Hlavní obsah

Aréna mužů: Kdy je žena pro chlapy až moc umělá?

2promenazensky

Reklama

Aktualizováno

Jsou ženy krásné tak, jak je příroda stvořila, nebo muži občas uvítají nějaké to umělé vylepšení? Nalepené řasy, vyplněné rty anebo silikonová prsa – co si o nich pánové myslí? Víme to!

Článek

Co si chlapi myslí o umělém vylepšování žen? Je lepší žena přirozená, nebo nějakou nějakou tu úpravu klidně tolerují? Zeptali jsme se jich v nové Aréně mužů!

Míra Hejda (30 let), moderátor: „Přijde mi, že je to ženský životabudič. Potěšení, které chlap nemá ani šanci pochopit. Osobně jsem ale názoru, že pokud to žena podstupuje pouze pro potěšení nebo doladění své dokonalosti, je to k dobru. Jinak tady platí dvojnásob, že všeho moc škodí. Přefouklé rty a jiné extrémy jsou pro mě nepochopitelné. Holky, neblbněte :o).“

Jaroslav Vydržel (41 let), feng šuej praktik a astrolog tradiční čínské astrologie:„Nevím jak u ostatních, ale u mne umělé vychytávky žen, tedy úpravy zevnějšku, jako jsou umělé řasy, vlasy, nehty většinou vyvolávají spíš rozpaky, a to hned ze dvou důvodů. Prvním je, že málokterá žena má šikovnou a schopnou kosmetičku a po úpravách vypadá opravdu dobře. Většina jich bohužel těmito úpravami utrpí a je to znát.

Druhým důvodem je, že čím více úprav si žena provádí, čím více se mění oproti své přirozenosti, tím větší je vlastně její míra nespokojenosti se sebou. Spokojený a šťastný člověk nemá potřebu sám sebe měnit a přizpůsobovat módním trendům a představám ostatních. Takže by se dalo s trochou nadsázky říct, že žena, která svůj zevnějšek přehnaně upravuje, je vnitřně nespokojená a nešťastná. A takové ženy je mi spíš líto, než že bych měl chuť trávit svůj čas v její přítomnosti."

Kazma (28 let), moderátor:„Pokud se jedná o umělé vlasy, nehty, řasy, prsa a podobně, tak si myslím, že je to v pohodě a v přijatelných mezích. Nesnesl bych třeba umělou ruku nebo nohu. To už jsou vychytávky, které mi obecně přijdou přehnané."

Aleš Kalina (47 let), kouč partnerských vztahů:„Pokud žena nepůsobí výstředně, nevadí mi to. Umělé nehty mohou být příjemným doplňkem, ale je pravda, že mám radši ty přírodní a hezky udržované. Prodlužované vlasy mohou udělat svoji práci, ale často to bývá zbytečný luxus. Doporučuji ženám, aby předně byly samy sebou a utvářely si vnitřní krásu, byly laskavé, bez stresu, bez hněvu a jedu. Pak teprve začít pracovat na zevnějšku. Často je to žel naopak."

Jakub Kořínek (24 let), podnikatel a blogger: „Fuj. Je to manipulace, jako když muž přijede v drahém autě, které není jeho, vypráví, kde všude byl, koho všeho zná a od čeho má klíče. A jsou to jenom pohádky. Co udělá žena, když to potom zjistí?

Osobně mě umělé věci na ženách odpuzují, ale na druhé straně to chápu. Ten obrovský tlak na krásu a nekonečné posouvání hranic dokonalosti tak, aby nešla v realitě dosáhnout. Tak proč si trochu nevypomoci, aby všechny vypadaly jako ty „dokonalé“ celebrity a modelky, které jsou samozřejmě úplně stejně umělé? Je a bude to dokonalý byznys, dokud si ženy neuvědomí, že přitažlivost tkví v úplně něčem jiném."

A jak to vidíte vy? Zapojte se do diskuse pod článkem!

Reklama

Načítám