Hlavní obsah

Zpěvačky mění vystoupení v erotickou show. Je to ještě v pořádku?

Foto: Profimedia

Miley Cyrus je oplzlostmi na pódiu proslulá. Nepřehání už to trochu?Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odhalená ňadra, kostýmy, které toho víc odkrývají, než zakrývají, vášnivé polibky, lascivní pohyby. To není popis erotické show, ale hudebních koncertů některých hvězd. Jde ještě vůbec o muziku?

Článek

Na koncerty se chodí především kvůli hudbě. Ale velké zahraniční hvězdy to povýšily, jejich vystoupení jsou plná světelných a zvukových efektů. A také jsou nabitá sexem a erotikou! Posuďte sami, zda už je to moc, nebo i tohle k hudbě patří.

Miley se toho nebojí

Bývala to dívka ze seriálu Hannah Montana, idol mladých dívek i chlapců. Když ale dnes nějaký rodič vidí na stěně svého dítka plakát Miley Cyrus (22), radost rozhodně nemá.

Z mladé zpěvačky je dračice, rebelka a provokatérka, která se na svých koncertech nebojí vůbec ničeho. Na pódiu vystupuje polonahá, její pohyby mají blíž k sexu než k tanci a výjimkou nejsou ani rekvizity typu nafukovacího penisu.

Foto: Profimedia

Idol teenagerů a noční můra rodičů. To je Miley CyrusFoto: Profimedia

Mariah vsadila na dekolt

Zpěvačka Mariah Carey (45) se řadí mezi „slušnější“ umělkyně, hodně si zakládá na svém hlasovém rozsahu, ale také na svém objemném hrudníku.

Na pódiu ji sice neuvidíte, jak se svíjí v objetí s některým z tanečníků, nebude ani napodobovat pohyby typické pro milostné hrátky, ale rozhodně si budete moci detailně prohlédnout její bujný dekolt. Na hluboké (někdy až příliš) výstřihy nedá Mariah dopustit. A pokud má zrovna své štíhlejší období, nebojí se ani kostýmu, který připomíná spíš plavky.

Foto: Profimedia

Mariah Carey se snaží pozornost poutat nejen na svůj hlas, ale také na svůj plný dekoltFoto: Profimedia

Sexy matadorka Madonna

Madonna (57) vždy provokovala a vždy šlo o sexy provokaci. A nic se na tom nezměnilo, i když jí táhne na šedesát. Na jejím koncertě je dovoleno snad vše. Od kostýmů, které jinak nosí spíš dominy v erotických klubech, přes vášnivé polibky s tanečníky, až po odhalování bradavek.

Foto: Profimedia

Madonna je královna sexy provokacíFoto: Profimedia

Snědá kráska Rihanna

Rihanna (27) je krásná a sexy. Má nejen dokonalý hlas, ale i tělo. A nebojí se ho ukázat, sexy šaty či jen sporé kalhotky a podprsenka, to je její běžný „ohoz“ na koncertech.

A když tanec, tak pořádně sexy tanec. Dotyky na intimních místech, vzdechy a výraz, který většina žen mívá ve chvílích erotického blaha. To je Rihanna!

Foto: Profimedia

Rihanna to umí na pódiu rozjet tak, že většina mužů má náběh na infarktFoto: Profimedia

„Puritánka“ Rita

Zpěvačka a herečka Rita Ora (24) pochází z dnešního Kosova, ale žije ve Velké Británii. K tamnímu puritánství a uhlazenosti má ale daleko. I ona má v oblibě kostýmy a pohyby, které byste čekaly spíš v nějakém erotickém klubu. Ukázat se nebojí nejen svůj dekolt, ale na odiv fanouškům vystavuje i výstavní zadeček a stehna. Je to prostě dračice!

Foto: Profimedia

Rita Ora se nezdá, ale na pódiu se mění v pořádnou dračiciFoto: Profimedia

Výstavní kytara JLo

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (46) neboli JLo je obdivovaná pro své nádherné křivky, postavu připomínající kytaru a nádherný zadek. Je to prototyp sexy holky, po které touží každý muž.

A svých předností využívá zpěvačka i při svých koncertech. Opravdu odvážné kostýmy, sexy tanec a pózy, v nichž by ji kdejaký muž nejraději viděl ve své posteli, nikoli na pódiu.

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez je tak sexy, že už to snad ani víc nejdeFoto: Profimedia

Krásná nestyda Beyoncé

Beyoncé (34) je úchvatná. Zpívá úžasně, tančí skvěle a je nádherná. Stačí se na ni podívat, a napadají vás hříšné myšlenky. A rozhodně tomu napomáhají i kožené či černé oblečky, které toho dost odhalují. Pohled na její rozkrok zahalený jen proužkem látky musí muže opravdu rozpalovat. A když si rukama přejede po stehnech či zadečku, slabší nátury mají náběh na infarkt.

Foto: Profimedia

Beyoncé je nádherná a svoje přednosti rozhodně umí prodat. Jen jestli to občas není trochu mocFoto: Profimedia

Odvážná extremistka Nicki

Nicki Minaj (32) je zpěvačka a rapperka, která se vždy snaží tak trochu pobouřit, šokovat a být originální. Zakládá si na svém mohutném pozadí a bujném poprsí. A ukazuje, co se dá, mnohdy do extrému.

Na jejím vystoupení si tak můžete nejen poslechnout její hudbu, ale třeba si i detailně prohlédnout její ňadra. Pro někoho už je to za hranicí, jiný její odvahu obdivuje.

Foto: Profimedia

Nicki Minaj se nebojí ukázat vše. Jedni ji za to milují, jiní nenávidíFoto: Profimedia

Co vy na to? Patří tohle k hudbě, nebo už je to na vás moc?

Načítám