Hlavní obsah

12 způsobů, jak vydráždit partnera k šílenství. Znáte snad lepší postupy?

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Existují známé finty, kterými ho rozpálíte doběla. Ale napočítáte jich všech 12?Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stimulace je aktivita, proces, děj, činnost, která podněcuje či povzbuzuje člověka nebo i jiný živý organizmus k reakci, chování či činnosti. Spojíte vaše nápady s jeho tělem i myslí? Tady jsou tipy!

Článek

„Vzrušení může být vyprovokováno doteky těla či přímo genitálu, ale dostavuje se i při zvukových, znakových, eventuálně čichových erotických podnětech,“ objasňuje sexuolog Zlatko Pastor.

Takže, jak vydráždit svého partnera na maximum? Při používání těchto dvanácti tipů sexuálního kouče Seana Jamesona z irského Dublinu, který zastává názor, že klíčovým předpokladem výbušného sexu je očekávání, budete odměněni lepším sexem a intenzivními orgasmy.

1. Jděte na to přes písmena

„Škádlete ho zlobivými zprávami, když je v obchodu s potravinami nebo za prací. Vaše zprávy mohou být nevinné, pikantní i chlípné. Pošlete i fotografii. Partner bude nenávidět, že vás nemá po ruce,“ uvádí zmíněný kouč.

2. Vzdychejte po telefonu

Trochu toho sténání a popisování událostí po telefonu (i kdyby nebyly pravdivé), zrychlí tep každého. Jen ztište hlas a dejte jasně najevo, co chcete. (Muži se tak víc přiblížíte.)

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Erotický telefonát na jeho důležité jednání? Výborně!Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

3. Ukazujte pokožku

„Přehánějte své pohyby, spusťte ruku dolů na stehno, upravte si svoji sukni – a vůbec dělejte něco, co přitahuje jeho pozornost. Pro stupňování sexuálního napětí přidejte oční kontakt,“ dál popisuje Sean Jameson. Mimochodem, šaty odkládejte s chutí. Muže přitahuje vaše sebevědomí.

4. Vychutnávejte si lízátko

Pojídání banánu, smyslné popíjení z brčka, lízátko v ústech. Podle kouče když tohle muž vidí, není schopen zastavit myšlenky, neboť si představuje, že stejné věci děláte i s jeho přirozením. Tak do toho. Simulujte i mírný podtlak. Něco si dejte do úst a vtáhněte vzduch do plic. Jakmile pohnete hlavou dozadu (nebo vzhůru, záleží na poloze), vznikne vakuum. V praxi ve spojení s penisem? Nedocenitelné!

5. Projevte nestydatost

Představte si svoji nejdivočejší sexuální fantazii. Přehrajte si v hlavě tenhle soukromý film, pak skloňte hlavu, zvedněte oči a zadívej se na něj. Ukazováčkem pohlaďte spodní ret. Proč? Chlípná myšlenka dodá vašim očím záludnost, dotek úst prozradí, že se zaobíráte něčím chlípným. Věřte, že tohle k vydráždění mnohdy stačí.

6. Buďte nad věcí

Většina žen se nerada ukazuje. Ukažte mu pravý opak. Místo studu roztáhněte stehna a připojte upřený pohled do očí. Této pozvánce k sexu odolá ten málokdo.

7. Hrajte si s teplem a chladem

Kostka ledu, horké nápoje a orální sex. Střídání teplot udržuje jeho smysly ve střehu. Dopřejte si pár minut kvalitní zábavy!

Foto: conrado, Shutterstock.com

Horká těla, kostky ledu. Znáte něco lepšího?Foto: conrado, Shutterstock.com

8. Nastavujte se

Místo toho, aby slyšel „ruce pryč“, překvapte ho pravým opakem. Naklánějte se nad regálem v obchodě, zařiďte, aby se váš zadek otřel o jeho trup. Narušujte jeho osobní prostor a doma ho „zrušte“ úplně!

9. Dopřejte mu extra zážitek

Vezměte si paruku a vyzkoušejte si své nové, dobrodružnější já. Podle koučů v paruce působíte jako neznámá osoba a mužské instinkty se vrací do okamžiku prvního setkání. Na způsobu dráždění už posléze snad ani nezáleží…

10. Mějte v rukávu pár triků

Něžné lechtání patří ke skvělým způsobům dráždění. Soustřeďte se na zápěstí a místa, kterých se běžně nedotýkáte. Co se týče přímo kontaktu s penisem, tak současně s laskáním penisu přejeďte partnerovi špičkami prstů po vnitřní straně stehen nebo přes břicho až k hrudníku. Zkuste opsat písmeno U, kdy začnete na vnitřní ploše stehna a pokračujte přes rozkrok na druhou nohu.

11. Natahujte ho!

Spojte palec a ukazovák nebo prostředník kolem kořene penisu. Stáhněte předkožku a ostatními prsty a dlaní sevřete varlata. Kůžička tak zůstane napjatá a penis se stane velmi citlivý. Následné dráždění jazykem nebo prsty ho dovede k šílenství.

12. Projevte manuální zručnost

Kromě orálního sexu zkuste i vibrující hmat. Během ruční práce „šťouchejte“ prstem pracující ruky do kořene penisu v místě, kde je napojen na šourek (malíkem nebo prsteníkem). V důsledku toho se penis při každém tahu zhoupne nebo vibruje. No a teď už neví, čí je…

A jak vydražďujete partnera právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám