Hlavní obsah

Bára Štěpánová plánuje svatbu

Foto: Tomáš Padevět

Touží Bára Štěpánová po miminku?Foto: Tomáš Padevět

Reklama

Cestou za Bárou Štěpánovou jsem ve vedlejší vesnici zapadl autem do bahna a přijel tím pádem pozdě a ve shonu. Ovšem Bára byla jako sluníčko a okamžitě zavládla pohoda u hořícího krbu.

Článek

Bydlíte v takovém zvláštním a relativně velkém domě. Co tě sem s Mirkem přivedlo?

To je docela dlouhá historie. Když jsem Míru před čtrnácti lety poznala, tak jsem byla vdaná a měla malou dceru. Tedy celkem složitá situace. Byla jsem do Mirka zamilovaná, ale zároveň měla rodinné zázemí a bála se vstoupit do úplné nejistoty. No a tak jsem, přiznávám, trochu kalkulovala a kladla si požadavky. A jeden z nich byl - až budeme mít kde bydlet, tak řeknu ano! Později se naskytla možnost koupit tenhle dům. Jenže já bydlela v té době v Praze u Karlova mostu a představa, že budu najednou někde na vsi u Okoře, mě docela děsila.

Nakonec ses ale nechala přesvědčit...

Dá se říct, že mě Mahulena Bočanová a Jirka Krampol ukecali, protože bydlí v tomhle kraji a řikali: „Neblázni, vždyť je to kousek!" Měli pravdu, jsme tu už deset let... Ještě taková historka k tomuhle domu. Když jsme se už domluvili na koupi, tak pán, který tu bydlel s paní, v nějakém rozpoložení mysli dům podpálil. Takže nám ušetřil práci se strhnutím staré střechy a ušetřil i peníze, neb samozřejmě cena za spáleniště byla o dost nižší! (smích)

Baví tě práce okolo domu?

My jsme pět let ten vyhořelej dům dávali dohromady! V té době jsme bydleli v malinkém domečku, který stojí vedle a sloužil jako garáž a sklep. Přebudovali jsme si to na krbový pokoj, kuchyň a pokojík. Já totiž nesnáším provizoria a potřebuju se tam cítít hezky, i když je to jen na chvíli! Teď tu máme zahradu, psy, Míra své andulky a je skvělý, že ho baví i ta práce na zahradě.

Foto: Tomáš Padevět

Bárá s Mirkem a jejich štěňátkemFoto: Tomáš Padevět

Koukám, že psi tu mají ráj...

To je pravda, oba milujeme psy. Nedávno nám zemřela fenka vlčáka Elsa, kterou jsme měli ještě od paní, která nám dům prodávala. To bylo smutný. Míra k ní měl velkej vztah, a tak jsme si teď přivezli štěně vlčáka, protože k tomuhle domu prostě vlčák patří!

Mirek mi prozradil, že už rok máš v oblibě jógu?

Jezdím pravidelně dvakrát týdně cvičit a cítím se ve větší pohodě a tělo je mnohem ohebnější. Ovšem nesmí mě do toho někdo nutit! To nesnáším! Nepropadla jsem tomu až tolik, že bych hned každému podsouvala knihy s jógou. Sama si to postupně objevuju.

Máte s Mirkem letitý fungující vztah, neuvažujete tudíž o svatbě? Já se dokonce na internetu dočetl, že jste se už vzali!

No tak to je právě nesmysl, který vzniká v tom množství informací! Nevzali jsme se, ale máme už plán a termín svatby. Rozhodně bude svatba velká a konat se bude v červenci příštího roku. Za svědka mi půjde kamarádka z golfu a Mirkovi herec Marián Labuda. Obřad bude v Praze a následně, jak si Míra vymyslel, na Okoři music wedding festival s kapelama, ve kterých Míra hrál. Zmíním například Milana Svobodu, Ivana Hlase, Matěje Rupperta, Romana Dragouna, Romana Holýho... Hostů máme v této chvíli čtyři sta!

Reklama

Související témata:

Načítám