Hlavní obsah

10 přezdívek pro mužské přirození: Totem, bodlák i párek v rohlíku!

Foto: Thinkstock

Jak MU říkáte? Přezdívek jsou totiž desítky!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přezdívek pro mužský klín prý existuje mnohem méně než pro ten ženský. Možná je to pravda, ale i tak se najdou desítky těch, které stojí za dokumentaci! Znáte třeba obušek, dělo či klobásu?

Článek

Jonathon Green, britský lexikograf o slangu a spisovatel se zaměřením na historii alternativních kultur, se kdysi nechal slyšet, že názvy pro mužské genitálie mohou být vděčné, matoucí, vtipné, směšné, pohrdavé i funkčně názorné.

Přezdívky frčely a frčí

Sám prostudoval více než šest tisíc knih, slovníků, novin a dalších výběrových publikací a zjistil, že slang pro pohlavní orgány patří mezi nejčastější v průběhu dějin, společně s dalšími tématy, jako je zločin, drogy, peníze a alkohol.

Vždyť jen ženský rozkrok lze nazvat či oslovit na tisíc způsobů, z nichž některé si můžete připomenout v tomto článku. A jak že je to s tím pánským nádobíčkem? Dá se nějak (slušněji) pojmenovat? Ano! A opět platí, že představivost některých nezná mezí!

1. Pan domácí

„Přijde mi to jako fajn pojmenování pro něco, co je mozkem, radarem, rádcem i duší každého muže,“ píše společně s rozšklebenými smajlíky jistá Carol, která v rámci internetové diskuse odpovídá navrhovatelce tématu, již zajímá, jak a jestli ženy dávají penisům přezdívky. (Jak je vidět, tak pochyb o tom není! A Pan domácí je opravdu vtipný!)

2. Bambitka

„Hodně žen, které znám, penis přirovnávají k nějaké zbrani. Ať už je to luk, šíp, obušek, pistole… Mně se ale nejvíc líbí bambitka. Sama to doma používám a manžel nikterak neprotestuje,“ přidává se kdosi s přezdívkou Konstance.

Foto: Thinkstock

Nejen ženský klín má soustu něžných označeníFoto: Thinkstock

3. Kormidlo

„Mně ty nabušené a silácké přezdívky moc nesedí, a tak, když už se musím o penisu nějak vyjadřovat, používám výraz kormidlo, na který mě kdysi přivedla jedna moje kamarádka,“ popisuje Lenka, další účastnice diskuse o penisech s tím, že kormidlo se musí řídit, jinak uvízne na mělčině. A stejné je to jak s muži, tak s jejich nádobíčkem.

4. Chuligán

„Nejpříznačněji se penis dá nazvat Chuligánem. No ne? Kam přijde, tam vyvolá silné emoce, a taky po něm zůstává spoušť,“ směje se jistá Zuzka, která má, co se týče pojmenování pánského rozkroku, jasno. „Příteli se to líbí, i když sám o sobě mluví jako o kanonu,“ dodává.

5. Párek v rohlíku

„Jen se na ty výlupky podívejte. To je jeden páreček vedle druhého. A tenhle výraz používá i můj malý syn. Ten ale začal na ‚pytlíčkovi‘, o párku v rohlíku mu řekly děti ve školce,“ popisuje Andrea s připomínkou, že manželovi se tahle přezdívka moc líbí.

6. Flétna

„Zahraj mi na flétnu, miláčku. To říkám u nás doma úplně běžně,“ otevřeně se svěřuje Karel s tím, že podle něj „jak se do flétny fouká, tak se z flétny ozývá“. Myslíte si taky, že žena je něco jako dirigent?

7. Bodlák

„Znám hodně přezdívek od Bouchače, Fredyho, Anakondy po Válečníka, Indiána, Náčelníka nebo třeba Pana cuketku,“ popisuje Hynek. „Tuhle jsem se ale fakt musel smát, když někdo v hospodě pronesl, že napíchnul milenku na bodlák. Nějak se to mezi námi pivaři ujalo,“ směje se.

Foto: Thinkstock

Co třeba Bambitka? Nebo vám to přijde pitomé?Foto: Thinkstock

8. Kocour

„O kocourech se většinou mluví v souvislosti s jejich mlsností, takže čistě náhodná podoba mezi tímto zvířetem a mužským zvířetem existuje,“ s nadsázkou přidává svoje synonymum i jistá Cleo, která se prý manžela ptá, jestli má Kocour zrovna chuť…

9. Čajová konvice

„Nejdřív to vře a píská, pak máte pocit, že to vybuchne, když z toho jde pára. Nakonec, po době varu, dojde ke zchladnutí. Hádejte! Co je to? Jasně, že si v tom vaříte čaj,“ zdůvodňuje přirovnání penisu k čajové konvici Linda.

10. Totem

„Postav se k totemu. Opři se o totem. Vylešti totem. U nás doma je to celkem zaběhnuté přirovnání,“ svěřuje se Marek. Už jste to někdy slyšeli? A co tyhle další nápadité přezdívky?

  • Rodinné klenoty
  • Třetí noha
  • Klobása
  • Dělo
  • Strážník
  • Beranidlo
  • Pérko
  • Okurka
  • Zásobník
  • Pilot

A jak říkáte pánskému přirození vy?

Reklama

Související témata:
Chuligáni

Načítám