Hlavní obsah

Hitparáda nej tělových mlék, která vás nezruinují!

Foto: Thinkstock

Tělové mléko vám pomůže udržet pokožku ve skvělé kondiciFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přáním každé ženy je mít dokonalou pokožku, pružnou, jemnou na dotek a s přirozeným zdravým leskem. Jenže kde jí vzít? Plastická chirurgie k tomu možná časem dospěje, ale prozatím máme kůži jenom jednu. Jak ji udělat krásnější, vám napovíme výběrem 10 nejlepších tělových mlék!

Článek

Jen malokterá žena se může pochlubit nádhernou pokožkou, kterou se pyšní mnoho slavných celebrit, například Jenifer Lopez či Cate Blanchett. Většina ze slavných krásek už ví, že nemá smysl nás smrtelnice balamutit prohlášeními, že pro svou krásu vlastně skoro nic nedělají, ale přiznávají, že každodenní péče o pokožku je pro ně skutečně důležitá. A ke každodennímu rituálu patří i hýčkání své pleti tělovými mléky dokonce i několikrát denně. Měly by být v základní kosmetické výbavě každé z vás. Některá totiž dokážou úplné zázraky – umí pleť zklidnit a zchladit, nádherně provonět, vypnout a vyhladit či dodat pokožce bronzový nádech. My jsme pro vás vybrali 10 takových, které vám nezruinují peněženku, ale jejichž vlastnosti jsou k nezaplacení!

Dove pro.age

Kosmetická značka Dove zasvětila celou svou jednu řadu péči o zralou pokožku s názvem Dove pro.age. Jedním z naprosto dokonalých přípravků je tělové mléko z této řady. Slibuje vyživení i regenerační účinky a jeho oblíbenost dokazuje, že nejde o plané řeči. Úplnou jistotu budete ale mít, přesvědčíte-li se na vlastní kůži! Stojí kolem 70 korun.

Eucerin AQUAporin ACTIVE

Značka Eucerin přišla na trh s mlékem AQUAporin ACTIVE, jenž je určen pro potřeby normální pokožky, která ztrácí schopnost vázat vodu. Má velmi příjemnou a lehkou konzistenci, takže se snadno roztírá a nezanechává lepivý pocit díky rychlému vstřebávání. Intenzivně hydratuje i hlubší vrstvy pokožky a obsahuje glucoglycerol, stimulující tvorbu kanálků v buněčných membránách, které umožňují cirkulaci vody v kožních buňkách. Vyzkoušejte si vědomí, že jste pro svou pokožku udělala maximum! Stojí asi 340 Kč.

Johnson´s Melt Away Stress

Toto tělové mléko obsahuje heřmánek a speciální složku Aromasoothe, jejíž vůně vám umožní příjemně zrelaxovat tělo i mysl. Po jeho použití vás ukonejší příměs levandule a zbaví vás stresu z celého uplynulého dne. Navíc dodává vaší pokožce potřebnou vláhu, a to po dobu 24 hodin. Díky tomu je krásně jemná a hebká. Stojí kolem 115 Kč.

Garnier Intensive 7 days

Novinka od Garnier, tělový krém s názvem Intensive 7 days, přináší revoluci do světa hydratačních přípravků. Dlouhodobá hydratace až na 7 dní je možná díky složce L-Bifidus (výtažek z probiotik), která vytváří na pokožce ochranný štít a zabraňuje vypařování vody z kůže. Na výběr máte z 5 variant: s mangovým olejem pro suchou a hrubou pokožku, s uklidňujícím aloe pro normální pleť, s vyživujícím bambuckým máslem pro velmi suchou pokožku, s hojivým medem pro citlivou pokožku a s rozjasňujícím kakaovým máslem pro pokožku matnou. Z takovéto nabídky a při ceně 117 Kč si vybere každá!

