Hlavní obsah

20 receptů na silvestrovské pohoštění. Jde to i zdravě

Foto: Alex_Alekseev, Shutterstock.com

Foto: Alex_Alekseev, Shutterstock.com

Na každé správné silvestrovské party musí být bohatě prostřený stůl, aby bylo po celý večer z čeho uzobávat. Ale co přichystat, když nechcete moc hřešit? Máme pro vás 20 skvělých receptů na jednohubky bez pečiva, řízky bez smažení, dokonalé pomazánky, zdravější chipsy a mnoho dalšího…

Článek

Nejveselejší noc roku je tu a s ní nejlepší dobroty! A tentokrát na zdravější vlně. Vyzkoušejte odlehčené pomazánky, řízky bez smažení, jednohubky bez pečiva… Pochutnají si nejen dietářky.

Pomazánky, po kterých nepřiberete

Když chystáte jakýkoli večírek, nikdy nesmí na stole chybět miska s pomazánkou. Chcete se inspirovat skvělými recepty? Podívejte se na nejlepší tvarohové pomazánky a nejlepší vajíčkové pomazánky.

Jednohubky bez pečiva

Nakrájený rohlík nebo bageta, pomazánka, nějaká ta obloha a jednohubky jsou na světě. Ano, může to tak být. Ale co to zkusit jinak? V našich jednohubkách nenajdete pečivo, a tak si dovolujeme tvrdit, že jsou i méně kalorické. A v každém případě jsou bez lepku.

Zdravější řízky

Když chcete připravit o něco zdravější řízek, jako první musíte vynechat smažení. Jak ale docílit toho, aby byly stejně šťavnaté a křupavé? My víme, jak na to.

Burgery bez masa

Burger nemusí být vždy jen s masem. Nachystali jsme pro vás vegetariánské burgery, které překvapí svou dokonale vyváženou chutí i zaryté masožravce.

Zeleninové chipsy

Dosud jste si kupovali jen brambůrky? Zkuste to jinak! Ukážeme vám dokonalé recepty na domácí zeleninové chipsy, po jejichž ochutnání si již na ty nezdravé ani nevzpomenete.

Zdravější mlsání k televizi

A na závěr pro vás máme lahůdku. Vezměte obyčejnou cizrnu a proměňte ji podle našeho návodu v chuťovku, která zmizí i z vašeho stolu jako první. Nevěříte? Klikněte na odkaz níže!

Reklama