Hlavní obsah

14 tisíc dnů do smrti: Princ na bílém koni nepřijede

Foto: Jakub Jurdič

Začněte hledat klady mužů, které znáte, a nečekejte naivně na někoho, kdo přece vůbec nemůže existovat!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tohle už dávno přece víme. Princ na bílém koni nepřijede, protože takový člověk neexistuje. Ne, že by tento druh vymřel, prostě nebyl nikdy.

Článek

Představujeme si muže, který bude něžný, ale i drsňák, hodný, ale i rebel. Takový, co bude umět číst naše myšlenky, plnit i nevyřčená přání, starat se o rodinu a vydělávat hromadu peněz, aniž by byl věčně v práci. A samozřejmě nás bude umět vždycky rozesmát a zapálit oheň naší touhy. Dokonalost je v matematice, ale ne v partnerovi, s tím se smiřme a radši se podívejme, jaká plus má takový úplně obyčejný chlap:

Tolerance.Nekřičí hrůzou, když nás ráno vidí bez make-upu anebo večer s maskou a okurkami na obličeji.

Snaživost.Dělá, že nás chápe, když se nám koulejí po obličeji slzy, přestože vůbec nerozumí našemu citovému vypětí. Usiluje o vyřešení našeho problému, i když nás tím rozzuří ještě k větší nepříčetnosti.

Pracovitost.Naseká hromadu dřeva, vymění kolo u auta, poseká zahradu.

Není marnivý.Nenakupuje oblečení po hromadách.

Starostlivost. Když drkotáme zuby, protože jsme si vyšly nalehko, přestože mrzne (a říkal nám to), půjčí nám kabát a dělá, že je v pohodě, přitom klepe kosu.

Odvaha. Vymetá pavouky z rohů, vyhání z chalupy myši, drží nás ve tmě v lese za ruku a předstírá, že se nebojí vůbec ničeho.

Urputnost.Když něco dělá, tak pořádně, zakousne se do toho a skončí, až když je hotovo.

Diskrétnost.Nedrbe, nepomlouvá, nevykládá svým kamarádům o našich špecích na břiše ani v kuchyni.

Je realista.Stojí nohama pevně na zemi a nestaví vzdušné zámky.

Hravost. Ať hraje hry na počítači nebo fotbal, uvnitř to je pořád malý kluk.

Smělost.Čelí našemu šílenství. Pravda, většinou je jeho strůjcem, nicméně to moc nechápe.

Upřímnost.Nepředstírá orgasmus.

Další klady:

  • Nemá PMS.
  • Když nás pohladí drsná a poškrábaná dlaň, má to něco do sebe.
  • Občas se dá ochočit.

Samozřejmě takový chlap je vybaven i celým seznamem záporů. Chrápe, nechává po zemi poválené věci, pořád by chtěl jíst, spát, mít sex, kouká po ženských, nechce si povídat, nechápe nás, přivádí nás k šílenství a tak dále. Je to prostě chlap, to je celé. Nic víc, nic míň.

Vždycky můžeme ukázat na někoho, kdo je lepší než náš partner. A náš partner nikdy nenaplní všechno, co jsme si od něj slibovaly. Taky můžeme celý zbytek života čekat na toho pravého, a on se neobjeví. Nebo se objeví a za pár let si budeme říkat, že se změnil.

Láska není hollywoodská romantická sága naplněná věčným leskem. Láska je mít rád člověka se vším, co k němu patří, protože ani my nejsme dokonalé. (Pokud to ovšem není úplný pablb...)

PS: Opravdovou lásku neprojevují jen přitažliví lidé, ale i lidé, kteří mají velký zadek, pivní pupek a mastnou pleť.

Reklama

Načítám