Hlavní obsah

5 technik pro orální sex, které muži milují. Zkuste je už dnes večer!

Foto: Profimedia

I muži milují mazlení. Hlavně ale pocit, že vám stojí za pozornost!Foto: Profimedia

Reklama

Podpásové polibky? Muži je milují! A nejen je! Pozornost ústy vůči jejich rozkroku je maximálně uvolňuje a vzrušuje! Víte, kterých pět orálních technik potřebují k životu jako sůl?

Článek

Sexuolog Zlatko Pastor o orálním sexu říká, že ho muži a ženy provádějí jako součást sexuální předehry, nebo ho dokonce favorizují před klasickou vaginální souloží. O stoupající popularitě a oblíbenosti této praktiky tak není pochyb. Výzkumy dokonce ukazují, že orální potěšení pravidelně provozuje asi čtvrtina lidí!

Jestli ho víc miluje Standa nebo Stanislava, je asi na diskusi, nicméně americká sexuoložka Jaiya Ma tvrdí, že co se týče mužů, ví něco, co ostatní jen tuší.

„Díky práci s několika tisícovkami soukromých žáků, které jsem vzdělávala po celé zemi, jsem si začala všímat pěti klíčových znaků, které v rámci orálního sexu muži nade všechno milují,“ popisuje na svém blogu. Co všechny majitele penisu spojuje? Tyto orální techniky považují za dokonalé!

1. Tak trochu hračička…

Muži si často stěžují, že jejich milenky dělají to, o čem si myslí, že jim samotným dělá dobře, ale přitom zapomínají samy na sebe. „Muži milují nejen ženské zapálení pro věc, ale i předehru, tak dejte svým ústům šanci, aby se předvedla,“ říká známá sexuoložka s tím, že kromě jazyka by se měly zapojit rty a klidně i nos. „Hrajte si a provozujte to, co baví vás. Vaše nadšení je důležitější, než si myslíte,“ dodává.

Tip: Snad nejvhodnější poloha je mezi partnerovýma nohama tváří k němu. Jazyk získá přímý přístup k jeho partiím a vyhnete se bolestivému kontaktu mezi jeho šourkem a vašimi zuby.

Foto: Profimedia

Hrátky s mužským přirozením přivádí pány k extáziFoto: Profimedia

2. Ruce v akci

Většina žen si penis jen lehce přidržuje rukama, ale nevyužívá jejich potenciál naplno. „Zkuste se ho pevně chopit u kořene a kroutit zápěstím podle potřeby tak, aby se hlavou dalo pohybovat nahoru a dolů. Jo a zakápněte ho nějakým gelem určeným pro orální sex. Tahle kombinace je úžasná,“ rozplývá se Jaiya Ma.

Tip: Současně s tahy nahoru a dolů kruťte hlavou zejména v horní části penisu. Tento pohyb podobný spirále muže uchvacuje.

3. Odskakování a odbíhání

Mužské tělo vítá, když je hýčkáno celé, a proto, pokud se věnujete orálnímu sexu, zahrňte polibky nebo jemným škrábáním nehty i přilehlé části penisu. Podle zmíněné odbornice třeba takové svůdné olizování vnitřní strany stehen pánům dost často chybí!

Tip: Po spodní části penisu se táhne výrazná žíla (od okraje žaludu až někam doprostřed šourku). Olízněte ji. Začněte pod varlaty a jazykem se vydejte na cestu po celé délce žíly až k uzdičce.

Foto: Profimedia

Hýčkejte ho, a on se bude příště věnovat vámFoto: Profimedia

4. Líbání. Jako poprvé

„Jsem přesvědčena, že líbání patří mezi ztracená umění, a to i přesto, že je považováno za jednu z nejdůležitějších věcí, která udržuje dlouhověkost v našich vztazích,“ myslí si sexuoložka.

Pro vás to znamená, že čas od času zapomeňte na příručky a techniky, a chovejte se k mužství svého milence jako k jeho rtům. Představujte si, jak jsou smyslná a lačná. Toužíte je ochutnat?

Tip: Ponechte si špičku penisu v ústech a zbytek pyje něžně pohlaďte, nebo na něj prsty „zahrajte“ jako na flétnu.

5. Očistný workshop

Uctívání mužského rozkroku sahá až do dávných dob. A pánům se líbí, když se mohou cítit jako králové. „Udělejte takový malý obřad. Vykoupejte svého muže a láskyplně ho zlíbejte na příslušných místech. Bude vám vděčný,“ uzavírá Jaiya Ma.

Tip: Polibky si zaslouží i varlata. Spojte palec a ukazovák kolem horního okraje šourku (tam, kde se napojuje na rozkrok). Varlata vám skočí do dlaně. Pak za ně můžete něžně tahat.

Foto: Archiv firem

Nažhavte partnera hned zkraje večera svůdným prádélkem. Vaše noc získá nový rozměr!Foto: Archiv firem

A co váš muž? Dostává pravidelnou dávku orálního sexu, nebo o něj musí žádat?

Reklama

Načítám