Hlavní obsah

Bytový dům V Zahrádkách, Praha 3-Jarov

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skandinávská stavební a developerská společnost, která za dobu svého působení postavila téměř 7000 nových domovů, loni v květnu zahájila prodej nového bytového domu „V Zahrádkách“.

Článek

V čtyřpodlažní budově s pátým ustupujícím podlažím je celkem 107 bytů ve velikostech od 1+kk o rozloze 31 m2, s terasou 5 m2 a předzahrádkou 7 m2 až po velkorysé 4+kk o rozloze 105 m2 a 27 m2 velkou terasou. Téměř tři čtvrtiny nabízených bytů jsou ve velikostech 2+kk a 3+kk.

Terasy či předzahrádky u všech bytů, bezpečnostní řešení v přízemních bytech

Všechny byty v přízemním podlaží projektu mají terasu či předzahrádku, součástí všech ostatních jsou balkony či lodžie, v ustupujících patrech terasy. Protože Skanska dbá na bezpečnost v domácnosti, všechna okna a balkonové dveře v přízemí projektu jsou zajištěna bezpečnostním sklem a uzamykatelnou kličkou zabraňující vloupání.

Při včasné koupi nového domova mají klienti možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Vybírat si mohou hned z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně. Neváhejte, stavba byla již zahájena.

Vnitroblok a předzahrádky projektu V Zahrádkách

Podzemní parkovací stání a myčka na kola, kočárky a psy

Dvě podzemní podlaží domu nabídnou také dostatek parkovacích stání. Ke každému bytu lze dokoupit sklep velikosti 2–7 m2, mnohé sklepy jsou přístupné přímo z parkovacího místa.

Cyklisté, rodiny s malými dětmi a majitelé psů jistě ocení sprchu pro mytí kol, kočárků či zablácených psích miláčků v suterénu bytového domu.

Standardní vybavení projektu V Zahrádkách

Nízkoenergetický standard

Důkladné zateplení obálky budovy a kvalitní okna zajistí bytovému domu V Zahrádkách nízkoenergetický standard s průkazem energetické náročnosti budovy B – úsporná.

Více informací o projektu najdete na stránkách www.skanska.cz/reality.

Reklama

Související témata:

Načítám