Hlavní obsah

Slavné zlatokopky a zlatokopové: Striptérka i tanečník

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Cesty k majetku a bohatství jsou různé. Některé jsou trochu zdlouhavé a obnáší tvrdou práci, trénink na stadionu nebo hodiny u klavíru. Jiné jsou trochu zkratkovité a peníze vám takzvaně spadnou do klína. Když dědíte nebo se dobře vdáte či oženíte.

Článek

Říct ano bohatému muži či ženě, neznamená okamžitě, že si zasloužíte nálepku zlatokopky nebo zlatokopa, v některých případech je ale příběh slepé lásky, která si nevybírá, poněkud hůře uvěřitelný.

Bylo by asi hezké mít nějaký manuál, jak odlišit zlatokopku či zlatokopa od prachobyčejně zamilovaného. Ne každý, kdo skvěle vypadá a miluje luxus, ve vztazích praktikuje pravidlo „něco za něco“: já dodám něhu a protějšek hotovost. Čas ale většinou ukáže, jak byla ta velká láska ryzí.

I mezi celebritami pár takových najdeme. A rozhodně se nejedná jen o vnadné blondýnky!

Anna Nicole Smith & J. Howard Marshall

Nekorunovanou královnou zlatokopek byla bývalá striptérka a příležitostná herečka Anna Nicole Smith (†39), která se provdala za ropného magnáta J. Howarda Marshalla (†90). Jí nebylo ani třicet a jemu bylo skoro devadesát. Říkat tomu láska? Asi ne.

Když její manžel o rok později zemřel a ona zjistila, že jí nenáleží nic z dědictví, soudila se s jeho dětmi a pěknou sumičku vysoudila. Moc si ji ale neužila, protože v nedožitých čtyřiceti letech zemřela, zřejmě na předávkování léky.

Foto: Profimedia.cz

Vnadná blondýnka a starý pán na vozíčku jako rovnocenný pár nevypadaliFoto: Profimedia.cz

Heather Mills & Paul McCartney

Životní láskou slavného Brouka byla fotografka Linda Eastman (†56). Ta ale v roce 1998 zemřela na rakovinu prsu. Když se poznal na charitativní akci s Heather Mills (53), znovu se zamiloval. Modelka  měla v roce 1993 nehodu, kdy ji přejela policejní motorka a musela jí být amputována noha. S  Paul McCartneym (79) byli manželé přibližně 4 roky, narodila se jim dcera Beatrice. Rozvod byl nicméně bouřlivý, padala při něm obvinění z domácího násilí a Mills nakonec vysoudila přibližně 700 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Byli krásný pár, ale nakonec u soudu prali hodně špinavé prádloFoto: Profimedia.cz

Crystal Harris & Hugh Hefner

Zakladatel a vydavatel ikonického časopisu Playboy Hugh Hefner (†91) byl krásnými dívkami a ženami obklopen celoživotně. Ženatý byl třikrát a jeho poslední manželkou byla blondýnka Crystal (35), která byla o 60 let mladší a byla s ním až do jeho smrti. Zdědila velké bohatství a musela se vyrovnat nejen s hejty na svou osobu, ale především se prý musela naučit žít sama za sebe, protože na svém muži byla úplně závislá.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Hefner prý dělil dívky do skupin podle krásy, Crystal byla áčkováFoto: Profimedia.cz

Kevin Federline & Britney Spears

O tom, že zlatokopem může klidě být i muž, není pochyb. Jedním z typických příkladů je bývalý muž zpěvačky Britney Spears (39). Ten patřil k jejím tanečníkům a živil se i rozvozem pizzy. V době, kdy začal okouzlovat slavnou zpěvačku, čekal dítě s jinou. Vzali se v roce 2004, krátce po sobě se jim narodili dva synové, ale již v roce 2006 byla podána žádost o rozvod. Kevin Federline (43) vysoudil tučné kapesné a nakonec mu byly do péče svěřeny děti.

Foto: Profimedia.cz

Platila si zásnubní prsten a o ruku nejdřív požádala ona jeho, ale díky pár společným letům dostává Kevin slušnou apanážFoto: Profimedia.cz

Amy Irving & Steven Spielberg

Začínající herečka randila s režisérem Čelistí (1975) na konci 70. let a už tehdy si cvrlikali vrabci na střeše, že to dělá z vypočítavosti. Na pár roků se rozešli, ale v roce 1985 se vzali a narodil se jim syn Max. Vzhledem k tomu, že předmanželskou smlouvu sepsali krátce před svatbou, bez právníka a na ubrousek, u soudu neobstála. A nakonec Amy Irving (68) vysoudila na Stevenu Spielbergovi (74) sto milionů dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Jejich rozvod patřil v roce 1989 k těm nejdražšímFoto: Profimedia.cz

Oksana Grigorieva & Mel Gibson

Má ty nejmodřejší oči na světě, statečné srdce a kdysi platil za hollywoodského hodného hocha. S manželkou Robyn má Mel Gibson (65) sedm dětí a byli spolu více než třicet let. Ale nakonec začal mít problémy s alkoholem, sebeovládáním a věrností. Ruská pianistka Oksana Grigorieva (51) jej okouzlila a brzy si spolu pořídili i dcerku. Zakrátko však došlo na bouřlivý rozchod, obvinění z domácího násilí a soudy... Ona však na rozdíl od manželky, která získala při rozvodu půlku hercova majetku, odešla ze vztahu jen s pár sty tisíci dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Měl na ni být velmi hrubý, ale dokonce se ho zastala bývalá žena, že takový rozhodně neníFoto: Profimedia.cz

Dean McDermott & Tori Spelling

Ona se narodila jako zlaté hollywoodské dítě a proslavila se v seriálu Beverly Hills 90210, který produkoval její otec Aaron Spelling (†83). On se proslavil sňatkem s ní. Zpočátku se zdálo, že Tori Spelling (48) prožívá s kanadským hercem, Deanem McDermottem (54), pohádku. Měli jedno dítě za druhým a byli samý úsměv. Jeho nevěry a ztenčující se rodinné jmění však způsobily nejednu krizi. Záletnictví řešil na odvykačce, nedostatek peněz mělo vyřešit hned několik reality show.

Foto: Profimedia.cz

Poznal ji jako úspěšnou herečku, ale nakonec se musí oba pěkně otáčet, aby si jejich velká rodina udržela standardFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám