Hlavní obsah

6 nejhorších ženských podrazů na muže

Foto: thinkstock

Ženy umí být také pořádné potvory. V pomlouvání svých partnerů jsou často opravdové přeborniceFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, jak se muži umí k ženám nehezky chovat, už se psalo mnohokrát. Ale je to oboustranné, i ženy bývají pěkné potvory! A jejich podrazy na muže leckdy překračují všechny hranice!

Článek

Zálety, nezájem o vlastní děti, odmítání na ně platit alimenty a podobně. To jsou podpásovky, kterých se muži dopouštějí na ženách. Ale i ženy se dokážou chovat pořádně nefér a a tohle je šest nejhorších ženských podrazů!

1. Ten můj je pěkný vůl

V kavárně sedí hlouček žen a pomlouvají své partnery. Všichni v okolí deseti metrů se tak mohou dozvědět, jak je Franta na prd v posteli, jak mu strašně smrdí nohy a jaký je to vůl. Takové zesměšňování je ale podraz! Intimní informace by měly zůstat mezi vámi, jak by bylo vám, kdyby veřejně vyprávěl o tom, jak vám po porodu poklesla prsa?

„Tohle je pro mě nepochopitelné. Když si ženy vybraly muže pro život, proč s ním případné problémy neřeší, a místo toho ho pomlouvají? Pokud není žena schopná řešit svou nespokojenost doma, ale dělá to u kávy s kamarádkou, je to známka nízké vztahové inteligence,“ říká kouč partnerských vztahů Lenka Černá z portálu Mujvztah.

2. Parohy? Navíc s kamarádem?

Nevěra bolí, a to ať se jí dopustí muž či žena. Bohužel ženy mají jeden nehezký zvyk, dost často své partnery podvedou s jejich dobrým kamarádem. A to je dvojitá zrada! „To se bohužel stává docela často, protože kamarádi vašich partnerů jsou si typově podobní, tak je jasné, že vás mohou přitahovat. V tomto případě je smutné, že když se nevěra provalí, ztrácí muž nejen svou ženu, ale i přítele,“ vysvětluje Lenka Černá.

Foto: thinkstock

Řada žen dostne své partnery tam, kam chce, a to i za cenu velkých podrazůFoto: thinkstock

3. Jé, já jsem těhotná!

Stává se to. Vy toužíte po dítěti, váš partner se na roli otce ještě necítí. Někdy se partneři dohodnou na nějakém časovém limitu, občas ale žena svého partnera jednoduše oklame. Tajně vysadí antikoncepci, a pak je „překvapená“ dvěma proužky na těhotenském testu.

Je to podraz na muže, ale i na nenarozené dítě. „Důvody, proč muž nechce dítě, mohou být závažné, a pokud je žena nerespektuje, riskuje tím komplikace v rodinném životě. Její partner bude nepřipravený a bude pro něj obtížné vyrovnat se se ztrátou důvěry v partnerku. Je možné, že se i tak role otce zhostí dobře, ale také ji nikdy nemusí přijmout, vždy bude moci říkat, že on dítě nechtěl,“ tvrdí psychoterapeutka Martina Porkertová.

4. Potřebuju tě, sama se neuživím

Řada žen setrvává se svými partnery především proto, že jim poskytují jisté zázemí. Nebavíme se o klasických zlatokopkách, které jsou alespoň natolik „upřímné“, že se svým zájmem o mužovo konto až tak moc netají.

Tohle jsou situace, kdy by se za normálních okolností ženy se svým partnerem již dávno rozešly (prostě láska vyprchala), ale není to pro ně výhodné. Například studují, nechtějí školu přerušovat nebo nejsou schopné sehnat si lépe placenou práci, a tak raději zůstávají s někým, koho sice nemají rády, ale kdo platí nájem a plní ledničku.

Foto: thinkstock

Nespokojenost ve vztahu byste měly řešit doma, ne s kamarádkou u kávyFoto: thinkstock

5. Čí je to dítě?

Tohle je noční můra asi každého muže. Léta vychovává dítě, miluje ho, dává mu kus sebe. A pak se dozví, že biologickým otcem jeho milovaného potomka je někdo úplně jiný. Jeho žena mu do hnízda nasadila kukačku. „To je podle evolučních psychologů důvod, proč muži snadněji své partnerce odpustí platonické zamilování než sexuální nevěru. Podvědomě se obávají, aby neinvestovali do reprodukce cizích genů. U žen to přitom bývá naopak,“ potvrzuje Martina Porkertová.

6. Děti, nebavte se s tatínkem

Partnerská zášť může být obrovská. Ale když se nástrojem pro trápení muže stanou děti, je to vážně podpásovka. Ať už žena brání svému ex ve styku s jeho potomky nebo dětské mozečky zahlcuje tunami negativních informací o jejich tatínkovi, je to zlé. Někteří muži se snaží bránit, jiní rezignují ve snaze uchránit děti. „Navíc nejvíc tím trpí děti, protože svého otce milují a je jedno, jaký je. Když ho matka pomlouvá, vzniká jim v hlavě chaos,“ dodává Lenka Černá.

Pěkný podraz na svého manžela Johna Lennona kdysi připravila i Yoko Ono. Našla mu sama milenku! Proč? A vyplatilo se jí to? Podrobnosti v epizodě pořadu Slavné dvojice televize Stream.cz!

Znáte někoho, kdo se takto zachoval? Co si o tom myslíte?

Reklama

Související témata:

Načítám