Hlavní obsah

11. 11. Co vás čeká v magický den čtyř jedniček a dvou jedenáctek?

Foto: lightwavemedia, Shutterstock.com

Čtyři jedničky v jednom datu... Co to znamená?Foto: lightwavemedia, Shutterstock.com

Reklama

Jedenáctý listopad, 11. 11., se blíží a numerologové zbystřili. Co vám přinese den dvou jedenáctek a čtyř jedniček?

Článek

Jedenáctka patří mezi ta speciální dvojciferná čísla, která se při použití v numerologii nijak nepřetvářejí a nemění, jejich číslice se nesčítají – jedenáct je prostě jedenáct. Snad je to i tím, že patří mezi lichá prvočísla, ale jedenáctka z čísel vždycky vyčnívá. Co vám tedy přinese den, který nese jedenáctky hned dvě?

Ke hvězdám, ale s citem

Klíčovým slovem je u jedenáctky rozhodně citlivost. Numerologové navíc obvykle uvádějí, že jedenáctka je číslo velmi inteligentní, hloubavé a taktéž cílevědomé. V tento den se rozhodně nespokojíte s málem, ale budete se chtít dostat co nejvýše a nejdále a dosáhnout i tam, kam nemůžete.

Jedenáctky často znamenají také popud k naslouchání intuice, která tento den bude velmi silná a fungovat bez zádrhelů. V tento den taktéž nebudete trpět nedostatkem nápadů a připomínek vlastně k jakémukoli tématu. Naprosto spontánně a jistě budete vědět, jak kterou věc vylepšit a rozvinout, někdy svůj názor ale můžete prosazovat až příliš vehementně, tak pozor na to.

Tento den vás rozhodně posune mezi kreativní a tvořivé osoby, ale energie jedenáctek způsobí, že občas pocítíte problém dotáhnout věci do konce. Vytrvalost a trpělivost nepatří mezi jejich hlavní přednosti. V jejich energii se snoubí aspekty čísel jedna i dvě; citlivost jedniček často propukne naplno, občas jedenáctky způsobí dokonce problém se zvládáním emocí a asi bude oříšek poprat se s výkyvy nálady, které mohou být v tento den poměrně silné a intenzivní.

Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Jedenáctka je rozhodně rebelské číslo!Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Pozor na přehnaný perfekcionismus

Energie jedenáctky přináší tedy do tohoto dne intuici a citlivost, ale také charisma a někdy až přehnaný perfekcionismus, který velí být nejlepší za každé situace.

Když o tom tedy víte, nenechte se rozhodit – ano, rozhodně věnujte tomu, co děláte, sto procent své energie a nápadů, kterými budete jen hýřit, ale netrapte se prkotinami. Obvykle se taky objevují sklony k přehnané autoritativnosti a touha mít všechno pod kontrolou – běda těm, kteří vás dnes potkají a nebudou chtít tančit podle toho, jak pískáte. Pozor tedy na zvýšenou frekvenci setkání s povýšenými a tak trochu panovačnými jedinci.

Celkově jedenáctka z mystického hlediska příliš oblíbená není a nikdy nebyla. Považovala se vždy za číslo výtržníků, zločinců a hříšníků – sama jedenáctka totiž porušuje harmonii čísla deset, a proto bývala symbolem pokání. Její energie je zkrátka hodně silná a tlačí lidi až směrem k extrémům, do kterých by jinak nešli. Držte tedy sami sebe i lidi kolem vás tak trochu na uzdě.

Foto: racorn, Shutterstock.com

Budete sršet dobrými nápady. Ale přece jen se trochu ovládejteFoto: racorn, Shutterstock.com

Energie jedniček

Někteří však jedenáctky jako celistvé číslo neuznávají a dívají se na ně prostě jako na znásobené jedničky. A to pěkně znásobené, když budou hned čtyři. Jednička je jedenáctce podobná, ale týká se trochu víc vás samých a méně řízení celého světa.

Jednička totiž přináší vibrace spíše tak trochu sobecké – nebudete nikomu mluvit do jeho věcí, dokud on nebude mluvit do těch vašich. Počítejte s tím, že budete mít chuť si alespoň jednou za čas dělat věci po svém bez ohledu na ostatní. A vlastně – proč ne? Proč nemyslet alespoň v tento jeden den jen na sebe?

Kromě toho vám hned čtyřka jedniček přinese hromadu energie a nadšení. Zkuste tedy plánovat trochu dopředu a klidně si na tenhle den nechte pracovní záležitosti, které vás jinak vždycky vyždímají a otravují. Na vlnách jedniček je zvládnete raz dva. Stejně tak bude nejspíš mnohem jednodušší zvládnout i jiné nepříjemné úkoly.

A jaké máte na tento den plány vy? Už víte, jak sílu jedniček v datu využít?

Reklama

Související témata:

Načítám