Hlavní obsah

5 triků, jak být štíhlá, krásná, zdravá a spokojená

Cítíte, že vaše tělo potřebuje změnu? Dodržujte těchto 5 zásad a budete spokojenější než kdy dřív.

Článek

Recept na štěstí? Záruka dlouhověkosti? Především být spokojená sama se sebou. Jak známo, psychika je propojená s tím, jak se staráme o své tělo a naopak. Abyste byla zdravá a bez stresu, musíte změnit své každodenní návyky. Začněte s novinkou Complete Power, která vám společně s těmito 5 triky dodá životní sílu, kterou jste už dlouho potřebovala.

1. Buďte v pohybu

Sedavá zaměstnání jsou jedním z největších nepřátel zdravého životního stylu. Zpomalují metabolismus, myšlení a rozbolaví záda. Na to vyzrajete, když se jednou za hodinu projdete po kanceláři a alespoň třikrát týdně zasvětíte čas aktivnímu sportu. Complete Power vám výsledek z pohybu díky živinám, které obsahuje, ještě znásobí.

Běhání patří mezi nejoblíbenější sporty poslední doby

2. Mějte stálý příjem bílkovin

Protein už dávno není jen doplňkem kulturistů se svaly přetékajícími z trička. Je zdrojem bílkovin, které ženám při dietě často chybí, a tím se vystavují různým zdravotním rizikům. Přírodní protein navíc na dlouhou dobu zasytí a zařídí, abyste spalovala při sportu více kalorií.

3. Pijte

Dostatek tekutin ve dvou až třech litrech denně je základ. Budete-li pít méně, budete unavená, zpomalíte si zažívání, a budete dokonce rychleji stárnout. Vyhněte se sladkým a alkoholickým nápojům. Místo toho si zkuste namíchat Complete Power, který i se samotnou vodou má skvělou chuť, a je to svačina, kterou podpoříte jak pitný režim, tak doplníte mnoho tělu prospěšných látek.

4. Vyhněte se chemii

Na syntetické složení potravin narážíme v každém obchodě. Je obsažená nejméně v polovině našich oblíbených potravin. Možná prodlužuje životnost jídlu, ale u nás je to přesně naopak. Není to jednoduché, ale pokuste se jíst a pít pouze čistě přírodní potraviny.

Vyhnout se chemii je základem diety i zdravého životního stylu

5. Dělejte si zdravé svačinky

Ovoce a zelenina jsou jedním ze základních stavebních kamenů lidského zdraví. Prokládejte jimi během dne hlavní jídla, aby si žaludek nemyslel, že si musí dělat zásoby. Prostřídejte je nápojem s Complete Power. Tato rychlá a výživná svačinka vám dodá sílu a spoustu důležitých živin.

Co je Complete Power?

Instantní nápoj z unikátní kombinace 34 čistě přírodních ingrediencí. Podporuje funkci srdce, cév, pomáhá udržovat správnou hladinu cholesterolu a pečuje o správnou funkci štítné žlázy. Zároveň posiluje imunitu, bojuje s únavou a udržuje naši psychickou i hormonální rovnováhu. Kromě toho také napomáhá zdravému hubnutí a stará se o krásu nehtů, vlasů a pokožky. Chcete vědět více? Koukněte na www.vitalvibe.cz.

Vitalvibe Complete Power – jedinečná kombinace 34 rostlinných surovin v lahodném nápoji, který zasytí a dodá energii

Načítám