Hlavní obsah

Bohyně z titulních stránek. Tyhle jsou nejvíc sexy!

Foto: archiv

V roce 1991 zdobila obálku Vogue Italia Madonna – skoro naháFoto: archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi spoře oblečená blondýnka na titulní stránce prý prodává nejvíc časopisů. Muži po ní touží, ženy chtějí vypadat jako ona. Které krásky zaujaly nás?

Článek

Prolistovali jsme stohy časopisů a zjistili, že najít polonahé, či dokonce nahé děvče není nic výjimečného. Ale jen holá kůže o úspěchu nerozhoduje. Těchto dvanáct žen do toho dalo ještě něco navíc.

1. Nejkrásnější tělo světa

Brooklyn Decker obsadila nejen tuhle titulní stránku, ale i FHM, Glamour nebo Cosmopolitan. Její křivky a tvář si na celý rok 2010 zamluvila značka Victoria's Secret. Tentýž rok se v anketě časopisu Esquire stala nejvíce sexy ženou planety a s časopisem Men's Health vyhrála cenu o nejkrásnější tělo světa. Není ale jen tělo pod luxusním prádlem – ze seriálu Chuck nebo například z komedie Zkus mě rozesmát ji možná znáte i jako herečku.

Foto: archiv

Brooklyn Decker na sebe rozhodně umí upozornitFoto: archiv

2. Holka, která se pere

Arianny Celeste je modelka, která netrvá na tom, že se musí za každou cenu fotit oblečená. Čtenáři časopisu Playboy už měli tu čest prostudovat každičký kousek jejího těla a nahá se objevila (samozřejmě nechtíc a omylem) na četných paparazzi fotografiích. V jejích genech se mísí mexický a filipínský původ, takže je prý velmi vášnivá – a evidentně i mrštná, protože ji nedávno vyšetřovala policie pro napadení přítele – kopla ho do nosu.

Foto: archiv

Arianny Celest nezapře vášeň mexických předkůFoto: archiv

3. Snoubenka Ronalda

Ruskou modelku Irinu Shayk jste měli možnost zaznamenat jako tu, která klofla boha – fotbalistu Cristiana Ronalda. Tomu se dostalo cti stát na čele předlouhé fronty obdivovatelů jejího těla. Právě dokonalá figura ji postrčila mezi nejvyhledávanější světové modelky. Ovšem nechce se nám věřit, že je pravda to, co o sobě prohlašuje. Své tělo s dokonalými mírami 87-60-88 si prý udržuje pravidelným cvičením, ale v jídle se vůbec hlídat nemusí, a dokonce si neupírá ani nějaký ten fastfood.

Foto: archiv

Irina Shayk patří mezi nejvyhledávanější modelkyFoto: archiv

4. Zlobivá Lindsay

O herečce Lindsay Lohan se v poslední době moc hezkého nedočtete. Lindsay nenastoupila na protialkoholní kurz, měla oplétačky s policií za jízdu pod vlivem alkoholu a držení omamných látek, utratila všechen svůj majetek a naposledy také, že funguje jako placená společnice bohatých mužů. To jsou jen některé výňatky z titulků světových médií. Jak ale vidíte na titulce Elle, jsou ženy, kterým i nezřízený život a vzhled zlobivé holky v kůži sekne.

Foto: archiv

Lindsay Lohan to sekne i jako rebelce v kůžiFoto: archiv

5. Exotická kráska

Exotická herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice a textařka Nicole Scherzinger o sobě tvrdí, že byla v dětství ošklivé káčátko. Ačkoli z toho vyrostla do jedné z nejpůvabnějších celebrit, má o sobě dodnes velmi zkreslenou představu – a jak přiznává, mohl pocit méněcennosti i za to, že se léčila – jak vidno úspěšně – z bulimie. Můžete ji znát z několika filmů, ale velmi pravděpodobně i jako členku dnes již zaniklé hudební skupiny The Pussycat Dolls.

Foto: archiv

Nicole Scherzinger prý byla ošklivé dítě – tomu snad ani nejde věřitFoto: archiv

6. Transformovaná modelka

Rosie Alice Huntington-Whiteley je anglická modelka, které se asi málokdo dívá do jejích modrých očí – první na řadě jsou její nekonečně dlouhé nohy a ladné křivky. Právě díky nim je od roku 2006 ve službách Victoria’s Secret. Reklamy, byť ty nejlepší a nejdražší, ale Rosie nestačí a snaží se zakotvit i před filmovou kamerou. Její fanoušci ji nemohli přehlédnout v pokračování Transformers, kde si střihla hlavní ženskou roli.

