Hlavní obsah

21. století - zlatý věk pro sexy dekolt!

Reklama

„Ženské zbraně“ jsou v současnosti vystavovány na odiv širokému okolí. Nikoho ani nenapadne se nad tím více pozastavovat či jejich nositelku moralizovat, nebo ji dokonce hanit.

Článek

Podívejme se společně, jak to vypadalo s ženským obnaženým výstřihem pouhých sto let nazpět!

Začátek minulého století byl obdobím plným změn. Secese ustoupila moderně, tatíček Masaryk vyhnal „zlého“ Habsburka a zavládla všeobecná radost, která se projevila nesmírnou touhou vyzkoušet něco nového a neotřelého. Tyto zvraty se promítly nejen v myšlení, ale také v módě a životním stylu tehdejších usedlých prvorepublikových dam.

Zhruba v této době dochází k velmi pozvolnému odhalování ženských předností. Průlom zapříčinil i „trojúhelníkový výstřih“, který odhaloval kůži pod klíční kostí. Zpočátku byl brán za neslušný a hříšný. Snad i proto se blůzkám tohoto střihu říkalo „model pro zápal plic“.

Pomalu, ale jistě!

Protože ženy jsou rafinované, vždy dobře věděly, že vhodně zvolený tvar výstřihu může elegantně vyvážit proporce a dokonalé linie jejich těla. I to byl jistě jeden z důvodů, proč se o módu začaly v druhé polovině minulého století zajímat i ženy „hospodyňky“. Nastala doba experimentování a různých módních výstřelků.

Nejoblíbenějším střihem v 60. letech byl oválný výstřih, jež neupozorňoval na nedostatky a zároveň byl velmi sexy. Zrodila se legenda Twiggy, která odstartovala trend hubnutí. Do popředí se tak dostal asymetrický výstřih. Ten ženy zeštíhlil a působil velmi provokativně.

Hubeným modelkám naštěstí odzvonilo! V kurzu jsou ženy s plnými tvary

Krása na odiv

Soudobá společnost je většinou velmi tolerantní. Přirozená ženská krása je podporována a vystavována. Dnešní ideál ženy vyžaduje výrazné křivky, oblé linie a v neposlední řadě také pevná a plná ňadra! Trend anorektických modelek je v posledních letech na ústupu. Jelikož téměř každá žena chce být přirozeně krásná a obdivovaná, je nezbytné, aby se pečlivě starala o svůj zevnějšek.

Pozornost si zaslouží váš dekolt. Spousta žen je navíc se svým poprsím nespokojená a ztrácí sebevědomí. Jestliže nepatříte mezi zastánkyně skalpelu, a přesto toužíte udělat něco pro své poprsí, vyzkoušejte osvědčený doplněk stravy NadraIN FORTE, který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organismu.

Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Unikátní doplněk stravy ocení každá moderní žena!

NadraIN FORTE pomohl nejedné ženě získat zpět své ztracené sebevědomí. Získejte ho i vy! Navíc nyní můžete ušetřit na poštovném! Při objednávce na  internetových stránkách zadejte kód SP515 a nemusíte platit poštovné! Nabídka platí do 15. 5. 2015.

Více informací naleznete na: www.nadrain.cz nebo na bezplatné tel. lince 800 311 113.

Reklama

Související témata:

Načítám