Hlavní obsah

7 vtipných celebrit. Kdo má smysl pro humor?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S humorem jde v životě všechno lépe, proto bychom ho neměli ztrácet. Tím nemyslíme smát se cizímu neštěstí, ale umět si udělat legraci i sám ze sebe. Řadě lidí, včetně některých nafoukaných celebrit, tato schopnost chybí. Naštěstí jsou ale i tací, kteří dokážou svým vtipem zlepšit ostatním den. Tohle jsou nejvtipnější celebrity!

Článek

Kdykoli se někde objeví, hýří dobrou náladou a vtipem. Jsou vtipní a je s nimi legrace. Hvězdné manýry jsou jim cizí a rádi si tropí žerty ze sebe i z druhých. Kdo ze slavných tváří z domova i ze světa vládne největším smyslem pro humor a nezkazí žádnou legraci?

Richard Genzer (51) 

Richard Genzer je bývalý tanečník, herec, moderátor, ale především komik. Jeho společnost vám řádně procvičí břišní svaly a bránici. Svým svérázným a ne vždy korektním humorem bavil například diváky pořadu „Tele tele“ (2000–2007). V posledních letech jako by se jeho vtip ještě vytříbil. Genzerovou silnou stránkou jsou zejména pohotové reakce při rozhovorech. Největší legraci si dokáže udělat sám ze sebe. Nezapomenutelný je například jeho taneček ve spodním prádle na ulici u tyče jako důsledek prohrané sázky.

Foto: Profimedia.cz

Humor Richarda Genzera neopustil ani na tanečním parketu soutěže „StarDance“Foto: Profimedia.cz

Ellen DeGeneres (60) 

Rozhodně neplatí, že největší vtipálci jsou výhradně muži. Pořad americké komičky „The Ellen DeGeneres Show“ (2003–dosud) pravidelně sledují lidé po celém světě. A královsky se u toho baví. Pokud umíte alespoň trochu anglicky, určitě si na internetu dohledejte některé díly. Už v roce 1982 Ellen vyhrála první místo v soutěži o nejzábavnější osobnost Ameriky. V jejím pořadu se objevují největší celebrity. Ellen je zpovídá nebo s nimi hraje různé zábavné hry, točí scénky, v nichž paroduje scény ze známých filmů, a podobně. Vtipná je i na Twitteru, kam například napsala: „Vždycky říkám, že miluju muže stejně jako kávu... A já kávu nepiju.“ Pro pochopení tohoto vtipu je třeba vědět, že komička je lesbička.

Foto: Profimedia.cz

Objevit se v pořadu slavné moderátorky Ellen DeGeneres je pro celebrity čestFoto: Profimedia.cz

Amy Schumer (37) 

Na obyčejný život obyčejné ženy se ve svém pořadu „Amyino plodné lůno“ (2013–2016) zaměřovala komička Amy Schumer, kterou můžete znát třeba z filmu „Jsem božská“ (2018). Nejoblíbenějším terčem jejích vtípků jsou ženy – jejich starosti, obavy, kila navíc, sex či nízké sebevědomí. V krátkých scénkách se najde snad každá. O svém bývalém partnerovi Amy například prohlásila: „Byl to hodně rodinný typ... Nikdy se mnou například nechtěl jet na víkend na výlet, protože potřeboval trávit čas se svou ženou.“

Foto: Profimedia.cz

Amy se těší na prvního potomka. Snad bude mít smysl pro humor po maminceFoto: Profimedia.cz

Anna Kendrick (33) 

Krásná, talentovaná, a ještě k tomu vtipná! Herečka a zpěvačka Anna Kendrick nejen skvěle vypadá, ale má také nádherný hlas a velký smyl pro humor. Tomu dává průchod při rozhovorech, ale rovněž je aktivní na svém twitterovém účtu a Instagramu, kam přispívá vtipnými snímky i hláškami. Vybrali jsme jednu za všechny: „Někdy je nejlepší částí mého dne přemýšlení nad tím, co si dám k jídlu, až se dostanu domů.“ Tak co, dámy, poznáváte se v tom také?

Foto: Profimedia.cz

Annu Kendrick jste mohli vidět například ve filmech „ Ladíme!“, „Jak porodit a nezbláznit se“ nebo „Čarovný les“Foto: Profimedia.cz

Nikol Štíbrová (32) 

Zahanbit se nenechají ani české ženy. Vyniká mezi nimi herečka Nikol Štíbrová. Ta perlí zejména na svém Instagramu. S kamarádkami herečkou Veronikou Arichtevou (32) a zpěvačkou Martinou Pártlovou (39) také natáčejí zábavná videa, v nichž prostřednictvím scének glosují běžné životní situace, se kterými mají bohaté zkušenosti. Skvěle například vystihly chování českých fanoušků při sledování hokeje nebo jak se ženy připravují na první rande. Tahle trojka vás zkrátka bude bavit!

Foto: Profimedia.cz

Tři kamarádky, které se skvěle doplňují. Na foto (zleva): Martina Pártlová, Veronika Arichteva a Nikol ŠtíbrováFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence (28) 

Blonďatá kráska Jennifer Lawrence není zrovna komediální herečka. Vídáme ji spíše v akčních filmech, dramatech a kriminálkách. Ve skutečném životě ale na její tváři vážný výraz moc často neuvidíte. Její oblíbenou zábavou je takzvaný „fotobombing“. Tato činnost spočívá v tom, že se s šíleným výrazem vrhá do záběrů ostatním celebritám, které nic netušící pózují pro fotografy.

Foto: Profimedia.cz

Kamarádkou veselé Jennifer Lawrence by chtěl být asi každýFoto: Profimedia.cz

Laco Déczi (80) 

Jazzový trumpetista Laco Déczi neztrácí elán ani po osmdesátce. Jeho fanoušci na něm milují nejen hudební mistrovství, ale také jeho svérázný způsob vystupování. Laco si nebere servítky, korektnost je mu cizí, pro sprosté slovo nejde daleko. Rčení „co na srdci, to na jazyku“ pro něj platí na sto procent. Kdykoli narazíte na nějaký rozhovor s touto osobností, neváhejte si ho přečíst nebo ještě lépe poslechnout. Zpočátku si možná budete muset zvyknout na poněkud hrubší mluvu, ale nakonec se královsky pobavíte. Déczi totiž sype z rukávu jednu vtipnou historku za druhou.

Foto: Profimedia.cz

Na humor Laca Décziho si musíte nejdřív zvyknoutFoto: Profimedia.cz

A kdo dokáže nejvíc pobavit vás?

Načítám