínaly postavu, měly holá záda a sukně s volánky se rozšiřovala až od stehen. Nechyběl dlouhatánský závoj i vlečka.

Foto: Profimedia.cz

Nádhera! Nemůžeme se dočkat dalších fotek!Foto: Profimedia.cz

Filmová svatba jako doopravdy

Jen pár měsíců po zrušení prvních zásnub s Benem Affleckem kráčela Jennifer Lopez k oltáři – a to už potřetí. V roce 2004 se provdala za zpěváka a herce Marca Anthonyho (53), s nímž má čtrnáctiletá dvojčata Emme a Maxe. Oficiální fotky ze svatby neexistují, ale ví se, že oblékla šaty ve střihu mořské panny bez ramínek z dílny Very Wang (73). Pravděpodobně byly mnohem vkusnější než ty, ve kterých se objevila v jejich společném filmu o dva roky později.

Foto: Profimedia.cz

Slavná dvojice při filmové svatbě v roce 2006 v životopisném snímku Vášeň v tanci, kde si zahráli manželský párFoto: Profimedia.cz

Zatím poslední uvedený film, kde si Jennifer Lopez zahrála na vdávání, byla romantická komedie Vem si mě (2022) s Owenem Wilsonem (53). Ve snímku oslňuje ohromně nazdobenou róbou, která je dílem oblíbeného Zuhaira Murada. A dokončuje se také akční komedie Shotgun Wedding, kde zpěvačka hraje – jak jinak – nevěstu v nesnázích.

Foto: Profimedia.cz

Kdo by herečce v těchto šatech odolal? Komedie Vem si mě šla do kin teprve nedávno, ale natáčení probíhalo už v roce 2019Foto: Profimedia.cz

Příšerná tchyně

Střídmější model předvedla Jennifer Lopez v komedii Příšerná tchyně (2005), kde válčila s Jane Fonda (84). Ta nechtěla nastávající svého syna nechat „vyhrát“ ani ve svatební den, a proto si i ona vzala dlouhé bílé šaty a rukavičky.

Foto: Profimedia.cz

V oblíbené komedii oblékla hlavní hrdinka velmi jednoduché, a přitom okouzlující svatební šaty doplněné rukavičkami a dlouhým závojemFoto: Profimedia.cz

První a druhé svatební šaty?

A v čem se slavná diva vdávala poprvé a podruhé? Krajkové šaty obepínající postavu se špagetovými ramínky – v těch si v roce 1997 vzala kubánského číšníka, ale manželství skončilo po 11 měsících. Potom herečku okouzlil tanečník Cris Judd (53) a prožili spolu ani ne dva roky. A jak je už u JLo zvykem, oficiální fotky k vidění nejsou, jen ty v zákoutí internetu.

Svatební šaty podle horoskopu: Kdo volí rafinované sexy modely a kdo opulentní róby se zlatem?

Reklama

Související témata:
Marc Anthony

Načítám