Hlavní obsah

Žlutá barva v šatníku? 5 outfitů, jak ji nosit

Foto: ViDi Studio, Shutterstock.com

Foto: ViDi Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žlutá je jednou z nejodvážnějších barev, které můžete v šatníku mít. Mnoho žen se bojí vypadat výrazně, zdá se jim, že tato barva rozšiřuje nebo nelichotí odstínu pleti. Jak je to podle nás?

Článek

S tak výraznou barvou je potřeba zacházet opravdu obezřetně, ale rozhodně stojí za to, si aspoň jeden kousek pořídit. Den, kdy si na sebe vezmete žlutou, patří vždycky k těm veselejším. V následujících pěti typech outfitů jsme pro vás připravili žlutou na několik způsobů, aby si pochutnaly romantičky, milovnice byznys elegance i dámy sportovně založené.

Poslední volání léta

Jasné odstíny přímo volají po květech a volánech! Tyhle šaty vás nenechají chladnou. Nasaďte k nim sandálky, džínovou bundičku a ukažte všem, že léto ještě neskončilo.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. žluté volánové šaty River Island (prodává Zalando), 1650 Kč; 2. bílé sandálky Baťa, 799 Kč; 3. džínová bundička Bershka, 599 Kč; 4. průhledná kabelka Bershka, 549 KčFoto: Archiv firem

Věčná romantička

Tip pro vás, kdo milujete romantiku. Ke světlé sukni zvolte tlumený zbytek, výsledek nebude tak výrazný a přitom si zachováte absolutní ženskost. Obyčejné upnuté černé tričko áčkovou sukni uzemní a zvýrazní váš pas. Siluetu dokreslíte podpatky, vyčesanými vlasy a menší kabelkou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. áčková sukně Miss Selfridge (prodává Zoot), 1549 Kč; 2. černé body H&M, 249 Kč; 3. černé sandálky na podpatku Baťa, 1199 Kč; 4. černá minikabelka Zara, 499 KčFoto: Archiv firem

Lovkyně trendů

Jste ta, ke které si ostatní chodí pro módní rady? V tom případě vám ve skříni nechybí široké nohavice. A je dost možné, že jsou žluté – tahle kombinace vypadá perfektně a umět ji nosit znamená mít zdravé sebevědomí. Doplňte kalhoty blůzou s výstřihem do véčka a jako třešničku na dortu doporučujeme pestrou čelenku do vlasů, která letos frčí a vyřeší problém, co s nepolapitelnými pramínky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. široké kalhoty Zara, 899 Kč; 2. modrý top Vero Moda, 799 Kč; 3. tropická turbanová čelenka Zara 249 Kč; 4. modré lodičky Dorothy Perkins (prodává Zoot), 649 KčFoto: Archiv firem

Rozzařte babí léto

Je čas na nákup prvního letošního svetříku. Co takhle lehčí, průsvitný, ve žluté barvě, aby ještě připomínal teplé počasí? Božsky bude vypadat s úzkou sukní v některé z podzimních barev – khaki, bordó, cihlová. Pod něj si vezměte klasickou bílou košili, vytáhněte límeček a přidejte balerínky. Podzimní baret už je pro fajnšmekry.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. pletený svetr H&M, 399 Kč; 2. bílá viskózová košile H&M, 399 Kč; 3. vínová manšestrová sukně, 449 Kč; 4. baleríny Ojju, 1999 Kč; 5. vlněný baret H&M, 299 KčFoto: Archiv firem

Praktická a trendy

Na podzim se náramně hodí kožené bundy, ale letos jsou v kurzu i větrovky proti lehčímu dešti, které unesou jak sportovní oblečení, tak šaty. Nejlépe ale vypadají, když outfit nakombinujete poněkud nesourodě. Zkuste úzké šaty, přes ně „bezejmennou“ mikinu bez potisku a sportovní boty. Budete se cítit pohodlně a zároveň vkusně.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bundička H&M, 899 Kč; 2. khaki mikina H&M, 199 Kč; 3. přiléhavé šaty Mango, 499 Kč; 4. modré tenisky New Balance (prodává Queens), 2590; 5. batoh Fjallraven Kanken, 2290 KčFoto: Archiv firem

Co vy, nosíte žlutou?

Související témata:

Načítám