Hlavní obsah

5 triků, které okamžitě zlepší váš sexuální život

Foto: thinkstock

Kdo by nechtěl alespoň trochu oživit a zlepšit svůj sexuální život? Obzvlášť, když to jde celkem snadnoFoto: thinkstock

Reklama

Není to ve vaší ložnici už taková jízda jako dřív? Jednoduše řečeno, váš milostný život ovládla obecně obávaná rutina a nuda? Nezoufejte! Tohle je pět věcí, které pro oživení vášně můžete udělat. Hned!

Článek

Nejrůznější studie potvrzují, že většinu párů, které spolu žijí delší čas, opouští vášeň a jejich sexuální život upadá. Nemusí to ale tak být! Britská sexpertka Tracey Cox má pět jednoduchých rad, jak obnovit sexuální jiskření, a to okamžitě!

1. Líbejte se!

Je to smutná rovnice. Čím déle spolu žijete, tím méně se líbáte. Psychologové přitom přišli na to, že když se partneři obdaří vzájemným polibkem při naprosto běžných situacích (při rozloučení, přivítání, na dobrou noc,…), vztahu to velmi prospívá. Prý se stačí políbit čtyřikrát denně, vždy po třiceti vteřinách. „To jsou pouhé dvě minuty denně, které mají ale na váš milostný život obrovský vliv,“ potvrzuje Tracey Cox.

2. Magnetizujte se!

Jeden z páru by se miloval skoro pořád, druhý na to má chuť jen málokdy. „Rozdílná potřeba sexu je nejčastější příčinou napětí mezi partnery,“ varuje Tracey Cox. Existuje ale velmi jednoduchá hra, díky níž můžete své potřeby sladit. Stačí vám k tomu dvě magnetky na lednici, jedna pro vás, druhá pro partnera. „Jednou denně každý z vás přesune svou magnetku podle toho, jakou má či nemá chuť na sex. Čím výš magnetku dáte, tím větší zájem naznačujete, když ji naopak dáte na spodní část lednice, je jasné, že sex je to poslední, o co máte ten den zájem,“ vysvětluje pravidla Tracey Cox.

Foto: isifa

Kvalita milostného života je pro vztah velmi důležitá, nevyplatí se to podceňovatFoto: isifa

Myslíte, že výsledkem budou dvě magnetky vzdálené od sebe na maximum? Omyl! „Lidé se většinou snaží pohybovat na neutrálním území, tedy uprostřed lednice,“ říká Tracey Cox. Tím vzniká vzrušující situace, kdy oba dva máte šanci zkusit si trochu jinou roli. Ten, co mívá obvykle vyšší touhu se milovat, může být najednou tím, kdo bude sveden. A ten druhý si může vyzkoušet, jaké je být iniciátorem.

3. Milujte se, kde se dá!

Zapomeňte na vaši ložnici. Tam jste se milovali milionkrát, „pokřtěte" raději každý pokoj, komůrku a kout vašeho domu či bytu. A opět to zkuste pojmout jako hru, tentokrát na čas! Na „prozkoumání“ vašeho domova máte týden a na žádném místě si nesmíte užívat déle než pět minut. „Počítá se vše. Klasický pohlavní styk, orální sex, ale i uspokojení pomocí rukou. A nezapomeňte třeba i na schody, pokud je máte,“ radí Tracey Cox.

4. Klasika trochu netradičně

Misionář, koníček, zezadu. Všichni tyhle polohy znáte a všichni jste je v praxi nespočetněkrát vyzkoušeli. Co si je tak trochu inovovat? „Zkuste třeba koníčka obráceně. Vy nahoře, ale zády k němu a čelem k jeho chodidlům. Je to změna, ale vám zůstane výhoda v podobě možnosti korigovat rychlost a hloubku průniku, jemu se zase naskytne pohled na váš zadeček, což většinu mužů hodně vzrušuje,“ popisuje Tracey Cox.

Foto: isifa

Proč se milovat pořád jen v ložnici? Zkuste to třeba v koupelně, uvidíte jak vám to zpestření prospějeFoto: isifa

5. Plánujte noci plné sexu! Střídavě

Jednou vy, jednou on. Střídejte se v tom, kdo do detailu naplánuje noc plnou žhavé erotiky. Ten, kdo je na řadě, určí, kdy a kde se noc bude konat, co přesně při ní budete dělat, co si máte vzít na sebe, zda budete potřebovat nějaké pomůcky a podobně. On je ten, kdo vše řídí, vy zase ta, která ho musí poslechnout. Pak se zase vyměníte. „Každého z vás to donutí okusit dvě různé role – toho, kdo dává, a toho, kdo přijímá. Toho, kdo je submisivní, a toho, kdo je dominantní,“ upřesňuje Tracey Cox.

Tak co, zkusíte to?

Reklama

Související témata:

Načítám