Hlavní obsah

6 milenek, které jsou noční můrou všech mužů

Foto: Thinkstock

Občas se zdá nějaká žena muži velmi přitažlivá. Pokud ale zjistí, že má jednu z těchto 6 vlastností, zaručeně se ji pokusí opustit, dokud je čas!Foto: Thinkstock

Reklama

Skvělá milenka se vyznačuje jistými rysy, o kterých se jenom může zdát té, jež je pravým opakem dokonalosti… Co při sexu nadzvedává všechny muže? Nad jakými ženami lámou hůl? Je jich šest!

Článek

Chcete být skvělou milenkou? Pak nebuďte jako ty, o kterých se dočtete níže.

1. Paní materialistická

Popis: Její láska a vášeň je spojena hlavně s financemi. Je nejradši, když si její milenec vezme půjčku na sporťák, to se pak chová jako kočka na rozpálené střeše!

Kdo ji měl v posteli? „Předstírat při sexu radost se sice dá, jenže jen krátkodobě,“ vypráví Roman s tím, že materiálně založená milenka chce pořád „něco za něco“ a taky neustále vymýšlí, co je potřeba koupit, aby byl sex lepší. „Marie je příklad. V pondělí chtěla lubrikant za tisícovku, ve středu jsem jí musel koupit nové prádlo, o týden později mi řekla, že jsem jí během sexu potřísnil povlečení. Samozřejmě chtěla nové,“ popisuje Roman.

2. Ukňourané kotě

Popis: Přerostlá slečna si kňučením zaručuje dostatek pozornosti.

Kdo ji měl v posteli? „Zoufalá závislost. To je Petřino druhé jméno. Chvílemi mi připomínala děcko, které se o sebe nedokáže postarat,“ svěřuje se Karel. „Nemohl jsem se jí pořádně dotknout, protože jí to bylo nepříjemné, prsa měla moc citlivá, orál se jí nezdál a ani jsem ho neměl vyžadovat. Chtěla se držet za ruku a pusinkovat. Ve 33 letech. Vtip? Ne!“ krčí rameny Karel.

Foto: Thinkstock

Nekňourejte! Nejsou vám tři roky...Foto: Thinkstock

3. Madam negativní

Popis: Všechno bylo, je a bude problém.

Kdo ji měl v posteli? „,Ne, to nepůjde, mám to vyzkoušené. Ani se nesnaž, je to zbytečné. Stejně mě to moc nebere…' Tak tohle jsem si poslechl pětkrát. Při šestém pokusu o sex s ní jsem se sbalil a bouchnul dveřmi,“ přiznává Ota s tím, že věčně negativní milenka je horší než kudla v zádech.

4. Nevyrovnaná vzteklina

Popis: Milostné úspěchy jsou její zásluha, za nezdary může vždy ten druhý.

Kdo ji měl v posteli? „S takovou jsem měl čest dvakrát po sobě. A žádný med, povím vám,“ varuje Ctibor. Jak se chová vzteklina? „Vždy obviňuje. Že neměla orgasmus, že jsem hrubý, pak zase něžný, někdy jí vadí pozice, na kterou zrovna nemá náladu, a já jsem ji špatně vybral… Ve finále vás odstrčí, ztropí scénu a je po sexu,“ popisuje Ctibor s tím, že vždy to končí omluvou z její strany, když vychladne. Adrenalinový sport? Asi.

Foto: Thinkstock

Vzteklé a hysterické ženy muži v posteli mít nechtějí, prokouknout je ale není snadnéFoto: Thinkstock

5. Slečna drsňák

Popis: Jediný „správný“ způsob milování je ten, který se líbí jí.

Kdo ji měl v posteli? „Musí být po jejím. Diriguje, diktuje, chce pánev posunout o milimetr vedle, radí mi, jak a co mám dělat, jak se hýbat, přirážet i dýchat,“ stěžuje si Dan a dodává: „Za návody je rád každý muž, ale všechno má svoje meze. Po jejich překročení to není sex, ale nucená práce ve vězení.“

6. Neaktivní záložka

Popis: Kde ji postavíte (položíte), tam ji za rok najdete. Nápadně se podobá knižní záložce. Ta taky jen čeká na přesunutí na další stranu…

Kdo ji měl v posteli? „Většinou to jsou ženy s nízkým sebevědomím, které tímto omlouvají svoji pasivitu,“ vysvětluje si to Olda s tím, že žádného muže nebaví poslouchat pořád dokola ,kdybych zhubla, bylo by to jiné', nebo ,kdybych se cítila líp, užili bychom si to'. „Žena bez vize a jiskry. Vždycky víte, co vás s ní čeká. A zábava to rozhodně není,“ dodává Olda.

Tak to my ženy moc dobře chápeme. I nás srážka s pány Mamánkem, Nechápálkem, Odstrkálkem, Ubulánkem, Netrefilem a sirem „Udělej si sám“ bolí. Co naplat, štěstí na výběr milence je prostě základ…

A co vy považujete za noční můru?

Reklama

Načítám