Hlavní obsah

12 sexy drobností pro rok 2016. S čím se rozhodně nebudete nudit?

Foto: Profimedia

Okořeňte si každý měsíc nového roku nějakou drobnou radostí!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horoskop na rok 2016? I sexualita může mít něco jako kalendář. Na každý měsíc v roce se totiž hodí nějaká ta drobnost, která osvěží vztah i milování. Tisíce nepotřebujete. Všechno je za pár korun!

Článek

Někomu stereotyp vyhovuje. A dá se tvrdit, že když jsou na tu „nudu“ dva, jedná se o spokojenost. Ale přece jen… Nechcete tipy, co s načatým rokem?

1. Leden – něco na zahřátí

I když je zima mírná, horko přece jen vypadá jinak. Probuďte svůj klitoris k životu prokrvením. Jak? Libido krém od Invermy (40 mililitrů za 199 korun) vás zahřeje k nepoznání, a ještě zvýší citlivost intimních partií. Ideální společník pro zimní měsíc!

Foto: Archiv

Pro leden je dobrý nápad tento Libido krémFoto: Archiv

2. Únor – lásky čas

Valentýn, romantika, něžné milování, vyznání lásky… U všeho může asistovat maska na oči (Anoé, dva kusy – černá a červená za 99 korun). Hodí se pro zatajování překvapení i pěkně peprné hrátky u pokročilých milenců.

Foto: Archiv

Únor prožívejte ve znamení tajemstvíFoto: Archiv

3. Březen – oslava ženství

Leckdo 8. března slaví Mezinárodní den žen. A jak jinak mu vzdát čest, než že budete myslet na ženství? Boom Mini G vibrátor na G bod (570 korun) polaská místo způsobující rozkoš tak, že budete děkovat za svoje pohlaví. 10 druhů vibrací, pulzace, tichý motor. Znáte něco lepšího na březen?

Foto: Archiv

V měsíci žen si zasloužíte mazlení. Třeba s tímto mini vibrátorem!Foto: Archiv

4. Duben – čarodějná kouzla

30. dubna se pálí čarodějnice. Pokud si vy místo koštěte obstaráte set dvou vibračních kroužků na prst a jazyk od výrobce DJ (319 korun), převedete milenci taková kouzla, že se z toho bude vzpamatovávat ještě napřesrok.

Vibrace znásobí potěšení, které zažíváte při sexu, takže se tito dva malí pomocníci stanou vaší velmi oblíbenou pomůckou!

Foto: Archiv

V dubnu čarujteFoto: Archiv

5. Květen – úcta k přírodě

V květnu všechno tak voní! A víte, že 31. 5. je Den otevírání studánek? Otevřete i vy tu svoji a pořiďte si skřipce na bradavky s řetízkem do Bad Kitty (269 korun). Vaše bradavky budou stimulovány takovým způsobem, že vaše dolní studánka otevře svůj vchod vysloveně na požádání.

Foto: Archiv

Znáte už skřipce na bradavky? NE?! Tak to bude nejvyšší čas tuto hračku objevit!Foto: Archiv

6. Červen – vítání léta

Červen je fajn. Teplo tak akorát, plány na prázdninová cestování zaměstnávají mysl den co den. Podpořte je s kapesním lubrikantem Lube To Go (PharmQuests, šest mililitrů, 189 korun). Budete připraveni na každou náhlou zastávku u lesa. Tenhle pidižvík se totiž vejde do každé kabelky!

Foto: Archiv

S cestovním lubrikantem vás teplé meze nezaskočíFoto: Archiv

7. Červenec – něco pro zchlazení

Letní party na zahradě? Grilování jenom ve dvou? Osvěžte se ledovým drinkem, ve kterém budou plavat penisy! Forma na led (N.M.C., 99 korun) pobaví každého a může spustit lavinu košilatých vtipů!

Foto: Archiv

Ochlaďte si nápoj roztomilými ledy ve tvaru penisu. Jen jsme zvědavi, co pohled do vaší sklenice udělá s vaším milým! :-)Foto: Archiv

8. Srpen – prázdninový oddech

Chorvatsko, Itálie, Dubaj? Je jedno, kam jedete, mini vibrátor Fourplay za 239 korun se vejde všude. Má čtyři výměnné nástavce, přičemž každý z nich přivozuje jiné pocity. Na dovolené se rozhodně nudit nebudete!

Foto: Archiv

Srpen je doba dovolených. To znamená, že je dovoleno téměř cokoli, třeba zpestření intimních chvil tímto cestovním kamarádemFoto: Archiv

9. Září – vzpomínky na relax

To pravé léto v tuto dobu sice končí, ale i to babí má něco do sebe. Na odhalená tílka je stále vhodná doba. A proto se luxusní ozdoby na bradavky (Petits JouJoux Gloria, 199 korun) rozhodně neminou účinkem. Opálená a ještě svůdná… Skvělá tečka za horkým létem!

Foto: Archiv

Ještě v září vám pod prádélkem mohou svůdně prosvítat tyto překrásné ozdoby na bradavkách!Foto: Archiv

10. Říjen – rozveselení v plískanici

S přicházejícím podzimem mnoho lidí trpí. Chceme ještě teplo, ozývá se ze všech stran. Bohužel, prohřát se můžete pouze fyzicky náročnými aktivitami. Nebo s nápady. 1. října připadá na Mezinárodní den hudby, tak proč nekoncertovat s vlastním orchestrem? Vibrátor – silikonový štětec na klitoris Playbrush od FeelzToys (389 korun) se dá použít i na celé tělo. To bude hudební dílo!

Foto: Archiv

Silikonový štětec na klitoris rozehřeje v říjnu i tu největší zmrzlotinku!Foto: Archiv

11. Listopad – hřejivý dotek

Durex Play Warming tedy hřejivý lubrikační gel (200 mililitrů, 289 korun) zahřeje každého, kdo v tuto dobu trpí zimou. Už jste ho zkusili? Není vhodnější doba!

Foto: Archiv

Stále zima? Tak se ohřejte tímto teploučkým lubrikantem!Foto: Archiv

12. Prosinec – zábava nejen na Silvestra

Jak se odreagovat od všeho toho vánočního stresu? Fosforeskující kondomy (Love Light Glow, tři kusy, 99 korun) se rozzáří zhruba na 15 minut, a to ihned poté, co jsou aspoň na půl minuty „nabity“ pod světlem. Tuhle srandu si v době, kdy jsou dny tak krátké, prostě zamilujete!

Foto: Archiv

Vánoční světélka jsou všude, tak proč by ne i pod peřinou? V prosinci musíte mít fosforeskující kondomy!Foto: Archiv

Tak která věcička vás nadchla?

Reklama

Související témata:

Načítám