Hlavní obsah

10 bláznivých způsobů, jak dosáhnout vyvrcholení!

Foto: thinkstock

Óčko je pro některé ženy nedosažitelná slast, jiné stačí škubnout nohouFoto: thinkstock

Reklama

Co spojuje jízdu na kole, nezdravé jídlo, porod a zívání? Při všem se dá dosáhnout slastného vyvrcholení! Nevěříte? Tyhle argumenty vám už navždy zůstanou v hlavě!

Článek

Každý zná standardní pohlavní styk i běžné způsoby, jak dosáhnout orgasmu. Co ale těchto 10 postupů?

1. Cvičení

Posilovna je místem plného vzdychů! A to i těch s puncem rozkoše… „Mezi nejčastější cvičení spojené s orgasmem patří břišní cvičení, horolezectví na tyčích nebo lanech a vzpírání,“ říká psycholožka Debby Herbenick z Indiana University. O důvod víc „mučit“ svoje tělo pohybem!

2. Stimulace bradavek

Podle americké gynekoložky Christiane Northrup není orgasmus vyvolaný drážděním prsou nic neobvyklého. „Když jsou stimulovány bradavky, uvolňuje se oxytocin, který způsobuje děložní a vaginální kontrakce spojené s orgasmem,“ popisuje expertka.

Foto: thinkstock

Někdy jsou k orgasmu třeba dva, jindy si vystačíte samyFoto: thinkstock

3. Při porodu

Ve článku zveřejněném v Live Science jistá Elena Skoko popisuje, jak porodila dceru. Cítila bolest, ale také vlny rozkoše, které procházely celý jejím tělem. Je to zvláštní? Barry Komisaruk, profesor psychologie na Rutgers University v New Jersey, který orgasmus studuje, říká, že intenzivní stimulace vaginálního kanálu při porodu může blokovat bolest a vyvolávat příjemné pocity včetně orgasmu, i když porod nemá se sexem nic společného. No, různé ženy, různé postoje…

4. Pouhá myšlenka

Jen si řeknete, že za chvíli vyvrcholíte, a už cítíte nával vzrušení? I to jde! „Je to kombinace dýchání, fantazie a soustředění,“ podotýká sexuální terapeutka Gina Ogden z amerického státu Massachusetts. Tenhle orgasmus prý podle svých slov zvládá i Lady GaGa…

5. Zívání

Jen si tak trochu zívnout… a mít vyvrcholení? Proč ne? Kdo užívá antidepresivum zvané Klomipramin, ten by mohl vyprávět. Farmakum sice snižuje libido, ostatně jako většina dalších antidepresiv vyvolává únavu doprovázenou zíváním, nicméně mezi jeho vedlejší účinky patří i spontánní orgasmus, za který může podpora uvolňování serotoninu – hormonu štěstí. Tak je to aspoň popsáno v lékařském časopise Canadian Journal of Psychiatry. Dobrý tip na nudné pracovní porady!

6. Škubni nohou

Vzácný případ toho, kdy si příroda dělá, co chce, se objevil v Live Science – jak jinak. Pětapadesátiletá žena z Nizozemska zažívá nechtěné orgasmy v levé noze. Přicházejí náhle, bez sexuálních myšlenek, a to až šestkrát denně. Neuropsychiatr Marcel D. Waldinger z univerzity v nizozemském Utrechtu a jeho kolegové věří, že se jedná o jakýsi zkrat v mozku. „Je to neurologická věc. Můžeme to vysvětlit, můžeme to léčit,“ uklidňuje pacientku.

7. Příjemné kojení

Nervy spojující prsa a pohlavní orgány někdy zodpovídají za to, za co se ženy většinou stydí: orgasmus při kojení. „Není to pedofilie, nemusíte si dělat starosti,“ říká psycholožka Wendy Walsh z Kalifornie. Ještě že tak…

Foto: thinkstock

Při kojení se za vzrušení nestyďte, příroda ví, co dělá, a kdo ví, jak dlouho by jinak ženy kojilyFoto: thinkstock

8. Trvalé sexuální vzrušení

„Mám vyvrcholení každých 30 sekund,“ řekla jistá Rachel, která počítá orgasmy na stovky, britskému deníku Daily Mail. Žádná příčina, přesto „óček“ jako máku. To musí být tak vyčerpávající!

9. Spanilá jízda

Německá komedie Holky to chtěj taky ukazuje, jak dosáhnout orgasmu při jízdě na kole. Jistá společnost se sídlem ve Velké Británii si vzala příklad a uvedla na trh vibrační potah na sedátko, v jehož středu je umístěn malý vibrátor. Výrobek si prodejci cení v přepočtu na osm set českých korun.

10. Nezdravé jídlo

Britské noviny Metro zveřejnily příběh pětadvacetileté ženy Nigelly Lawson, která se cpe nezdravým jídlem, které v ní vyvolává orgasmus! V extrémních případech jich má údajně 300 za den! Podnikavá slečna toho využila založením fetiš webových stránek, kde sázkaři platí za to, aby ji mohli sledovat!

A o jakém dalším bláznivém způsobu jste slyšeli vy?

Reklama

Načítám