Hlavní obsah

8 sexy mladíků, kteří pomalu dobývají Hollywood

Foto: Isifa

Trochu drsňák, trochu zloun, ale přesto nesmírně sexy. To je Kit HaringtonFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou mladí, krásní a nejspíš před sebou mají hvězdnou kariéru. Mají talent a pomalu se probojovávají mezi špičky hollywoodského nebe. Tohle je osm nadějných hereckých krasavců.

Článek

Zatím se objevili v pár filmech, ale jejich výkony byly excelentní. Nemají jen nadání, ale i krásnou tvář, tělo a sex-appeal. Takhle vypadá nastupující generace mladých hollywoodských herců pod třicet let, kteří se nejspíš stanou nástupci takových hvězd, jako je například Brad Pitt, Tom Cruise či Leonardo DiCaprio.

1. Chlapec s něžnou tváří

Pro čtyřiadvacetiletého Nicholase Houlta není svět filmu nic neznámého. Už v roce 2002 totiž podal skvělý výkon po boku Hugha Granta ve filmu Jak na věc.

Teď už je ale dospělý, i když ta něžná chlapecká tvář mu zůstala, a vidět jste ho mohli například v Soumraku nad Jižní Afrikou, v Souboji titánů či ve snímku X-Men: První třída. Letos v květnu pak do kin přijde pokračování X-Menů, kde nebude Hoult samozřejmě chybět.

Foto: Isifa

Nicholas Hoult je prostě krásně roztomilý kluk! Dostává nás hlavně jeho úsměv a nádherné modré očiFoto: Isifa

2. Typický krasavec

Není divu, že se čtyřiadvacetiletý Alex Pettyfer od svých sedmi let věnoval modelingu. Je prostě krásný a jeho běloskvoucí úsměv dává jasně najevo, že tenhle herec do Hollywoodu patří.

Vidět jste ho mohli například ve filmu Bez kalhot, nyní exceluje v romantickém dramatu Nekonečná láska, který je o prvním milostném vzplanutí, síle tohoto citu a také o tom, že láska vždy hory přenáší.

Foto: Isifa

Alex Pettyfer do Hollywoodu jednoznačně patří. Už jen ten jeho zářivý úsměv je více než hvězdnýFoto: Isifa

3. Seriálová hvězda

Sedmadvacetiletý Kit Harington je spíš typ drsnějšího hocha. I proto se skvěle hodí do veleúspěšného seriálu Hra o trůny, kde hraje Jona Sněha. Jestli tenhle sexy herec neuspěje v Hollywoodu, tak kdo jiný?!

Foto: Isifa

Kit Harington patří spíš k zástupcům drsňáků. Je to fakt moc hezký chlapFoto: Isifa

4. Sexy vlkodlak

Tak tahle opálená tvář a sexy svalnaté tělo vám jistě není neznámá. Dvaadvacetiletého Taylora Lautnera totiž na výsluní katapultovala role vlkodlaka Jacoba z vampýrské Twilight ságy.

Jeho potenciál je ale mnohem větší. Přesvědčí vás o tom například v akčním thrilleru Bez dechu, kde si střihl roli chlapce, který najde svou fotografii mezi snímky pohřešovaných dětí a rozhodne se zjistit, jaká je jeho pravá identita.

Foto: Isifa

Taylor Lautner je opravdu mladinký, ale přesto už si své místo na hollywoodském slunci našelFoto: Isifa

5. Zajímavý podivín

Není to typický krasavec, nemá tělo samý sval, přesto je pro svět filmu jako stvořený. Jednadvacetiletý Ezra Miller je dokonalým „prototýpek“ podivných mladíků s uhrančivým pohledem, z něhož až mrazí.

Dokonalý výkon předvedl ve filmu Musíme si promluvit o Kevinovi, kde ztvárnil agresivního a psychicky narušeného teenagera, jehož násilné chování vygraduje velmi brutálním činem.

Foto: Isifa

Ezra Miller není žádný prototyp krasavce, je to ale skvělý herec, který zvládne i náročné psychologické postavyFoto: Isifa

6. Místo krasobruslaře hercem

Pětadvacetiletý Anton Yelchin se narodil dvěma ruským krasobruslařům. Když mu ale bylo půl roku, jeho rodiče emigrovali do USA. Chtěli z něj mít také krasobruslaře, jenže Anton viděl svou kariéru jinak. Od dětství toužil být hercem, a to se mu také splnilo.

V roce 2001 si zahrál po boku Anthonyho Hopkinse ve snímku Srdce v Atlantidě, nyní už má na svém kontě nespočet rolí. Zahrál si například ve filmech Zamilovaní, Noc hrůzy či Neobyčejný Odd Thomas.

Foto: Isifa

Anton Yelchin měl původně strávit život s bruslemi na nohou, ale nakonec skončil před kamerouFoto: Isifa

7. Spielbergův miláček

Na to, že je Shiu LaBeoufovi teprve sedmadvacet let, je jeho filmografie dost bohatá. Menší role si zahrál například ve filmu Já, robot či ve snímku Constantine. Znát ho budete ale nejspíš ze snímků Transformers a Transformers: Pomsta poražených.

Ale čeká ho určitě ještě zářnější budoucnost. Oblíbil si ho totiž režisér Steven Spielberg, který o něm dokonce tvrdí, že je jako Tom Hanks zamlada.

Foto: Isifa

Shia LaBeouf je miláčkem Stevena Spielberga, a to se rozhodně vyplatíFoto: Isifa

8. Muž mnoha tváří

Kouzlo devětadvacetiletého Emila Hirsche tkví především v jeho všestrannosti. Skvěle si poradil s komediální rolí ve filmu Sexbomba od vedle, ale zvládl i těžší kalibr v romantickém dramatu Příběh mého syna. A loni exceloval ve válečném snímku Na život a na smrt. Co víc by si mohl Hollywood přát?!

Foto: Isifa

Ani Emile Hirsch se ve světě filmu neztratí. Je totiž neskonale všestrannýFoto: Isifa

Tak co tomu říkáte? Vyrovnají se tihle mladíci stávajícím hereckým hvězdám?

Reklama

Související témata:
Mladíci

Načítám