Hlavní obsah

7 rad, jak se stát sexuální bohyní. Partner po vás bude šílet!

Foto: Profimedia

Na sex nejsou potřeba žádné speciální vlohy, dobrý může být každýFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skvělou milenkou či milencem může být každý! Nezáleží na vašich proporcích, vzhledu, velikosti poprsí. Chce to jen mít vhodný protějšek, dostatek praxe a znalosti. A s těmi vám můžeme pomoci.

Článek

Základem úspěchu je spokojený a fungující vztah, a díky tomu dostatek příležitostí k „trénování“. Na těchto dvou věcech musíte zapracovat sami, ovšem britská sexpertka Tracey Cox vám nabízí několik rad, jak se stát sexuální bohyní. Tou nejlepší milenkou, jakou váš partner kdy měl.

1. Sexy partner

Při výběru životního partnera v každém případě používejte své srdce i hlavu, ale nezapomínejte ani na svůj rozkrok. „Láska bez vášně je kamarádství, a pokud nemáte chuť z muže strhnout šaty, když ho spatříte poprvé, jaké to asi bude po deseti letech?“ ptá se Tracey Cox.

2. Pokaždé jinak

Čím déle jste spolu, tím lépe se znáte a snadněji se umíte dovést k vrcholu. Víte prostě o těch správných „tlačítkách“. To je samozřejmě dobře, ale pozor, opakování otupuje touhu. „Pokaždé, když máte sex, změňte alespoň nějakou drobnost. Jiný pokoj, jiná pozice, hudba, nejrůznější rekvizity, sexy spodní prádlo, cokoli. Už jen to, že si lehnete na druhou stranu postele, dává mozku signál, že je něco jinak,“ radí Tracey Cox. A když je něco jiné, je to vzrušující.

Foto: Profimedia

Být pro partnera tou nejlepší milenkou je snazší, než byste čekalyFoto: Profimedia

A je tu ještě jeden trik. Pořiďte si tabuli a sepište si na ní seznam vašich nejoblíbenějších milostných aktivit. Kde se nejraději milujete, v jaký čas, v jaké poloze. „Každý týden ten seznam aktualizujte, doplňujte věci, po nichž toužíte, které chcete vyzkoušet. Vznikne vám tak návod na super sex,“ dodává Tracey Cox.

Nebo zkuste milostné losování. Každý z vás napište na deset samostatných papírků vždy jednu věc, kterou byste chtěli v sexu vyzkoušet. A každý týden si jeden papírek vylosujte!

3. Povolte uzdu fantazii

Nejsilnějším hnacím motorem sexuální touhy je vaše vlastní představivost. Vaše fantazie jsou přírodním a přirozeným afrodiziakem. Díky nim proniknete přes korektní a společensky normované hranice sexu a odvážete se.

4. Líbejte se!

Americký evoluční psycholog Geoffrey Miller zjistil, že páry, které se líbají alespoň 30 sekund místo letmého polibku na tvář na rozloučenou, hlásí výrazné zlepšení sexuálního života. Být si fyzicky blízcí i mimo ložnici prostě funguje, tak to zkuste!

5. Střídejte to

Dobrý sexuální život znamená mix všech možných druhů sexu, od toho něžného, pomalého a láskyplného, až po ten hříšně divoký a přisprostlý. Tak se přestaňte upínat jen na to jedno, co si myslíte, že oba chcete, zdravější je to prostřídat.

Foto: Profimedia

Někdy něžně a pomalu, jindy divoce a rychle. Střídání milostných stylů je to pravéFoto: Profimedia

6. Čerstvý vzduch je sexy

Strach z odhalení, bušení srdce, zvýšený tep, nával adrenalinu, když máte obavy, že může někdo přijít, spatřit vás. Každý, kdo měl někdy sex pod širým nebem, vám potvrdí, jak úžasné to je. Že je sex na veřejnosti nezákonný? Ano, ale můžete to dělat relativně bezpečně, a navíc znáte to, kdo neriskuje, nic nezíská.

„Posuzujte situaci obezřetně, buďte potichu, nechte si na sobě tolik oblečení, jak jen to je možné, použijte rekvizity, za něž se můžete schovat, třeba slunečník, piknikovou deku, prostě cokoli,“ radí Tracey Cox.

7. Vyšperkujte si ložnici

Je spousta možností, jak můžete změnit svou ložnici v místo pro sexuální hrátky, aniž by to vypadalo lacině či jako z erotického filmu. Zapracujte na odhlučnění (koberce, těžké závěsy, hrající hudba), abyste nemuseli hlídat každý svůj vzdech. Pohrajte si se světlem, zkuste svíčky, ztlumovací žárovky a podobně. A nezapomeňte na zrcadla. Na šatní skříni nevypadají nijak podezřele, přesto vám mohou hodně oživit sexuální život.

A co vy, máte nějaký trik, jak dostat partnera do varu?

Reklama

Související témata:

Načítám