Hlavní obsah

Bílá denimu sluší! Pořídíte si šortky, áčkovou sukni nebo kalhoty s laclem?

Foto: Mona Martinů

Milujete denim? Zařaďte do šatníku i jeho bílou variantuFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představovat vás nebudeme. Je nám jasné, že s džínovinou už jste všechny přátelství navázaly. Denim ale není vždy jen modré barvy. Až uvidíte, jak skvěle vypadá v bílé, odpustíte mu i náročnější údržbu.

Článek

Přestože je bílá nejčastěji přirovnávána k barvě čerstvě napadaného sněhu, většina lidí si ji pro její čistotu a svěžest spojuje právě s létem. A denim? Bez toho neudělá většina populace ani ránu. Co se stane, když se tyto dva prvky spojí?

Ve zkratce

Založily jste ve svém šatníku sbírku šortek? Pak jen těžko odoláte těm z bílého denimu! Pozor, pokud se nasoukáte do krátkých šortek, nahoře spíše přidávejte, než ubírejte. Náš tip? Pořiďte si lehoučký kimonový svršek v prodloužené délce, a co se týče bot, držte se raději při zemi. Podpatky si nechte na jindy.

Foto: Mona Martinů

Na foto: šortky (Guess, 2590 Kč), tílko (Topshop, 599 Kč), kimono (Van Graaf, 1299 Kč), náhrdelník (Dyrberg/Kern, 6149 Kč), prsten (Ti Sento, 1699 Kč), boty (Office Shoes, 990 Kč)Foto: Mona Martinů

Foto: archiv firem

Dlouhý náhrdelník osvěží topFoto: archiv firem

Zavzpomínejte na staré časy

Propínací sukně, které svým tvarem kopírují písmeno A, byly vysoce populární v sedmdesátých letech. A protože se právě k této éře návrháři vracejí, natrefíte v obchodech na spoustu knoflíčkových sukní. Pokud si budete chtít jednu takovou pořídit, připravte se na zásadní volbu – půjdete do rafinované midi délky, nebo krátké klasiky?

Foto: Mona Martinů

Na foto: sukně (Marks & Spencer, 999 Kč), top (F&F, 399 Kč), boty (Baťa, 1499 Kč), náramek (COS, 700 Kč)Foto: Mona Martinů

Okopírováno od pánů

Ležérní boyfriend džíny připomínají model, který je typický pro naše mužské protějšky. A proto si zaslouží trochu pozvednout pomocí podpatků. Jasně, fungovat to bude i s plackami, vysoké boty ale přidají boyfriendům na atraktivitě. A vám samozřejmě jakbysmet.

Foto: Mona Martinů

Na foto: kožená vesta (F&F, 1099 Kč), džíny (Answear, Silvian Heach, 1599 Kč), kabelka (Topshop, 1299 Kč), hodinky (Dyrberg/Kern, 6699 Kč), náramek (Ti Sento, 5599 Kč), boty (Office Shoes, 590 Kč)Foto: Mona Martinů

Denimový evergreen

Džínová bunda patří mezi stálice, v jejichž společnosti se můžete pohybovat celý život. A my vám slibujeme, že se tento kousek ani v dohledné době nepřestane nosit. Kombinace se sukní do pasu stojí za zkoušku!

Foto: Mona Martinů

Na foto: tílko (Topshop, 599 Kč), džínová bunda (F&F, 669 Kč), sukně (Guess, 2620 Kč), kabelka (Van Graaf, 2599 Kč), prsten (Dyrberg/Kern, 5049 Kč), boty (Topshop, 999 Kč)Foto: Mona Martinů

Módním hitem sezony se stávají…

…kalhoty s laclem! Comeback jim rozhodně vyšel. Než namítnete, že jde o trend, který je vhodný maximálně pro náctileté, pozorně si prohlédněte následující sestavu. Krajkový top se spadlými rameny lacláčům doslova svědčí, stejně jako boty na podpatku, které dodají na ženskosti.

Foto: Mona Martinů

Na foto: džíny s laclem (Zara, 599 Kč), top (Lindex, 999 Kč), boty (Office Shoes, 490 Kč)Foto: Mona Martinů

Foto: archiv firem

Lodičky zdaleka nevyužijete jen k džínám s laclemFoto: archiv firem

Co vy a bílý denim? Nosíte ho? Napište nám!

Reklama

Načítám