Hlavní obsah

Bezbolestná liposukce: Co to je?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak je, nebo není? Je bezbolestná, a je to vůbec liposukce? Budete zírat, jak to je (nebo není?) doopravdy!

Článek

Bezbolestná liposukce není liposukce!

Senzace, bezbolestná liposukce není liposukce, protože liposukce může být jenom invazivní. Je to vlastně lipolýza (odbourávání tukových buněk). Obě se vypořádávají s problémovými partiemi, jenom odborně trochu jiným způsobem.

Klam a podvod?

Celá „podlost“ spočívá ve slově liposukce. Slůvko, kterým se ilustruje cíl, nikoli postup, mnozí zazlívají. Jestli vás zajímá, zda oprávněně, nebo ne, zkuste si v Seznamu vyhledat liposukci. Na první stránce výsledků najdete jedinou invazivní metodu liposukce. Neznamená to snad, že „klasickou“ liposukci potkal stejný osud jako„klasické“ lyže? Zakážeme teď i carvingové „lyže“?

Zakážeme carvingové lyže?

Takže funguje ta bezbolestná liposukce?

Tato označení zatím nikdo nezpochybnil. Pokud byla bezbolestná liposukce označena za klam, tak pouze kvůli názvu, nikoli z důvodu nepodloženosti. Známý Doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., k tomu říká: „Laserová liposukce, lymfodrenáž – ideálně ruční, ale i přístrojová – nebo modelační ultrazvuky mohou být dobrým pomocníkem na cestě k pěkné postavě, pokud však ruku v ruce s ošetřeními také hubnete.“ (Marie Claire, 2011). Samozřejmě že je skutečně odborný výzkum publikovaný, a tak není problém dohledat o kavitaci relevantní výzkumy . Server pubmed.gov jich nabízí 4720, snad si vyberete.

Funguje to na jedničku!

Vážně?

Ano, důkazem toho nechť je i skutečnost, že pod názvem „Neinvazivní liposukce – ultrazvuková kavitace“ nabízí bezbolestnou liposukci i největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie v Evropě, Asklepion.

A jak je to s tou dutinou břišní?

U lidí je docela normální, že největším orgánem dutiny břišní jsou játra. Přesně ta játra, která zpracovávají tuk uvolněný z vašich problémových partií. Pokud trpíte některou z kontraindikací, bezbolestná liposukce pro vás bohužel není vhodné řešení (hrozily by zdravotní následky).

Použitý citát z Marie Claire. (2011). BEZBOLESTNÁ LIPOSUKCE? Získáno 2011, z marieclaire.cz: http://www.marieclaire.cz/krasa/bezbolestna-liposukce-7075.aspx Asklepion Gold dostupný na http://www.asklepion.cz/akce/aktualni-akce/zdravy-boj-s-tuky.html

Proč kavitaci podstoupit právě u nás v Slim?

  • pouze nové přístroje té nejvyšší řady (VACaVITE™ Prestige, 2009 a 2010),
  • soukromí, nepřesouváme z místnosti do místnosti ani nemáme plenty,
  • nejúčinnější přístroje na trhu (jestli vyrobí lepší, určitě je u nás najdete),
  • příznivý poměr ceny k výkonu,
  • zkušený a příjemný personál,
  • atraktivní prostory v srdci Prahy, Brna, Českých Budějovic a již také Plzně.

Reklama

Související témata:

Načítám