Hlavní obsah

7 vět, které muži říkají svým partnerkám, ale ony je neslyší!

Foto: Thinkstock

Ne vždy je vše v partnerství vyladěno k dokonalosti. Podle mužů existují věty, které prý ženy nevnímají! Neříká některou z nich i ten váš?Foto: Thinkstock

Reklama

Velký zákon partnerství? Každý slyší jenom to, co chce! Jaké mužské věty ženy naprosto přehlížejí? Pozor, dámy, podle mužů prý záměrně nereagujete na sedm hlášek!

Článek

Znáte situaci, kdy děláte, že partnera neslyšíte, i když váš mozek zaregistroval každé slovo, které řekl? Vzato z druhé strany, muži hlásají, že v některých situacích ženy nevnímají to, co je směrem k nim vysloveno. Co pánové říkají, ale ženy to neslyší?

1. „Máme nový sportovní kanál.“

„Nevím, proč se ženské diví, když my muži sledujeme sportovní přenosy. Pokud si ty kanály platíme, kdo by na ně nekoukal?“ ptá se Karel s tím, že tuto informaci sice doma nadšeně řeknete, ale večer, když dávají nějaký seriál, žena vytřeští oči a řekne: „Co to je? Musím se na to koukat? To tam nedávají nic lepšího? A vůbec… Co je to za program?“

2. „Nemám dostatek sexu.“

„Z vlastní zkušenosti vím, že 99 procent žen naprosto nereaguje na stížnost, že vám vázne sexuální život. Jako kdyby to šlo mimo ně, nebo co,“ stěžuje si Štěpán. „Pro lásku boží, berte nás vážně, holky, vždyť jestli nedostáváme, oč žádáme, bereme si to jinde. Neúčastí a nezájmem dosáhnete maximálně tak nevěry z naší strany,“ vzkazuje Štěpán.

Foto: Thinkstock

Chlapi radí ženám, aby nepřehlížely jejich prohlášení o tom, že strádají v sexu. Vztah je pak podle nich ohrožen nevěrou!Foto: Thinkstock

3. „Chtěl bych nové kopačky.“

„V ženském světě je zakódováno, že to, co muž již jednou má, mu musí stačit na dalších pár let dopředu. Proto když vznesete přání, že chcete obnovit svoji starou sportovní výbavu, setkáte se s nepochopením či pohrdáním, že okrádáte rodinný rozpočet o naprosto zbytečnou věc,“ popisuje Roman s dodatkem, že „standardní“ žena tuto informaci přehlíží.

4. „Brzy ráno vstávám.“

„Tak si to shrňme. Když chlap chce sex, řekne si o něj. Je odmítnut, protože… Děti ještě nespí, byl náročný den, dostavila se menstruace, bolest hlavy nejde ničím utlumit,“ vyjmenovává klasické důvody ženské sexuální nechuti Ben a situaci bere i z druhé strany. „Když žena chce sex, ne nepovažuje za odpověď. Že fakt za dvě hodiny vstáváte do práce? No a co? Koho to zajímá? Muž prostě musí. A když nechce, je obviněn z toho, že má milenku,“ krčí rameny Ben.

5. „Kup olej do auta.“

„Opovažte se jí nekoupit tampony! Budete za přihlouplého nýmanda, který si neváží ženských přání a přehlíží dámské potřeby,“ čertí se Petr a říká, co se stane, když muž druhý den požádá o protislužbu. „Kup vodu do ostřikovačů! A taky olej, zlato! Většina žen to neudělá a raději na oko zapomene. Proč by se tím měly zatěžovat, že ano? Vždyť to je přece ryze mužský úkol,“ stěžuje si Petr na ženskou „hluchotu“ vůči určitým věcem.

Foto: Thinkstock

Jak reagujete na kratičké slůvko „nechci"? Muži tím myslí opravdu to, že to či ono nechtějí!Foto: Thinkstock

6. „Nechci.“

„Tahle věta snad pobízí všechny ženy k tomu, aby s námi jednaly jako s dítětem. Přehlíží ji matky i partnerky,“ popisuje Slavomír a přidává příklad. „Odmítnete třeba jídlo. Za vteřinu se vás dotyčná zeptá znovu, zda jste si to nerozmyslel. Vždyť musíte mít hlad! No, on muž asi sám neví, co je pro něj nejlepší, a proto má ženy, aby mu to neustále připomínaly,“ vzdychá Slavomír.

7. „Já to pak udělám.“

„Ruku na srdce. Ženy si pletou muže se psem. Myslí si, že bez výcviku, disciplíny a dohledu naprosto zvlčí,“ uvažuje Honza s tím, že ženy prý částečně mají pravdu. „Když partnerce řeknete, že teď nemáte čas a tu lednici, pračku nebo poličku opravíte potom, nezajímá ji to. Ona to prostě neslyší. A nechce slyšet. Proč? Protože chce všechno hned. Teď a tady,“ popisuje Honza s tím, že ženy svoje muže otravují tak dlouho, až se musí zvednout z gauče.

A jsme zase u toho, že ženy slyší jenom to, co potřebují a chtějí. Muži to ale mají taky tak, no ne?

Tak jak to je, dámy? Jsou stížnosti mužů neoprávněné?

Reklama

Související témata:

Načítám