Hlavní obsah

Akce: Naplnění bombičky CO2 zdarma! Kde?

Reklama

Rezignovali jste na balené vody a vyrábíte si limonádu sami doma? Tak poslouchejte. V prosinci naplníme 2000 z vás bombičku ZDARMA. Podrobné informace najdete v článku!

Článek

Ty zprávy přicházejí ze všech stran. Čím dál víc obyvatel České republiky opouští zastaralý koncept nákupu balené vody v supermarketu a přechází na domácí výrobu sody. Pijete čistou vodu z kohoutku nebo si život osladíte domácí limonádou vyrobenou z čerstvé vody a kvalitního sirupu.

Značka Limo Bar vstoupila v Česku do segmentu domácí výroby sody jako druhá, zato však přinesla řadu inovací. Její technologie FSS, BBT či Click učinily výrobu domácí sody rychlejší, příjemnější a efektivnější. Díky unikátní technologii Turbo značky Limo Bar vyrobí zákazníci z jediné bombičky CO2 až 135 litrů perlivé vody.

Vaši bombičku naplníme zdarma!

Nyní bourá Limo Bar hranice znovu. V prosinci 2013 naplníme 2000 z vás bombičku zdarma. Co pro to musíte udělat? Stačí navštívit stránku bombickaco2.cz, poslat registrační SMS za pouhé 3 Kč, vygenerovat a vytisknout voucher s jedinečným kódem a přinést společně s prázdnou bombičkou do kterékoli prodejny Okay Elektrospotřebiče.

Výměnou za vaši prázdnou bombičku a voucher vám obratem vydáme plnou bombičku Limo Bar. Pro zapojení do akce navštivte web bombickaco2.cz a registrujte se. Na této stránce najdete rovněž podrobné informace o bombičkách Limo Bar. Dozvíte se například, že každá bombička Limo Bar splňuje přísnou certifikaci TÜV a vyhovuje evropské směrnici 2010/35EU.

Za prázdnou bombičku plná zdarma? Ano!

Ukážeme vám, že bombičky Limo Bar jsou plně kompatibilní s konkurenčními výrobníky a že každé naplnění doprovází certifikát bezpečnosti. Vše důležité se dozvíte na webu www.bombickaco2.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám