Hlavní obsah

Celebrity ve znamení Vah: Co spojuje tyto známé osobnosti?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý, kdo se narodil mezi 23. zářím a 23. říjnem, má v horoskopu Slunce ve znamení Vah. Které celebrity se narodily právě v tomto znamení?

Článek

Znamení Vah vládne planeta Venuše a živel vzduch. Nejdůležitějšími aspekty jejich života jsou vztahy a potřeba komunikace. Potřebují pro svůj život další lidi a nejlépe se cítí uprostřed kruhu přátel a rodiny, ta je pro něj zcela zásadní. Váhy jsou znamení harmonie, silného estetického cítění a laskavosti. Mívají umělecké sklony a touží po slávě. Víte, které známé osobnosti se narodily právě v tomto znamení a jak se to v jejich povaze projevuje?

Monika Absolonová (27. 9.)

Česká zpěvačka, herečka a moderátorka je poměrně typickou Váhou – jedná se o velmi umělecky založenou osobnost, která se projevuje ve vícero uměleckých oborech. Kromě toho je, jako většina Vah, velmi komunikativní a aktivní na sociálních sítích. Zájem o estetiku a módu je zřejmý z jejího stylu oblékání a orientace v trendech. Kromě toho, jako typická Váha tíhne k vytváření harmonického a fungujícího rodinného hnízda, které je pro ni ohromně důležité.

Foto: Profimedia.cz

Monika Absolonová (41) se chystá být letos podruhé matkou, prvním dítětem je tříletý TadeášFoto: Profimedia.cz

Veronika Žilková (16. 10.)

Také Veronika Žilková, manželka herce a politika Martina Stropnického, se narodila ve znamení Vah, a je to na jejím životě znát. V médiích často mluví o své hluboké oddanosti k celé své široké rodině, od více než devadesátileté maminky, až po nejmladší potomky dcery Agáty. Její vztah s partnerem se mezi českými celebritami rozhodně řadí mezi ty pevnější, což také způsobuje její sluneční znamení – Váhy nesnášejí konflikty a nejčastěji se jim vyhýbají prostřednictvím nejrůznějších diplomatických řešení.

Foto: Profimedia.cz

Veronika Žilková (56) je svou péčí o širokou rodinu pověstnáFoto: Profimedia.cz

Ryan Reynolds (23. 10.)

Herec Ryan Reynolds se narodil na pomezí dvou znamení, Vah a Štíra, což znamená, že se v jeho povaze snoubí charakteristiky obou z nich. Sváří se v něm tedy silná touha po svobodě a nezávislosti, která je pro Štíry typická, a na druhou stranu tendence navazovat dlouhotrvající a stabilní vztahy, což zase perfektně umí Váhy. Zdá se, že znamení Vah ve slavném herci převažuje, se svými protějšky většinou vydrží poměrně dlouhou dobu, po několikaletém vztahu se Scarlett Johansson je teď plně oddaný nové partnerce Blake Lively.

Foto: Profimedia.cz

V Raynu Reynoldsovi (41) se sváří Váha se Štírem. Jde o boj mezi láskou ke svobodě a touhou po dlouhodobém vztahuFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (27. 9.)

Herečce Gwyneth Paltrow hvězdy přiřkly rozvážnou a přemýšlivou povahu, málokdy se žene do věcí po hlavě, bez toho, aby si vše pořádně rozmyslela. Známá je i pro svou laskavost a nekonfliktnost, které jsou pro Váhy typické – i když se v médiích řešily například její rozchody, vždy probíhaly poměrně klidně a bez velkých scén, Váhy se totiž konfliktům raději vyhnou. Herečka si také velmi váží svého klidu a soukromí, každodenní chvíle pro sebe samu jsou pro každou Váhu klíčové.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (45) je známá pro svou laskavou a rozvážnou povahu, tak typickou pro VáhyFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (12. 10.)

Také Hugh Jackman, známý třeba svou rolí „komiksového“ Wolverina, se narodil ve znamení Vah. To mu do vínku dává velké sklony k filantropii a altruismu – jeho jméno pravidelně zaznívá ve spojení s charitativními akcemi, a v New Yorku založil už dvě kavárny Laughing Man Coffee, jejichž kompletní výdělky putují na dobrou věc. Jeho nesporný herecký talent rozhodně také vyplývá z obrovské kreativity, kterou přináší znamení Vah svým zrozencům. Navzdory chlapácké image se nebojí dát najevo své emoce, Váhy obecně vše velmi citlivě prožívají a nestydí se za to, právě naopak. Na svou empatii jsou pyšné a hojně ji využívají.

Foto: Profimedia.cz

Váhy jsou empatické, však se také Hugh Jackman (49) hojně věnuje charitěFoto: Profimedia.cz

Gwen Stefani (3. 10.)

Zpěvačka Gwen Stefani je známá svou láskou k módě a odvážnými kreacemi, které uplatňuje zejména ve svých videoklipech a v oficiálních vystoupeních. Má velký smysl pro vizuálno a estetika je pro ni jako pro většinu Vah více než důležitá. Síla vládnoucí planety Venuše se projevuje i v jejím veselém, romantickém přístupu k životu, je nezlomnou zastánkyní vnitřní síly a optimismu. Jedná se o velmi citově založeného člověka, který naprosto věří své intuici, pokud jde o seznamování a navazování kontaktů.

Foto: Profimedia.cz

Móda a kreativita je spojení, které je Vahám velmi blízké, stejně jako je blízké Gwen Stefani (48)Foto: Profimedia.cz

Narodili jste se i vy ve znamení Vah? Komu jste nejvíc podobní?

Reklama

Načítám