Hlavní obsah

Ženy a děti Donalda Trumpa. Těmto kráskám řekl své „ano“!

Foto: Profimedia

Melania Trump, nová první dáma USA se slovinskými kořenyFoto: Profimedia

Reklama

Stal se nejmocnějším mužem planety, ale přece jen má nový americký prezident jednu slabost. Krásné ženy! Je o něm známo, že jim podléhá rád a často. Jak to tedy s nimi má?

Článek

Zvolení Donalda Trumpa (70) hýbe světem. Jako politika ho totiž donedávna vnímal málokdo. Pro všechny to byl miliardář, co se svými penězi rád chlubil, a především sukničkář, který si rád užívá.

Zlé jazyky tvrdí, že spočítat, kolik žen prošlo jeho ložnicí, snad ani nejde. Podobně to má prý i s potomky. Kolik jich po světě běhá, možná neví ani sám Donald Trump. Oficiálně se ale první muž USA přiznává ke třem ženám a pěti dětem.

První a nejoblíbenější

První ženou Donalda se stala Ivana Trumpová (67) rozená Zelníčková. Krásná česká holka ze Zlína, která v roce 1972 emigrovala. Po krátké zastávce a nepovedeném manželství v Rakousku se přesunula za oceán a rozhodla se dobýt Ameriku, kde se živila jako modelka.

Nakonec ale ulovila opravdu zlatou rybu. Tehdy byl Donald Trump mladík, syn movitého developera a součást jedné z nejbohatších a nejmocnějších rodin Ameriky. A Ivana si ho v roce 1977 vzala!

Manželství trvalo 15 let a Ivana během něj svému muži porodila tři děti – Donalda Juniora (38), Ivanku (35) a Erica (32). Přestože jejich manželství nebylo asi moc pohodové, Ivana muži trpěla řadu milostných avantýr, jejich vztahy jsou dodnes velmi vřelé. Sám Donald Trump tvrdí, že je Ivana jeho nejoblíbenější exmanželkou. Hodně na ni dá a není tajemstvím, že mu radila i v jeho prezidentské volební kampani.

Foto: Profimedia

Ivana Trump byla první Donaldovou manželkou a porodila mu tři dětiFoto: Profimedia

Zase blondýna

Druhou ženou Donalda Trumpa se stala opět blonďatá kráska, americká herečka Marla Maples (53). Potkali se v roce 1989, ale vzali se až v roce 1993. Ani o 17 let mladší partnerka ovšem Donaldovi nestačila a pár skončil v roce 1999 u rozvodového soudu.

I z tohoto manželství má ale nový pán Bílého domu potomka, a to dceru Tiffany (23).

Foto: Profimedia

Marla Maples je herečka, ale svět ji zná spíš jako exmanželku Donalda TrumpaFoto: Profimedia

Potřetí a naposled?

Současnou manželkou (od roku 2005) Donalda Trumpa je (jak jinak) o mnoho let mladší a krásná bývalá modelka Melania (46), s níž má Donald desetiletého syna Barrona. S trochou nadsázky lze říct, že se do Bílého domu probojovalo Slovinsko. Právě tam se totiž nová první dáma USA, vlastním jménem Melanija Knavs, narodila.

Navíc oproti svým předchůdkyním má tahle sexbomba jednu výhodu. Při troše štěstí se stane Donaldovou poslední manželkou, protože rozvody se v Bílém domě moc nenosí.

Foto: Profimedia

Tahle rodinka se brzy zabydlí v Bílém doměFoto: Profimedia

Která z Trumpových žen se vám líbí nejvíc?

Reklama

Související témata:

Načítám