Hlavní obsah

8 slavných mužů: Nejsou krásní, ale ženy z nich šílí

Foto: isifa

Zpěvák Seal vážně není žádný krasavec, přesto jeho kouzlo zafungovalo a podlehla mu nádherná topmodelkaFoto: isifa

Reklama

Nejsou to rozhodně žádní krasavci! Vlastně jsou docela oškliví. Jenže mají takový sex-appeal, že jim prostě nelze odolat. Jsou to hvězdy první kategorie a svět i ženy jim leží u nohou!

Článek

Jizvy, obří nos, málo vlasů a žádný pekáč buchet na břiše. Tihle muži jednoduše řečeno nejsou modelové, krasavci z plakátů. Přesto o nich v noci sní miliony žen. Mají totiž charisma, z něhož se zatočí hlava.

1. Úplně obyčejný chlápek

Za normálních okolností byste si ho na ulici nejspíš nevšimli. Vypadá jako něčí strýček, jednoduše starší chlápek od vedle. Jenže je to Jack Nicholson, úchvatný hollywoodský herec, z něhož prostě charisma doslova prýští. Proč by mu jinak ve filmu Čarodějky z Eastwicku podlehly takové krásky, jako je Cher, Susan Sarandon či Michelle Pfeiffer?! A koneckonců i kyselinou znetvořený Joker z Batmana je v jeho podání celkem sexy, nemyslíte?

Foto: archiv

Jack Nicholson vypadá jako úplně normální obyčejný chlapík, kterých na ulicích potkáte tisíce. Jenže má charisma, díky němuž je zatraceně sexyFoto: archiv

2. Sexy nosál

Má obrovský nos, na čele hluboké vrásky a možná až příliš velkou pusu. I přesto se stal Jean-Paul Belmondo hereckou legendou, a především idolem mnoha žen všech věkových kategorií. Tomuhle rozvernému vtipálkovi, nezodpovědnému floutkovi, sukničkáři a darebákovi jednoduše nelze odolat!

Foto: archiv

Lump, sukničkář, nezodpovědný floutek. To všechno sedí na Jean-Paula Belmonda. Jenže je to taky chlap, kterému ženy leží u nohouFoto: archiv

3. Neodolatelný pohled

Ani Malcolm McDowell není typickým hezounem. Jenže jakmile se na vás zadívá a propálí vás jeho pomněnkově modré oči, jste v koncích. Co na tom, že ve filmech ztvárňuje většinou zloduchy, psychopatické padouchy a záporáky všech kategorií?

Foto: archiv

Malcolm McDowell boduje svýma neskutečně modrýma očima a uhrančivým pohledemFoto: archiv

4. Drsný Danny

Je vlastně děsivý! Tvář mu hyzdí nespočet jizev a jeho pohled by mohl zabíjet. A když ne pohled, tak mačeta, která k němu díky filmu Machete a Machete zabíjí neodmyslitelně patří. Přesto má Danny Trejo v sobě něco, co z něj činí pekelně přitažlivého chlápka.

Foto: isifa

Je to potetovaný drsňák s obličejem plným jizev a temnou minulostí. I tak je ale Danny Trejo chlap, co by stál za hříchFoto: isifa

5. Malý velký muž

Je drobný, vlastně rachitický. Svaly byste na něm hledali těžko a o jeho obří puse není potřeba víc mluvit. Přesto slaví Mick Jagger, zpěvák a jeden ze zakladatelů legendární kapely Rolling Stones, u žen velké úspěchy. Má totiž elán, dech beroucí energii a umí to opravdu rozjet!

Foto: isifa

Mick Jagger nesplňuje snad jediné kritérium pohledného muže. Jenže má v sobě tolik energie a elánu, až to bere dechFoto: isifa

6. Není kuchař jako kuchař

Gordon Ramsey nemá uhrančivý pohled, spíš má taková malá nevýrazná očka. Tvář má plnou vrásek a jizev. A v žádném případě to není citlivá duše, ale pořádně ostrý chlápek, který nejde pro peprný výraz daleko. Přesto pokládá řada žen slavného kuchaře Gordona Ramsaye za sexy muže. A nejspíš právem, protože vařit fakt umí a chlap v kuchyni rozhodně není k zahození.

Foto: isifa

Co je na Gordonu Ramseyovi tak úchvatného? Dokáže být hodně ostrý, pro silná slova nejde daleko, má malá očka a tvář plnou jizviček. Možná do svých jídel přidává nějaké tajné afrodisiakum, protože nezájmem žen rozhodně netrpíFoto: isifa

7. Jde i o duši

Herec Nicolas Cage také nesplňuje předpoklady pro prvoplánového krasavce. Má až příliš vysoké čelo, hodně výrazné zuby, trochu menší oči. Jenže z něj vyzařuje cosi víc, nějaký tajemný X faktor, a ještě ke všemu umí být neuvěřitelně citlivý. To, co předvedl ve filmu Město andělů v roli anděla, který se stane kvůli lásce člověkem, prostě ženy vážně bere.

Foto: isifa

Nicolas Cage. Chlapík s až příliš vysokým čelem a zvláštním pohledem, kterého ale milují miliony žen na celém světěFoto: isifa

8. Charismatický zpěvák

Má mezeru mezi zuby a tvář plnou velkých jizev. Přesto zpěvákovi Sealovi padla k nohám nádherná topmodelka Heidi Klum, s níž žil v několikaletém manželství. To sice nakonec skončilo rozvodem, ale to nic nemění na tom, že zpěvák má ženám co nabídnout.

Foto: isifa

Seal ženy uchvacuje nejspíš nádherným hlasem a písněmi, co mají dušiFoto: isifa

Napadá vás další celebrita, z níž se vám tají dech, i když krásy mnoho nepobrala?

Reklama

Související témata:

Načítám