Hlavní obsah

Ani s velikostí 46 nemusíte rezignovat na módu!

Foto: Jakub Jurdič

I boubelkám to může slušet. Přesvědčíme vás o tom!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste přesvědčené, že si s vašimi kily navíc nemůžete dovolit víc než pytlovité oblečení v černém provedení? Dokážeme vám, že ani s větší velikostí nemusíte rezignovat na módu a trendy!

Článek

Nebudeme vám tvrdit, že je to brnkačka. Počet značek, nabízejících větší velikosti, sice stále roste, přesto jsou ale majitelky větších konfekčních velikostí ve značné nevýhodě. Kromě slabší nabídky je tu také další věc – zatímco štíhlým slečnám padne většina věcí, sháňka po lichotivých střizích ve velikosti XXL připomíná pověstné hledání jehly v kupce sena. Ano, sehnat stylové oblečení ve větších velikostech je fuška, ale výsledek stojí za to.

Nevzdejte se proto po prvních kalhotách, které nedopnete, a pátrejte! Inspirovat se můžete modely ve velikosti 46, které si vyzkoušela čtenářka Jana.

Sukně s krajkou

Chystáte se na večírek? Nebojte se vyzbrojit sukní v délce těsně nad kolena s krajkou. Ta díky krémové podšívce krásně vynikne a ozvláštní váš model. Vršek volte s širšími ramínky – stylistka vybrala top s peplum volánem. Nevynechávejte podpatky, alespoň ty nižší. Krásně vám protáhnou nohy.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (F&F, 649 Kč), top (F&F, 599 Kč), punčocháče (Lindex, 299 Kč), umělý kožíšek (najdete ho ve fotogalerii – Marks & Spencer, 1699 Kč), boty (Humanic, 2199 Kč), náušnice (čtenářky vlastní), náramek (Lindex, 249 Kč), psaníčko (Aldo, 1099 Kč), náhrdelník (u fotky s kožíškem ve fotogalerii – Lindex, 799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Černobílá klasika

Základem každého šatníku by měly být perfektně padnoucí kalhoty a košile. To, že máte silnější postavu, ještě neznamená, že byste měly dávat přednost plandavým oblečkům. Kalhoty by neměly být nelichotivě upnuté, ale zároveň ani volné. Ty, které si vyzkoušela Jana, se směrem dolů lehce zužují. Volnější košili můžete klidně zastrčit do kalhot a jen lehce povytáhnout.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: košile (Marks & Spencer, 1199 Kč), kalhoty (Marks & Spencer, 849 Kč), náhrdelník (F&F, 229 Kč), kabát (Marks & Spencer, 3299 Kč), boty (Guess by Marciano, 6550 Kč), prsten (F&F, 99 Kč), náušnice (F&F, 69 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Šaty nejen na večer

Šaty si nemusíte schovávat jen na večerní akce, ty s dlouhými rukávy unosíte i přes den, a navíc v nich nebudete mrznout. Zatímco na večer můžete sáhnout po vyšších podpatcích, na denní nošení zůstaňte více při zemi (doslova :-)) a volte kotníčkové boty nebo kozačky s nižším podpatkem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 1199 Kč), punčocháče (Lindex, 249 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), náramek (Lindex, 199 Kč/kus)Foto: Jakub Jurdič

Ležérně

Pohodovou variantou je i kombinace užších zelených kalhot, volnějšího tmavě fialového topu a rozpínacího svetříku. Chcete-li váš model ozvláštnit, dodejte mu další barevný prvek – třeba v podobě hořčicových lodiček.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (F&F, 599 Kč), top (Marks & Spencer, 499 Kč), svetřík (F&F, 649 Kč), náhrdelník (Mohito, 199 Kč), prsten (Lindex, 129 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Nebojte se barev!

Přestože černá krásně kamufluje, neznamená to, že byste měly vyškrtnout veškeré barvy ze svého šatníku. Jana si vyzkoušela zářivě modré šaty, které stylistka doplnila kontrastními červenými botami s páskem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (F&F, 799 Kč), boty (Marks & Spencer, 899 Kč), náhrdelník (Mohito, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Ve kterém modelu se vám Jana líbí nejvíce? Napište nám!

Styling: Iva Pražáková

Vizáž: Ilona Rubešová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Děkujeme hotelu Kempinski (Hybernská 12, Praha) za poskytnutí prostoru k focení!

Reklama

Načítám