Hlavní obsah
Žralok steak uzený
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 515 kJ |
| Bílkoviny | 21 g |
| Tuky | 4,5 g |
| Sacharidy | 0 g |
| Sůl | 2 g |
| SAFA | 1,2 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 0 g |
Uzené mořské RYBY. Složení: ŽRALOK MODRAVÝ (Prionaceglauca, Kategorie lovného zařízení: Háčky a šňůry, Oblast odlovu: FAO 27 - severovýchodní Atlantik, Biskajsky zaliv, Způsob produkce: odlov na moři), jedlá sůl (2%). Skladujte při teplotě od 1°C do 5°C. Výrobce: Zpracovna RYB Klatovy a. s., K Letišti 442, 339 01 Klatovy, Česká republika
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






