Hlavní obsah
Vajíčkový salát
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 670 kJ |
| Bílkoviny | 5 g |
| Tuky | 12 g |
| Sacharidy | 7 g |
| Sůl | 1,5 g |
| SAFA | 2,4 g |
| Vláknina | 1 g |
| Cukry | 1,75 g |
Ingredience: 36 g vařených vajec, 18 g brambor, 16 g sterilovaných okurek, 6 g cibule, 16 g majonézy, 6 g hořčice, ocet, mletý pepř, sůl Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát obsahuje poměrně velké množství tuku a méně bílkovin, výjimečně ho můžete zařadit do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Volte raději saláty s nižším obsahem tuku a vyšším zastoupením bílkovin, vhodnější je například tuňákový nebo šunkový salát. Pokud si připravujete salát doma, použijte místo majonézy bílý jogurt a přidejte více zeleniny.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