Vichy Nutriextra

NUTRIEXTRA tělové mléko na suchou pokožku obsahuje vyživující látky, jako je glycerin, máslo z karité či makadamiový olej, které pronikají hluboko do epidermu a pozitivně působí na pokožku až 48 hodin, a to i po sprchování. Má nemastné, rychle se vstřebávající složení, takže po jeho použití nemusíte čekat s oblékáním! Vyzkoušejte jej i vy a získejte překrásnou pleť! Cena je asi 350 Kč.

The Body Shop Brazil Nut Whip Body Lotion

Skutečným zážitkem je tělový krém kosmetické značky The Body Shop specializující se na ryze přírodní kosmetiku. Filosofií této firmy je nejen ochrana přírody, ale zároveň byla vůbec první, která na kosmetický trh zavedla principy fair trade. Tělový krém obsahuje olej z brazilských ořechů z Peru, které pokožku hydratují a vyživují do hloubky a zanechávají ji sametově hebkou bez nepříjemného lepivého pocitu. (Cena: info v obchodě)

Dermacol Povzbuzující tělové mléko Růžový zázvor

Zázvorové tělové mléko v sobě skrývá hned několik aktivních látek: ženšenový extrakt, který dodává tělu energii, omlazuje a má stimulační účinky, bambucké máslo, které regeneruje, chrání a zklidňuje a glycerin, který pokožku hydratuje. Kůže je zvláčněná, plná energie a mysl je povzbuzována výraznou vůní kořene zázvoru. Řada Aroma ritual nabízí další mléka s lákavými názvy, jako je Belgický jasmín, Sicilská pistácie či Belgická čokoláda s pomerančem! Zahalte se do neodolatelné vůně! Můžete si k tomu přečíst i náš článek: 5 pravidel vrstvení vůní... Zaplatíte příjemných asi 100 korun.

Lush Coco Lotion

Firma Lush vyrábí přírodní kosmetiku a obchůdek této značky je vždy omamnými vůněmi cítit na sto metrů daleko. Tento krém je však v tomto směru překvapivě střídmější – je bez parfemace a jeho vůně vychází jen z přísad uvnitř. Obsahuje tonizační čerstvé mandarinky, omlazující rozmarýn a čerstvý ananas, který dodá enzymy, přírodní rozjasňovače pokožky. Hedvábnost jí dodá fantastická směs olejů a másel: sezamový olej, olej z dýňových semínek a hlavně dávka extra panenského kokosového oleje. Asi už není potřeba nic dodávat! Snad jen cenu: 475 Kč.

Body Basic Dead Sea Minerals Rich Hand and Body Lotion

Tělové mléko na tělo i ruce (tipy na jemné ruce najdete v článku Super triky pro jemné ruce. Vyzkoušené!) obsahuje blahodárné minerály ze dna Mrtvého moře, které mají regenerační schopnost a dokážou pokožku osvěžit a povzbudit. Jeho druhou hlavní složkou je panenský olivový olej z Řecka, který nemusíme zdlouhavě představovat: jeho mnohostranné využití v kosmetickém odvětví je proslulé a svědčí o jeho fantastických vlastnostech. Kůže je zklidněná, hydratovaná a na pohled zdravější. Přípravek ocení i pokožka se sklonem k přecitlivělosti. Cena je 199 Kč.

Nivea Express Hydration

Nivea lehké tělové mléko je vhodné pro normální až suchou pokožku. Jeho unikátní složení účinně hydratuje a díky mořským minerálům zanechává kůži hebkou a vláčnou po 24 hodin. Stejně jako tělové mléko Eucerin i Nivea stimuluje tvorbu hydratačních kanálků, díky kterým může voda v pokožce lépe cirkulovat. Příjemná vůně lotosu už je jen nepatrnou třešničku na dortu! Stojí asi 100 Kč.

Jaké je to Vaše oblíbené tělové mléko? Vyzkoušíte některé z našeho výběru?

Reklama

Související témata:

Načítám