Hlavní obsah

Znáte ex partnery slavných?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý má za sebou nějakou milostnou historii, a platí to i pro celebrity. Pamatujete si, kdo s kým randil v hluboké minulosti? Kteří slavní propadli vzájemnému kouzlu, která hvězda komu zlomila srdce? Otestujte své znalosti ze světa showbyznysové lásky!

Článek

Komu ze slavných se před časem narodilo dítě, kdo se rozvádí, kdo se loni oženil či vdal. To nejspíš víte, protože toho jsou samozřejmě plné noviny. Ale znáte milostnou historii českých i zahraničních hvězd? Pamatujete si, jak to měli s láskou třeba v devadesátkách? Své znalosti můžete otestovat v našem kvízu.

1. Herečka Penelope Cruz (44) je krásná a sexy. Dlouhé roky tvoří pár s hercem Javierem Bardemem (50), s nímž má dvě děti. Víte ale, se kterým známým hercem si prožila milostný románek v roce 2001?
Foto: Profimedia.cz
2. Kateřina Kaira Hrachovcová (44) se minulý rok rozvedla s veterinářem Janem Herčíkem (61), za něhož byla vdaná 13 let. Víte ale, s kým předtím přes čtyři roky chodila, než ho načapala při nevěře?
Foto: Profimedia.cz
3. Herec Jake Gyllenhaal (38) randil hned s několika slavnými ženami. Třeba s herečkou Kirsten Dunst (36) či se zpěvačkou Taylor Swift (29). Víte ale, kterou slavnou blondýnku si chtěl Gyllenhaal vzít, ale ona mu v roce 2009 zlomila srdce, protože se s ním rozešla?
Foto: Profimedia.cz
4. Zpěvák Václav Noid Bárta (38) je výrazná osobnost českého showbyznysu a v tomhle „rybníčku“ si vybírá i své životní partnerky. Koneckonců jeho první manželkou byla hvězda první třídy Lucie Bílá (52), pak se zaměřil spíš na modelky. Se kterou z těchto krásek několik let randil, ale za ženu si ji nevzal?
Foto: Profimedia.cz
5. Že byla Jana Brejchová (79) vdaná za Vlastimila Brodského (zemřel v roce 2002), a pak také za Jiřího Zahajského (zemřel v roce 2007), to si nejspíš pamatujete. Ale víte, který z těchto mužů byl jejím úplně prvním manželem, kdy oba byli velmi mladí, a nejspíš i proto jim to nevyšlo?
Foto: Profimedia.cz
6. V devadesátých letech překonal rakovinu varlat a v roce 2012 byl kvůli dopingové aféře doživotně distancován z cyklistických závodů. Lance Armstrong (47) je pojem. Jak to ale měl s láskou? V roce 1998 se oženil s Kristin Richard, s níž má tři děti. Rozvedli se v roce 2003. Víte, s jakou zpěvačkou po rozvodu tři roky randil?
Foto: Profimedia.cz
7. Herečku Christinu Applegate (47) určitě znáte ze sitcomu Ženatý se závazky. Je podruhé vdaná a má jedno dítě. Víte ale, s jakým slavným fešákem randila kolem roku 1989?
Foto: Profimedia.cz
8. Herec Nicolas Cage (55) to s láskou moc neumí. Byl třikrát ženatý a náručí mu prošlo opravdu hodně slavných i neslavných žen. Na začátku devadesátých let si prožil i krátký románek s jednou z hereček kultovního seriálu Sex ve městě. Která to byla?
Foto: Profimedia.cz

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Související témata:

Načítám