Hlavní obsah

Slavné páry vs. astrologie: Proč to Beckhamovým funguje?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zajímá vás, proč to některým slavným párům tak, skoro by se chtělo říct příkladně, klape? Může za to jejich znamení horoskopu! Podívejte se s námi na zoubek těmto pěti známým dvojicím.

Článek

Některé hvězdné páry nás svou harmonií překvapují – jako by byli partneři jeden pro druhého stvořeni. Proč? Možná za to mohou hvězdy – a především datum narození. Vybrali jsme pět slavných dvojic a prozradíme vám, proč právě jejich vztah funguje tak dobře.

David Beckham (2. 5. – Býk) a Victoria Beckham (17. 4. – Beran)

Victoria a David Beckhamovi tvoří nerozlučnou dvojici už nějakou dobu a prohlašují, že za úspěchem jejich vztahu je hlavně důvěra a čas. A možná také datum narození. Na první pohled by se mohlo stát, že tvrdohlavý Beran a stejně tvrdohlavý Býk do sebe budou věčně narážet svou neústupností, ale opak je pravdou. Klidný Býk vytváří stabilitu a zázemí, což je přesně to, co rozlétaný Beran potřebuje. Ano, někdy si svou odlišností budou lézt na nervy, ale mnohé se od sebe naučí a navzájem vyváží všechny své nedostatky.

Foto: Joe Seer, Shutterstock.com

Klidný Býk vytváří zázemí rozlétanému BeranoviFoto: Joe Seer, Shutterstock.com

Ryan Reynolds (23. 10. – Váhy) a Blake Lively (25. 8. – Panna)

Herecké duo se do sebe zamilovalo při natáčení filmu „Green Lantern“ (2011) a teď už mají dvě děti – a že jim to klape, je jasné pokaždé, když je spolu někdo vyfotí. Aby také ne! Vztah Panny a Vah je jedinečně stabilní a harmonický, protože si obě znamení na klid a pohodu více než potrpí. Není to sice největší vášeň nebo vzrušení, ale tahle dvojice se bude vždycky podporovat a vycházet si vstříc – což je pro dlouhodobý vztah asi vůbec nejpodstatnější. Obě znamení umějí komunikovat a dělat kompromisy. Partnerství těchto dvou hvězd je prostě jako z pohádky.

Foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Vztah Panny a Vah je jedinečně harmonickýFoto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Princ William (21. 6. – Blíženci) a vévodkyně Kate (9. 1. – Kozoroh)

Britský princ William a jeho sympatická manželka působí velmi harmonicky. Pravda je, že na svém vztahu museli určitě tvrdě pracovat. Znamení Blíženců a Kozoroha se k sobě na první dobrou prostě nehodí – jsou velmi odlišná. Ale chemie mezi nimi je obrovská. Když se jim podaří najít společnou řeč, navzájem se obohatí. Blíženci podnítí v Kozorohovi zvědavost, dětskou radost ze světa a trošku prolomí jeho ochranné bariéry, Kozoroh zase do života druhého vnese řád a strukturu. Navíc Kozoroh jako jedno z mála znamení s naprostým klidem zvládá změny nálad své drahé polovičky – zkrátka počká, až se to přežene.

Foto: Mr Pics, Shutterstock.com

Kozoroh a Blíženci si mají co nabídnout, ale musejí na svém vztahu dost pracovatFoto: Mr Pics, Shutterstock.com

Princ Harry (15. 9. – Panna) a vévodkyně Meghan (4. 8. – Lev)

Mladší syn britského následníka trůnu si americkou herečku Meghan Markle, známou třeba ze seriálu „Kravaťáci“, vzal letos a svatba byla celosvětově nadšeně sledovanou událostí. Jak jim to bude klapat dál? Zřejmě dobře: Panna a Lev se k sobě hodí. Lev má totiž potřebu zářit, oslňovat a okouzlovat – a Panně vůbec nevadí stáhnout se do pozadí a dát mu prostor. Světla reflektorů nevyhledává, naopak – mnohem radši se pohybuje mimo ně. Panny umějí být neuvěřitelně podpůrné a nápomocné a Lvi vědí, že se na ně dá spolehnout. Tihle dva by měli být ještě dlouho zamilovanými hrdličkami.

Foto: Mr Pics, Shutterstock.com

Lev září a Panna mu dá ráda prostorFoto: Mr Pics, Shutterstock.com

Javier Bardem (1. 3. – Ryby) a Penélope Cruz (28. 4. – Býk)

Býk a Ryby? To je pár jako ze snu! Ryby jsou romantičtí snílci, Býci stojí nohama pevně na zemi – ale ani jedno znamení se nenechá příliš přemlouvat a přizpůsobí se druhému. Ačkoli hereckému páru koluje v žilách horká jižanská krev, u nich doma to musí být dost „piánko“. Jak Ryby, tak Býci mají rádi svůj klid, zázemí, na které se mohou spolehnout. Ať už navenek vystupují jakkoli, v soukromí si prostě chtějí odpočinout v přítomnosti někoho, kdo je nijak nesoudí ani neprudí. A tak si skvěle vyhoví. Jsou si oporou, protože vynahrazují slabiny toho druhého, a jejich pouto je nezlomné.

Foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Býk a Ryby? Kombinace jako ze snu. Jejich pouto je nezlomnéFoto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

A jak jste na tom s partnerem vy?

Reklama

Načítám