Foto: archiv

Rosie Alice Huntington-Whiteley obohatila svou krásou i filmovou roli v Transformers 3Foto: archiv

7. Osudově předurčená

A chcete slyšet jednu o Popelce? Právě pohádku totiž připomíná to, jak se brazilská kráska Adriana Lima dostala k modelingu. Objevili ji ve třinácti, když nakupovala v místním obchoďáku. O pár let později už měla na Times Square billboard se svou tváří a praly se o ni největší kosmetické a módní značky. Ani ona neodolala volání filmu, ale stále je považována za jednu z nejžádanějších modelek světa, i když má už dvě dcery.

Foto: archiv

Modelka Adriana Lima zažila až pohádkový start kariéryFoto: archiv

8. Mecenáška pouličních umělců

Tahle holka se ale umí podívat. Daria Werbowy je modelka s polsko-ukrajinským původem, ale žije v New Yorku. Možná si ji vybavíte v reklamě na Lancôme nebo na mobil LG Prada. Daria je prý vášnivou čtenářkou a ráda investuje do umění z dílny pouličních výtvarníků. Takovou libůstku si rozhodně může dovolit, protože jsme ji našli v žebříčku nejlépe vydělávajících modelek světa s příjmem kolem 30 milionů dolarů ročně.

Foto: archiv

Modelka Daria Werbowy má i obchodního duchaFoto: archiv

9. Sexy maminka

Takhle vypadala Brooke Burke před devíti lety, kdy se objevila na titulkách mnoha časopisů a neváhala se svléknout ani pro Playboy. Ačkoli má doma čtyři děti ze dvou manželství a čtyřicáté narozeniny už má za sebou, na její postavě to není rozhodně vidět. Herečka a moderátorka v sobě nezapře dráhu bývalé modelky a nadané tanečnice. Jak dokládají četné fotografie z rodinných dovolených, kde je jen v mini plavkách, láska k pravidelnému pohybu se rozhodně vyplácí.

Foto: archiv

Brooke Burke si udržuje postavu nejen tancemFoto: archiv

10. Univerzální Hilary

Hilary Duff je univerzální jak přístroj z teleshoppingu – jako malá byla úspěšná baletka, pak herečka, zpěvačka, textařka, módní návrhářka oblečení pro barbíny, šperků, parfémů, bot i ložního povlečení. Její den musí mít jistě víc než 24 hodin. Dlouho o sobě ráda prohlašovala, že je panna, což se trochu tlouklo se spoustou partnerů, se kterými ji média spojovala. Nakonec se usadila a loni porodila svého prvního syna. A k tomu všemu vypadá až takhle dobře – člověk by ji fakt miloval!

Foto: archiv

Hilary Duff je nadaná ve všech směrechFoto: archiv

11. Statečná Kylie

Myslíte si, že už jste životem tak obouchané, že byste se nehodily na titulní stránku ani občasníku místního spolku hasičů? Podívejte se na zpěvačku Kylie Minogue. V roce 2005 nastoupila léčbu rakoviny prsu a jen díky operaci, chemoterapii a ozařování nemoc porazila. Taková zkušenost jistě nikomu nepřidá, ale i tak se ve svých 43 letech ocitla na obálce časopisu a s klidným svědomím ji můžeme zařadit do výběru těch, které na nás působí velmi sexy.

Foto: archiv

Kylie Minogue je po prodělání vážné nemoci snad ještě krásnějšíFoto: archiv

12. Bohyně Kate

Asi byste marně hledali prestižní časopis, jehož přebal někdy nezdobila tvář a dokonalá postava Kate Moss. O některé palcové titulky a fotky z nich možná ani nestála – ty patří do doby, kdy jsme ji víc než na molech viděli „namol“, nebo spíš pod vlivem kokainu. Jak ale dokazuje tahle fotka, ani drogová minulost ji nepřipravila o krásu a skvostné tělo. Je pravda, že je jedna z mála, která své skandální období přečkala skoro bez ztráty pracovních příležitostí.

Foto: archiv

Kate Moss nezničila kariéru ani drogová minulostFoto: archiv

Kupujete si časopisy podle obalů a všímáte si modelek na nich? Napište nám.

Reklama

Související témata:

Načítám