Hlavní obsah

Zralá žena modelkou? Čtenářku Jarku jsme oblékli do trendy outfitů

Foto: Jakub Jurdič

Je jí dvaapadesát a vypadá zatraceně dobře! Seznamte se s hvězdou dnešního článku, čtenářkou JarkouFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I nadále měníme modelky za čtenářky všech věkových kategorií! Chcete se inspirovat outfity, které budou slušet i zralé ženě? Nenechte si ujít módní story s dvaapadesátiletou Jarkou.

Článek

Přestože vám představujeme aktuální trendy na modelkách, na „reálné“ ženy rozhodně nezapomínáme. Moc dobře totiž víme, že móda nekončí xtými narozeninami. Tentokrát jsme se zaměřili na věk padesát plus, který perfektně reprezentuje naše čtenářka Jarka.

Flitry nejen na večer

Flitry po padesátce, a ještě v rámci denního nošení? Klidně. Pokud zvolíte podobně decentní top a doplníte ho ležérními džíny, nemusíte se jich vůbec obávat. Vyzkoušet doporučujeme i kombinaci dvou pastelových barev – světlounce růžový top bude s bledě modrou na kabátě skvěle souznít.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: džíny (Lindex, 999 Kč), top (H&M,799 Kč), kabát (F&F, 1299 Kč), boty (Marks & Spencer, 1199 Kč), náušnice (čtenářky vlastní)Foto: Jakub Jurdič

Zaměřeno na midi

Objemné sukně v délce pod kolena jsou obrovským trendem a svědčí zejména ženám, jako je naše čtenářka – štíhlým a vysokým. Pokud máte obdobnou postavu, nenechávejte je bez povšimnutí. Zvolíte-li po vzoru naší stylistky sukni s potiskem, zůstaňte u jednoduchého vršku. Pozor, pokud nestojíte o optické zkrácení nohou, nazouvejte si k této délce podpatky. Za každých okolností!

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (F&F, 899 Kč), vršek (Lindex, 899 Kč), náhrdelník (H&M, 399 Kč), boty (Forever 21, 599 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Pochlubte se vaším štíhlým pasem! Které sukni dáte přednost?Foto: archiv firem

Sukně à la mořská víla

Černobílá klasika v opravdu neklasickém pojetí. V sukni s atypickým střihem můžete vyrazit na večírek (pro podobné příležitosti se bude hodit svetřík se zdobenými rukávy) ale i do práce (tady si vystačíte s halenkou). Obuv můžete zachovat ve zmiňovaných barvách, pokud ale chcete opticky protáhnout nohy, dejte přednost tělovému odstínu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (H&M, 1299 Kč), svetr (F&F, 799 Kč), prsten (Swarovski, 2890 Kč), boty (Forever 21, 599 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Kožen(kov)é kalhoty

Spousta žen na jejich nošení stále sbírá odvahu, jakmile je ale zařadíte do vašeho šatníku, zjistíte, že se s nimi nakládá velmi snadno. Náš tip? Kalhoty doplňte šachovnicovým topem a hřejivým, dlouhým kardiganem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: koženkové kalhoty (F&F, 799 Kč), top (F&F, 599 Kč), kardigan (Ann Christine, 649 Kč), boty (H&M, 999 Kč), náramky (Swarovski, 2890 Kč/kus)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Chybí vám v šatníku koženkové kalhoty? Napravte to s některým z následujících tipůFoto: archiv firem

Pohodlný a variabilní overal

Jsou neskutečně pohodlné, sluší jim nejrůznější šperky a dají se nosit téměř kamkoli! Overaly jsou navíc i lichotivé, jemný záhyb v pase dokáže dobře zakamuflovat tukové polštářky na břiše. Pokud vlastníte černou klasiku, nebojte se vyřádit na doplňcích. Nápadný náhrdelník to jistí, na večer se vám bude hodit i psaníčko a lodičky nebo sandálky ve výrazné barvě.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: overal (Lindex, 999 Kč), boty (Tally Weijl, 949 Kč), psaníčko (Marks & Spencer, 799 Kč), set tenkých prstenů (Swarovski, 2890 Kč/3 kusy), náhrdelník (H&M, 499 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám