Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pomazánku ze strouhaného výraznějšího sýru a kysané smetany jsme ochutili křenem. Zkuste to také tak!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 200 g čedaru
    7
  • 1 kelímek zakysané smetany
    7
  • 1 lžíce křenu
  • 1 hrst listové petržele
  • 20 ml bílého suchého vína
    12
  • 1 špetka soli
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Do misky dejte hrubě nastrouhaný sýr, smetanu a jemně nastrouhaný křen. Vše osolte, přidejte bílé víno a promíchejte. Ozdobte listy petržele.

Načítám