Hlavní obsah

9 šíleností, na které myslí, když chce oddálit vyvrcholení

Foto: thinkstock

Je váš partner v cíli, když chce on, nebo...?Foto: thinkstock

Reklama

Že je téma předčasné ejakulace jakožto krutý žert přírody pro muže choulostivé, není třeba podotýkat. Ani jeden z nich není hrdý na to, že je v cíli dřív, než sám chce. A tak přemlouvá svého válečníka, aby vydržel ještě pár vteřin… Víte ale čím? Myslí na stařenky, mrtvá zvířata i jiné muže!

Článek

Sexuální výdrž se dá prodloužit hrůznými myšlenkami, které muže od orgasmu odrazují. Které to jsou? Na co muži myslí, aby se udrželi v pohotovosti? Pánský server Mademan.com sestavil žebříček nejběžnějších a prý zaručených pánských fobií, které v boji proti předčasnému orgasmu pomůžou. Zde jsou:

1. Stará vrásčitá dáma s faldy

Pokožka dam starších ročníků se v žebříčku drží hodně vysoko. Jestli sama o sobě nepomáhá, má si muž vybavit i její ochlupení či co víc: jak ji holí tak dlouho, až bude vypadat jako buldok, doslova popsáno. Funguje to? „Vždycky, když mám problém, tak si říkám: stará, ošklivá, stará, ošklivá… Pokud partnerka spolupracuje a pár vteřin se nehýbe, tak to zabírá. Soulož ale končí v momentě, kdy si nedá pokoj a rajtuje na mně dál. To je pak představa nahé stoleté boubelky stejně k ničemu,“ podotýká čtenář s přezdívkou Mitchel.

2. Pojídání bahna

Už to na toho vašeho přichází? Dech se mu zrychluje, na penisu má naběhlé žíly a preventivně se přestal hýbat, aby náhodou nesprintoval do cíle? Mezitím, co na chvíli vyndá ven to svoje nářadí a zhluboka prodýchává situaci, zmiňte se mu, že dnes bude mít k večeři bahno. Podle pánského serveru je to jedna z myšlenek, na kterou jsou „masoví“ muži citliví. No fuj!

3. Utonutí

Pocit, že se nad vámi zavřela hladina vody a vy se nemůžete z hlubin dostat na povrch, není příjemný pro nikoho. Dostavuje se panika, chybí vzduch, člověk se snaží vyplavat na povrch. Br, otřesná vize! Pro muže toužící oddálit ejakulaci ale poměrně podstatná. I ona může být způsobem, jak vzrušení vrátit z osmičky na nulu.

4. Mrtvé zvíře

Ochránci zvířat se budou bouřit, penis asi taky… Populární zpátečkou blížícího se orgasmu je představa rozkládajícího se zvířete (třeba jelena u silnice) v době největších veder. Pakliže k tomu přidáte i detaily jako larvy a vnitřnosti, s orgasmem se fakt počítat nedá. Není divu.

5. Jehla v šourku

Podrobnější popis výkonu asi není třeba. „Jistě, je to hrozné, ale co má chlap dělat, když chce uspokojit svoji partnerku, která očekává solidní výkon? Nechce se ztrapnit, a tak proto dělá možné i nemožné. Pro mě je třeba píchnutí do šourku jedním z hrůzných trestů, které by se mi kdy mohly přihodit. Stačí si jen vybavit ten zákrok a stahuju ocásek mezi nohy,“ popisuje Karel a dodává, že u něj to zaručeně funguje.

6. Těhotenství

Když jde to tuhého, i hrozba těhotenství se hodí. Nechceš-li mít orgasmus, chlape, představ si svoji ženu s obrovským břichem, oteklýma nohama a aspoň třiceti kily navíc. Avšak pozor. Tohle může udělat víc, než jen oddálit konec. Pak se prý už taky nemusí postavit vůbec…

Foto: Thinkstock

Milostná souhra není zadarmo!Foto: Thinkstock

7. Neoblíbená učitelka

Tak to je taky způsob! Nikdy ho neměla ráda, vždycky si ho u tabule vychutnávala? O pár let později je muž nakonec rád, že se to stalo. Aspoň má antistimul. Přísná kantorka vyžadující sex i přes „žáčkovo“ odmítnutí může být to pravé.

8. Vykonávání potřeby

„Už mám natrénovaný pocit, že jako potřebuju na velkou a snažím se to zadržet. Když selžu, partnerka bude celá špinavá a smradlavá, což fakt není sexy. Kaviár bych zažít nikdy nechtěl,“ svěřuje se i Milan se svojí technikou oddalování. Tak hlavně když to zabírá, že?

9. Homosexuální hrátky

Pro mnoho heterosexuálních mužů je představa hromadných gay hrátek něco nepředstavitelného. Lehce se tedy může stát, že když ten váš na pár vteřin strne, myslí zrovna na soulož s mužem.

Chce to hlavně trpělivost!

V případě, že se myšlenky oddalující orgasmus používají moudře, je šance, že se soulož prodlouží. Vy pro ten samý cíl můžete udělat tohle: „Mějte na paměti, že muži, kteří trpí předčasnou ejakulací, se musí naučit především sexuální trpělivosti, a když celý postup uspěcháte, budete samy sobě házet klacky pod nohy a veškerá vaše snaha se mine účinkem,“ nechává se slyšet Paul Joannides, americký psychoanalytik a autor známého sexuálního průvodce Sex je umět, chtít a vědět.

Zmínit se mu ale o vibrátoru Lelo Tiani můžete. Ten jeho problém neprohloubí. Hlavně žerty stranou, vždyť předčasný orgasmus může potkat i vás (více zde)!

A co by od orgasmu odradilo vás?

Reklama

Související témata:

Načítám