Hlavní obsah

4 stylingy s jednou maxisukní: Tyhle vás budou bavit!

Foto: Mango

Foto: Mango

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nosíte rády sukně? V tom případě vám přijdou vhod naše čtyři variace s jednou maxisukní v hlavní roli. Podívejte se, s čím jí to bude slušet.

Článek

Máte oblíbenou kombinaci sukně a topu a nedáte na ni dopustit? Zkuste se zamyslet a probrat pozorně svůj šatník – třeba najdete i další vhodné svršky, které by k sukni padly stejně dobře. Anebo se inspirujte našimi outfity, které jsme pro vás sestavili na druhou polovinu srpna. To je ideální období pro dlouhé sukně.

Maxisukně můžete kombinovat s žebrovaným topem odhalujícím ramena, s jednoduchou bílou košilí a sakem v letních barvách anebo se vzorovanou či klasickou černou halenkou ve zkrácené délce. Variant na výběr je zkrátka nespočet. Jen se toho nebát a umět vše sladit i s doplňky! Prohlédněte si naše tipy, v nichž má prim dlouhá sukně v neutrální béžové barvě.

Elegantní varianta s košilí a blejzrem

Bílá košile by měla být základem každého dámského šatníku. Ať ji obléknete s kalhotami, nebo se sukní, vždy v ní budete vypadat elegantně a šik. A dobře padnoucí blejzr ji ještě pozvedne – v létě ho noste pro oživení klidně v pestrých barvách.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice z kolekce Petals, Roberto Coin, info o ceně v obchodě; 2. boty Zara, 999 Kč; 3. košile Esprit, 999 Kč; 4. sukně Mango, 899 Kč; 5. blejzr Mango, 1599 Kč; 6. kabelka New Look (prodává Tamsin London), 835 KčFoto: Archiv firem

Kombinace s červeným akcentem

Příjemná uvolněná varianta s pruhovaným topem je ideální na letní pikniky, procházku po náplavce i výlety do okolí. Outfit je doplněný trendy doplňky, k nimž rozhodně patří slaměná taška kulatého tvaru i kočičí brýle.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Stradivarius, 129 Kč; 2. espadrilky Deichmann, 199 Kč; 3. proužkovaný top H&M, 199 Kč; 4. sukně Mango, 899 Kč; 5. brýle H&M, 299 Kč; 6. taška Stradivarius, 899 KčFoto: Archiv firem

Odvážná i romantická

Patříte k milovnicím květinových vzorů a veselých barev? Určitě si pořiďte lehkou bavlněnou halenku, která si bude s hnědou sukní perfektně rozumět – stejně jako žluté sandálky a vínová crossbody kabelka.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. brýle Mango, 499 Kč; 2. sandálky Promod, 999 Kč; 3. halenka Promod, 799 Kč; 4. sukně Mango, 899 Kč; 5. hodinky Komono (prodává Zoot), 3889 Kč; 6. kabelka Lindex, 799 KčFoto: Archiv firem

Styling v klasických barvách

Černo-hnědá kombinace od hlavy až k patě? Proč ne! Stačí ji vyladit stylovou semišovou kabelkou, výraznými náušnicemi, slamákem a originálními nazouváky s pohodlnou širokou podrážkou, ve kterých vydržíte běhat klidně celý den. Na večerní akci je vyměňte za lodičky či sandály na podpatku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Stradivarius, 249 Kč; 2. kožená kabelka Answear, 1299 Kč; 3. halenka H&M, 799 Kč; 4. sukně Mango, 899 Kč; 5. klobouk Parfois (prodává Answear), 349 Kč; 6. semišové boty Toms (prodává Urbanlux), 2680 KčFoto: Archiv firem

Který outfit je vám nejbližší? Nosíte dlouhé sukně?

Reklama

Načítám