Hlavní obsah

Buďte sexy (nejen) na Valentýna!

Foto: Chantelle

Překvapte svého miláčka sexy prádlemFoto: Chantelle

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se s vaším miláčkem oslavit svátek všech zamilovaných? Převeďte do praxe rčení „Na svatého Valentýna jenom já, a žádná jiná“ a oblékněte se do svůdných šatiček, díky kterým z vás ani na vteřinu nespustí oči. Že zůstáváte doma? Ani tak se nemusíte o romantický večer ochudit. Vyzbrojte se sexy prádlem a oslava může začít.

Článek

Zná vás váš partner jen v džínech a triku? O to větší důvod se v tento den lásky obléknout do něčeho něžnějšího. Vyrážíte-li na romantickou večeři, sáhněte po oblíbené sukýnce nebo krásných šatech. Máte-li odvahu, jděte do srdcové červené! Ta navíc lichotí většině žen.

Ve kterých budete za hvězdu?

Střih šatů potom vybírejte podle typu své postavy. Na to, jaké padnou zrovna vám, jsme se zeptali stylistky Jany Letkové.

Máte…

  • chlapeckou postavu? Slušet vám budou šaty s nabíráním, volánky, potisky nebo zdůrazněnými rameny. Zkrátka všechny, které vám někde trochu přidají a křivky vytvoří alespoň opticky.
  • typicky slovanskou postavu? Postavě ve tvaru přesýpacích hodin s výraznými boky sluší šikmé střihy nebo šaty s přestřihem v pase, třeba takové, které mají vršek barevně odlišený. Pozor si dejte na volné, pytlovité tvary.
  • plnější postavu? Vybírejte šaty ze splývavých materiálů, které nebudou zbytečně obepínat. Opatrná buďte se vzory, jako jsou puntíky nebo kytičky.
  • menší postavu? Sledujte, kam sahá dolní lem vašich šatů, případně i sukně. Ideální délkou je pro vás buď hodně krátká, nebo naopak ta do půli lýtek.

Na foto zleva: 3Suisses, Mango, Halens

Na foto zleva: H, Topshop, Topshop

Na foto zleva: Mango, Orsay, Zara

Na foto zleva: H, Topshop, Topshop

Srdíčkové obutí

Šaty máte vybrané, ale co k nim? Nemůžeme vás neupozornit na roztomilé, téměř ikonické střevíčky se srdíčkem od značky Melissa, pro kterou je navrhuje samotná Vivienne Westwood. Ty přitom nemusíte nosit jen k šatům, skvěle vám poslouží jako valentýnský „doplněk“ pro případ, že vyrazíte ven v klasických kalhotách a košili.

Hrajte červenými barvami

Milovnice tohoto svátku se nejčastěji oblékají do červené nebo růžové. Pokud se zrovna v těchto barvách nevyžíváte, volte v těchto tónech jen doplňky (krásná čelenka vám dodá šmrnc a stojí pár korun) nebo vsaďte na barvy úplně jiné. Jediné, čeho bychom se vyvarovali, jsou ty tmavé. Nejdete přece na pohřeb, ale slavit vaši lásku!

Na foto: lak OPI odstín My Chihuahua, boty Melissa, rtěnka MAC odstín Russian Red

>

Na foto zleva: Marks, Agent Provocateur

Prádlo to jistí!

Znáte, občas bohužel pravdivé, pořekadlo „nahoře huj, dole…fuj?“ Oprané neforemné prádlo zazdí každou vaši snahu. A v tento den to bude platit dvojnásob. Nám se zalíbily ultra sexy modely od značky Agent Provocateur. Pokud nemáte na tuto dražší značku finance, vyrazte do obchodů F, kde mají nově kolekci připomínající „agentovský“ styl. Prádlem překvapte i v případě, že váš přítel oslavu Valentýna zavrhuje. Vsadíme se, že poté, co ho svedete v titěrném prádle, bude příští rok netrpělivě odpočítávat dny do jeho nově nejoblíbenějšího svátku.

Ať už budete na Valentýna oblečená v čemkoli, užijte si ho! Láska by se neměla vyjadřovat jen v jeden den v roce, ale proč nevyužít záminky k romantickému večeru, kdy si uděláte čas jeden pro druhého?

Reklama

Související témata:

Načítám