Hlavní obsah

7 sexuálních úchylek, o kterých jste ještě neslyšeli!

Foto: thinkstock

Zábava, nebo úchylka? Záleží na tom, jak se dohodneteFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste v nervech z toho, že váš partner vyžaduje sex ve třech nebo vás přemlouvá k milování v kině uprostřed filmu? Přestaňte se hroutit, protože může být ještě hůř!

Článek

Kdy jde o úchylku? „Pokud se partneři mezi sebou domluví a experimentují, pak je dovoleno vše – samozřejmě, pokud se to oběma líbí, žádného z nich to nepoškozuje a nevadí to druhým," říká MUDr. Ondřej Trojan, sexuolog z TH kliniky.

1. Ablutofilie

Nakupte si mýdlo, které neštípe v očích, a poohlédněte se po nejlevnějším způsobu ohřevu vody. Hodí se i číslo na instalatérskou pohotovost, která přijede okamžitě opravit bojler nebo prasklou trubku. Bez toho si totiž sexu neužijete. Ablutofilik se totiž vzruší jen v horké sprše či vaně plné teplé vody, ideálně ve spojení s pořádným namydlením se a důkladným mytím.

2. Dakryfílie

Je asi těžké rozlišit domácí násilí a to, že máte doma dakryfilika. Toho totiž rajcuje pohled na ženu, která vzlyká a pláče. Slzy jsou pro něj tím správným rajcem. Dakryfílie má přitom několik podob – od člověka, který jen vyhledává plačící lidi, až po toho, kdo se postará o to, aby plakali často a vydatně.

Foto: thinkstock

Dakryfilik je člověk, kterého vzrušuje, když partner pláčeFoto: thinkstock

3. Dendrofilie

Někdo se chodí do lesa nadýchat čerstvého vzduchu, jiný objímá stromy a bere z nich energii. Dendrofilik v nich hledá kdejakou dírku či skulinku, aby jich využil je svému uspokojení. Víc se o této úchylce (a dalších podivnostech) dočtete v článku 8 nejdivnějších sexuálních úchylek. Nebudete věřit!.

4. Vorarefílie

Na prvním rande koupil lístky na film o obří anakondě, která sežrala osm lidí a loď? Na druhém vás nutil, abyste se dívala na to, jak krmí ve svém vlastním teráriu hada živou myší? Může to být fanatický terarista a milovník exotických plazů, ale také vorarefilik. Toho vzrušuje právě pohled na to, jak někdo někoho jí, polyká… Pozor tedy, pokud vám poví, že jste k sežrání…

5. Folikulismus

Už se dvakrát doslova vnutil na vaši pravidelnou lekci cvičení na nafukovacích míčích? Nevynechá jedinou příležitost, abyste při oslavě chystali desítky balonků, které vás nutí nafukovat? Pak vězte, že jednou z kuriózních úchylek je i folikulismus. Muže vzruší, když vidí ženu, která nafukuje, mačká gumový balonek, pinká si s ním – anebo na něm sedí.

Foto: thinkstock

Vzrušují ho balonky všeho druhu? Třeba máte doma folikulikaFoto: thinkstock

6. Urtikace

Vymlouvá se na to, že nechce mít revma, a utíká vám do přírody, aby se vracel se spoustou pupínků od kopřiv? Zatím nepříliš známou úchylkou je i urtikace, tedy sexuální uspokojení z toho, když je někdo bičován kopřivami přes nahé tělo. Jestli ho opravdu milujete, kupte si slušivé gumové rukavice, přes které vás kopřivy nepožahají, a hurá do toho…

7. Exofilie

Může mít rád film o E.T., ale pokud v jeho sbírce cédéček najdete kromě tohohle i dalších dvacet sci-fi filmů, hemžících se mimozemšťany všech tvarů a velikostí, zpozorněte. A pokud si tyhle filmy chce pouštět výhradně v posteli před milováním, pak možná sdílíte ložnici s exofilem. Ten je dokonale vzrušen při představě, že sexuje s někým, kdo se nenarodil na naší planetě.

Už jste se v životě potkaly s partnerem, který měl nějakou sexuální úchylku? Napište nám.

Reklama

Související témata:

Načítám