Hlavní obsah

Blanka v akci: Vyzkoušela hubnutí tlakem a teplem

Foto: Petr Makovička

Půlhodinka na pásu i v krabici uteče raz dvaFoto: Petr Makovička

Reklama

Nemáte čas trávit hodiny v tělocvičnách, ale zhubnout vážně potřebujete? Rychlé řešení se jmenuje vacushape či nově vacufit. Krabice, v níž stačí chodit 30 minut na pohyblivém pásu a kila vám poletí dolů. Tedy prý… S naší kamerou jsme se vypravili zjistit, jestli to opravdu tak je!

Článek

Jakmile někdo slibuje za krátkou dobu zázraky, nevěřím. Ta kila navíc, co na sobě jednoho dne objevíme, se na nás také neulebedila za noc. Logické mi tedy přijde, že jak dlouho jsem nabývala, tak dlouho musím i pozbývat… V tom je spravedlnost. Proto když jsem na slevových portálech našla mnoho kuponů v duchu „zakrátko rychle ve vacushape", byla jsem zvědavá. I proto jsme vyrazili zjistit, co je na tom pravdy. Vzali jsme kameru, já cvičební oblečení a vypravili jsme ,hubnout do krabice'. Koukněte se i vy!

Vacushape: Jak to funguje?

„Princip cvičení spočívá v tom, že chodíte na pásu. Což není nic neobvyklého, ale vy jste od pasu dolů zavřená v zařízení, kde je buď podtlak (vacushape), či teplo 60 stupňů a infračervené paprsky (vacufit),“ vysvětluje wellness odbornice a majitelka kliniky Petra Řehořková. „Oboje dvoje podporuje výrazně lymfatický systém a pomáhá ve snaze zhubnout.“

Tip redakce: Dáváte přednost venkovnímu hubnutí? Pak neváhejte a vydejte se do nejbližšího lanového centra. Na to, jak to tam zvládla naše redaktorka Blanka, se podívejte sem.

Náš závěr? Dobrá zpráva je, že vám skutečně stačí cvičit místo dlouhých hodin pouhou půlhodinku. Díky speciálním podmínkám k hubnutí dochází ihned. Špatnou zprávou je, že byste měli chodit pravidelně, nejlépe vícekrát týdně.

Reklama

Související témata:

Načítám