Hlavní obsah

5 hollywoodských hvězd, se kterými nikdo nechce pracovat

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

„Už nikdy více!“ To si často říkají jejich kolegové... Kteří slavní herci a herečky sice září na filmovém plátně, ale mezi spolupracovníky moc oblíbení nejsou?

Článek

Prosluli nebývalým talentem, jsou miláčky bulvárních médií a často na ně nedá dopustit řada filmových fanoušků. Některé hollywoodské hvězdy nepochybně umějí dobře hrát a nejen díky tomu je zná celý svět. Z různých důvodů však s nimi jejich kolegové z filmové produkce nechtějí pracovat. Kdo je při natáčení „na zabití“?

Christian Bale (45)

Nemusíte být filmový kritik, abyste si všimli, že představitel Temného rytíře (2008) je „pan herec“. Na roli se mimořádně soustředí a svou postavou se takřka stává. Je schopen přibrat desítky kilogramů, ale i zhubnout na kost. V neposlední řadě je ohromný perfekcionista, což očekává i od svých spolupracovníků – je schopen vykřičet a z natáčení vyhodit osvětlovače, který na něj zasvítil z nevhodného úhlu.

Foto: Profimedia.cz

Je Christian Bale zdravě náročný pracant, nebo spíš arogantní puntičkář?Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (47)

Sympatická blondýnka zářila nejen v dramatech Sedm (1995) nebo Zamilovaný Shakespeare (1998), ale třeba také v komedii Letuška 1. třídy (2003). Na plátně je vždy perfektní, na place už to tak slavné není. Zejména její asistenti si stěžují na nesmyslné požadavky typu „odstraňte všechny kapky vody ze sprchového koutu“. Radost nedělá spolupracovníkům ani v době filmových premiér – v rozhovorech si prý často přisuzuje zásluhy jiných.

Foto: Profimedia.cz

Kolegové prý Gwyneth Paltrow moc nemilují. Je opravdu tak vrtošivá?Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen (54)

Hvězda seriálu Dva a půl chlapa (2003–2015) často komplikovala natáčení svou drogovou závislostí, herec se vyznačoval nezřízeným sexuálním chováním a často byl viněn z obtěžování kolegyň. Nakonec tvůrcům došla trpělivost, jeho postava v roce 2011 zahynula a seriál pokračoval bez něj. Vše vyvrcholilo roku 2015, kdy v americké talk show herec přiznal, že je HIV pozitivní. Jeho kariéra sice úplně neskončila, ale objevuje se jen v menších rolích.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdám se leccos odpustí, ale ničit natáčení drogovými excesy je neprofesionální, proto musel Charlie Sheen skončitFoto: Profimedia.cz

Shia LaBeouf (33)

Už jako velmi mladý se proslavil v seriálu Báječní Stevensonovi (2000) a jeho hvězda stoupala dále: zazářil třeba v thrilleru Disturbia (2007) nebo v prvních třech částech série Transformers (2007–2014). Leckterý režisér mu předvídá velkou budoucnost, nicméně herečtí kolegové a další pracovníci filmové produkce s ním nepracují zrovna rádi, a to kvůli hercově šílenému a údajně zcela nevyzpytatelnému chování. Na premiéru druhého dílu filmu Nymfomanka (2013) například dorazil v papírové masce s nápisem „Už nejsem slavný“.

Foto: Profimedia.cz

Shia LaBeouf je opravdový podivín a trpí psychickými problémyFoto: Profimedia.cz

Lindsay Lohan (33)

Někdejší dětská hvězda si své dveře do Hollywoodu možná už natrvalo zavřela. Škoda. Její drogové a alkoholové excesy unikly málokomu. Několikrát se dokonce stalo, že kvůli ní museli filmaři na několik dní zastavit natáčení, což se produkci, která platí ohromný štáb, pronájmy lokalit a podobně, často dost podraží. Hereččina budoucnost je ve hvězdách. Stále se pokouší o comeback, zatím však ne moc úspěšně.

Foto: Profimedia.cz

Dětské hvězdy časnou slávu často neustojí. A Lindsay Lohan patří mezi něFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám