Hlavní obsah

Byla jsem stíhačka. Reakce Markéty!

Foto: shutterstock.com

Vaše reakce Markétu potěšilyFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěla jsem vám velice poděkovat za zveřejnění mého článku. Nečekala jsem tolik reakcí plných podpory:-). Jsem za ně velice vděčná. Moc mi to pomohlo.

Článek

Šlo o to, že jsem se jednou podívala do přítelova mobilu, protože se mi poslední dobou zdál nějaký přešlý. Doufala jsem ale, že tam nic nenajdu. Nejhorší bylo, že jsem ty smsky našla den před naším ročním výročím. Nechtěla jsem se smířit s tím, že si dokáže psát s jinými. Nejsem sice žádný svatoušek, ale abych si s někým psala, že se s ním chci milovat, a můj přítel spal vedle mě, je už vážně moc. Asi máte pravdu, že byl nevyspělý a mamánek, jak některé z vás uvedly. Je fakt, že maminka pro něj znamenala hodně.

Jinak s jeho novou přítelkyní jsou asi šťastní, ona je sice na mě vysazená, už pohledem mě probodává, vyptává se na mě atd. Nevím, čeho se bojí nebo proč to dělá. Nechci jim kazit štěstí, ale přála bych jí, aby časem také poznala, jaký opravdu je. A že to s holkama umí. Včera jsem ho viděla, myslela jsem si, že už to nebude tak žhavé jako dřív, ale bohužel opak je pravdou.

Ale děkuju za vaše rady:-) Začala jsem sportovat, jezdit s kamarády na diskotéky, změnila barvu vlasů a styl oblékání. Teď se o mě nikdo nesnaží, nikoho zřejmě nepřitahuju. Když píšu tento článek, ukáplo mi pár slz, ale už ne celý oceán jako minule.

Chtěla bych moc poděkovat všem, které mi poskytly radu a chtěly mi pomoci. Celé redakci přeji nádherné svátky.

Přečtěte si začátek Markétina příběhu Byla jsem stíhačka, teď jsem sama!

Reklama

Související témata:

Načítám