Hlavní obsah

7 důvodů, proč nemáte sex častěji

Foto: thinkstock

Jen spolu spíte, ale nemáte sex? Tak to nejste sami. A my známe důvody...Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebudete věřit, co lidé dělají místo milování! Co je přednější než chvíle něhy a erotického dusna? Průzkumy hovoří jasně! Těchto sedm věcí je pro vás i Pavla, Magdu, Charlese i Juana lepší než rozkoš!

Článek

Sex je náš, dělá dobře mně i tobě, zpívá se v jedné slavné písničce neméně slavné české kapely. Když si člověk brouká tenhle chytlavý text, pokud ho někde zaslechne, vzpomene si na nějakou peprnou chvilku z minulosti, ovšem trochu mu uniká, jak jsou v současnosti zmíněná slova prázdná. Kdo nebo co za to může? Moderní doba! Vždy se najde něco, co sex odsune do pozadí! Tyhle důvody vám brání mít sex častěji!

1. Žijete virtuální svět

Studie provedená na University of Chicago Booth School of Business uvádí, že lidé nedokážou odolat sociálním sítím, a pokud si mají vybrat mezi sexem a internetem, 42 % lidí zvolí internet. Autor studie Wilhelm Hofmann udává, že pro současnou populaci je velmi komplikované soustředit se na běžné věci, když lidem vrtá hlavou, co že se jim děje na profilu a zda se na síti náhodou neudálo něco nového. Závislost? Asi.

Foto: thinkstock

Pro mnoho lidí začal být virtuální kontakt zajímavější než fyzickýFoto: thinkstock

2. Sledujete televizi

Britský deník Daily Mail zveřejnil průzkum, kterého se zúčastnilo 2000 žen. Cílem bylo zjistit, jakým činnostem dávají ženy přednost před sexem. Třicet devět procent žen uvedlo, že se radši dívá na seriály a oblíbené televizní pořady, jen šest procent z uvedeného vzorku respondentek se nechalo slyšet, že volný večer znamená sex s partnerem. Co dalšího je lepší a uspokojivější než milování? Prý čtení knih, sledování filmů nebo vaření večeře.

3. Pijete kávu

I další výzkum je velmi alarmující! Podle ankety Le Méridien Hotels and Resorts polovina lidí uvádí svoji slabost pro kávu. Co to má společného s milováním? Jen to, že přesně tolik lidí si radši vypije oblíbený nápoj, než aby se intimně věnovali partnerovi.

4. Pracujete

Podle profesora Kaye Wellingse z London School of Hygiene & Tropical Medicine jsou lidé čím dál víc vytíženější, takže na sex nemají čas. Přišel na to zpracováním odpovědí od 15 000 dospělých osob, které pravidelně zpovídal od devadesátých let. Představte si, že tehdy se průměrně souložilo pětkrát měsíčně, dnes s bídou třikrát. Nejhorší ale je, že si lidé nechtějí čas jen pro sebe vymezit a dávají přednost práci před sexem.

Foto: thinkstock

I práce se dere na žebříčku hodnot nad noční mazlení s partnerem. Věřili byste tomu?Foto: thinkstock

5. Chcete chvíli pro sebe

Průzkum americké firmy Celestial Seasonings, což v překladu znamená Nebeské koření, odhalil, že ženy do 35 let věku se většinou do ložnice nehrnou jako první, neboť potřebují nějaký ten čas pro sebe. Prioritou třicítek je prý hlavně oddych, to ostatní přichází na řadu až později. Pojem „moderní doba“ tak nabývá na významu.

6. Potřebujete víc pohodlí

Sexuoložka Laura Berman z Chicaga říká, že většina žen se chce během spánku cítit pohodlně a bezpečně, a proto volí flanelová pyžama. Jenže má to háček. Podle odbornice tenhle postelový outfit tvoří mentální bariéru mezi ženou a mužem, který si podle oblečení vyhodnotí, že „zase nic nebude“. A to jenom proto, že jeden z páru dává přednost pohodlí před sexy oblečkem.

7. Pracujete na svém zdraví

Americký Abe's Market, tedy společnost, která se zabývá prodejem přírodních a ekologických produktů, zjistila, že 61 % žen touží spíš po zdravém těle než fungujícím milostném životě. Tohle zjištění vyplynulo z výpovědí 1500 dotázaných.

A teď, prosím, řekněte, že tohle všechno není pravda a že vy to máte doma úplně obráceně!

Nebo čemu dáváte přednost vy?

Reklama

Načítám