Hlavní obsah

3 účesy pro kratší i delší mikádo, které budete milovat

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte mikádo a ráda byste svůj účes jednoduše oživila bez dalších zásahů kadeřníka? Pak byste rozhodně neměla vynechat dnešní video, ve kterém jsme se zaměřili právě na tento stylový střih.

Článek

Už pár let se na kadeřnickém výsluní drží účes zvaný LOB neboli „long bob“, který se hodí téměř ke každému tvaru obličeje a jeho úprava nezabere moc času. Delší mikádo si oblíbily i takové hvězdy jako Emily Ratajkowski (26) nebo Kate Hudson (39). V krátkém videu vám ukážeme tři jednoduché účesy, kterými můžete své mikádo oživit. Dnešní tipy využijete i v případě, že máte klasické kratší mikádo.

Kadeřník Libor Smrž přidá i několik rad pro všechny typy vlasů. Věděla jste například, na co se dá snadno využít žíněný kartáč nebo širokozubý hřeben? Modelka Veronika byla nadšená z vln, které si může sama doma vykouzlit během pár minut! Doporučujeme dokoukat video až do konce.

Děkujeme salonu Hair We Are, Dlážděná 5, Praha 1 za spolupráci při natáčení, hairweare.cz

Jaký účes volíte vy? 

Reklama

Načítám