Hlavní obsah

Krásní chlapi z reklamy: Kteří jsou sexy, a kteří otravní?

Foto: archiv

Od George Clooneyho bychom se nechaly pozvat na kávu bez váháníFoto: archiv

Reklama

Nepřepínejte při reklamách na jiný program. Někdy je v nich k vidění i pár zajímavých mužů, kteří by měli upoutat vaši pozornost. My jsme jich pro vás vybrali hned deset!

Článek

Tvůrci reklam se snaží vlichotit do vaší přízně tím, že reklamu obsadí známými tvářemi. Které dáte přednost vy?

Light zahradník

Pijte light, budete mít postavičku jako lusk. To je zřejmě vzkaz britského modela Andrewa Coopera, který se pro reklamu na light colu stal na chvíli vnadným zahradníkem. Bohužel ho zřejmě na našich obrazovkách neuvidíte, spot byl vyroben pro Velkou Británii.

Foto: isifa

Reklamu na light colu dělá tenhle plnokrevný chlapFoto: isifa

Eroticky laděný mrož

O muže pracujících na zahradě a na poli bez košile ale nepřijdete. Hned celá tlupa se jich promenáduje v reklamě na zmrzlinu Mrož. Zda se díky pohledu na jejich vyrýsovaná těla vrhly zákaznice na mrazáky s nanuky, to netušíme, ale pokus to byl věru pěkný.

Foto: archiv

Dostáváte při pohledu na ně chuť na jahody?Foto: archiv

Akční David

David Beckham nesmí v přehledu krasavců z reklam chybět. Klasicky to bylo pro firmu H, ale poprvé měl být v roli nikoli jen modela, ale dokonce akčního hrdiny – ovšem samozřejmě takového, který po ulicích běhá výhradně jen ve spodním prádle. Vše režíroval Guy Ritchie.

Foto: isifa

Že Davidem navrhované prádlo opravdu nikde netlačí, dokazuje i v akční reklaměFoto: isifa

Naturalistický Anthony

Britský herec Anthony Topham se toho nebál a v reklamě na sprchový gel Asan Shower předvedl velmi realisticky, co jím všechno může chlap řádně omýt. Docela by nás zajímalo, zda by se našel pro případnou českou verzi odvážný „dabér“.

Foto: archiv

Obyčejný chlap s neobyčejně vyvinutým smyslem pro očistu celého, ale opravdu celého tělaFoto: archiv

Svalovec Ryan

Ryan Steven Lochte je skvělý světový plavec s nádherně tvarovaným tělem. Není divu, že ho pro své reklamy využívají výrobci plavek, ale hlavním sponzorem je Gilette. Troufneme si tvrdit, že pěnou pokrytý obličej není to, co byste chtěly vidět hlavně, takže nabízíme jeho civilní fotku.

Foto: isifa

Myslely jste si, že při plavání není až tak na co koukat?Foto: isifa

Modrooký Vojta

Vojta Kotek se v průběhu své kariéry pořád točí kolem sněhu. Do povědomí se dostal jízdou na snowboardu a vyloženě legendou se pak stal díky reklamě T-Mobile, kde je hlavně na motorce a na lyžích. Jestli jste se utopily v jeho modrých očích a sháníte na něj číslo, volejte Zadara.

Foto: archiv

Kvůli jeho modrým očím by leckterá změnila i operátoraFoto: archiv

Podmanivý George

Je pravda, že je skvělou osobou do reklamy na Nespresso. Podívejte se na George Clooneyho dobře. Necítíte tu zemitou vůni právě upražené kávy? Je přesně tak sametový, drsný a současně sladký jako šálek dobré silné kávy s kostkou cukru – jen ochutnat.

Foto: archiv

Pan dokonalý – kdo by mu odolalFoto: archiv

Šarmantní Marek

Kdyby před pár lety někdo řekl, že bude Marek Vašut hlavní tváří přípravku Prostenal, asi by dostal pěstí ve tmě. Ovšem on stárne tak šarmantně a s důstojností, že se vyloženě hodí do reklam, kde je vyšší věk přínosem. Ať již jde o výběr vhodného vína nebo léku na potíže pánů v letech.

Foto: archiv

Marek klidně přiznává, že je v letech, kdy ani potence už není, co bývalaFoto: archiv

Bůh Cristiano

Cokoli bude propagovat Cristiano Ronaldo, bude se prodávat, na což vsadil i výrobce šamponu Clear. Budou to chtít kluci a muži, pro které je fotbalovým bohem – a budou se po tom pídit i jejich sestry, kamarádky a milenky, protože je krásný a prý roztomilý. Je v něm oheň rodné Madeiry i vášeň skandujících stadionů.

Foto: archiv

Cristiano umí čarovat s míčem i uhranout v reklaměFoto: archiv

Voňavý slizoun

Podívejte se na svého muže, teď na mě, znovu na něj a nyní zase na mě. Bohužel on není já… Bohudík to nejsi ty, chce se říci mnohým z nás. Bývalý hráč amerického fotbalu Isaiah Mustafa je jistě dobře rostlý – a možná i hezky voní jako Old Spice, ale máte ho brzy dost – ať na koni, na jachtě nebo v koupelně.

Foto: archiv

Na postavě pana „Oldspajse" je vidět minulost hráče amerického fotbaluFoto: archiv

Máte oblíbenou jinou reklamu? Napište nám.

Reklama

Načítám